💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 094
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да се запиша и аз в темата с благодарности за старанието 😊

От сезон 1 и 2 не мисля, че някой би се справил срещу по-новите "звезди". Не че не гласувах кого бих искала да видя, но те масово до преди година - две не можеха едни халки да минават, сегашните участници са доста по-подготвени. Трасетата са мноооого по-трудни, а и годините си минават, не са вече на по 20 и малко, още повече, че не е ясно кога ще е този all stars.

# 31

А кога ще Ол Старс?
Няма да е през 2025 г.
Съмнявам се да е и през 2026 г. Освен ако сезон 7 не е голям провал, ама не ми се вярва...
Най-вероятно ще е през 2027 или 2028 г. Т.е. след 8 или 9 сезона на шоуто.

С тия темпове и намерения, участниците, които искам да видя, ще се капичнат от старост Joy

Ако отложат още някоя и друга година, ще мина на турски сериали. Те май по-бързо ще се развиват.... Grinning

# 32
Искам Борисенко да излезе от блатото. Крайно време е.Само едната коса остана от него

# 33
  • Някъде в Матрицата
Те, ако си набират участниците за Ол Старс само чрез излъчени по телевизията кастинги, ще има да ги гледаме тези битки поне още 2 години. Joy А някои от "звездите" взеха, че паднаха.
3х8 за основните племена + няколко резерви + няколко клетника, които могат да заточат тук-там. Ако има вариант "заточеници" - там могат да сложат, тези които паднаха на излъчените кастинг-битки.

# 34
  • Sunshine state
Искам Борисенко да излезе от блатото. Крайно време е.Само едната коса остана от него
Satisfied
И аз искам да се измъкне точно той. Много ми е забавен.
Аз не изгарям от желание да гледам ол старс сезон, честно казано. Гледала съм ги вече участниците, искам си нови лица.

# 35
За мен е абсурно тези битки да са кастинга за Ол старс, особено ако шоуто не е в рамките на следващите 6 месеца.
И физическата форма и личните ангажименти... нелепо е да направиш сега кастинг за нещо след 1, 2 години...
Без значение как ги представят, аз ги приемам като мини-битки-залагания в рамките на сезон 6. А евентуален Ол старс ще си бъде с поканени участници, част от които вероятно ще са тези от мини-битките.

# 36
А всъщност "all" ще премине в "old" ....  Близко по звучене си е Joy

# 37
Михаела от 4 сезон не беше ли спечелила също?

За сезони 4 и 5, като най-пресни за феновете ще питам в следващата анкета, а и там ще има доста кандидати.
Идеята е да селектираме около 40 човека от първите 5 сезона.

А кога ще Ол Старс?
Няма да е през 2025 г.
Съмнявам се да е и през 2026 г. Освен ако сезон 7 не е голям провал, ама не ми се вярва...
Най-вероятно ще е през 2027 или 2028 г. Т.е. след 8 или 9 сезона на шоуто.
Няма да се учудя и ако нарочно и на мускули изкарат и 10 сезона, само и само напук на Иван и Андрей, които не спират да се хвалят, че държат рекорда за България с 9 сезона за едно ТВ риалити шоу (Фермата). Само че това дори и да се иска на Тупарев, не зависи от тях, а от телевизията.
Абе с една дума Ол Старса е с неясна година. Реалистично е да се очаква да е 2027 или 2028 г. Но евентуално може и 2026 г.
Обикновено с Ол Старс се затваря даден формат и после свалят кепенците или излизат малко почивка и след няколко години пак се връщат с нова концепция.
Не е задължително обаче. Шоуто поне засега има светло бъдеще, защото от bTV не могат и не могат да му намерят цаката.
Така че тук картата с финален Ол Старс може и да не бъде приложена, а дори да избухнат с два поредни Ол Старса. Единия класически такъв само със стари участници, а другия тип 'Втори шанс'
Ако направят пък +10 сезона, то ще могат да измислят и 'Герои срещу Злодеи' и т.н.

НО, да се върнем на Ол Старса, който ние очакваме най-много. Да видим събрани накуп любимците ни.
Лошото е, че колкото повече се отлага напред в годините, много от героите от първите сезони могат и да се откажат, най-малкото защото 'остаряват'
Започвам леко да се притеснявам дори за топ атлетите от сезон 4.

А ето и кои участници вече официално са в Ол Старс (като разбира се те нямат договор и могат да се откажат):
Фифо (сезон 4) - първият поканен и класирал се
Момчил (сезон 5)
Георги (сезон 4)
Алекса (сезон 4)
Андрей (сезон 3)
Морунов (сезон 3)
Ваня (сезон 2)
Джералдин (сезон 2)

Само 8 човека дотук?! Твърде, твърде малко.
НО, то е ясно (поне за мен), че тези кастинг битки са пунта мара. С тях повече влияят на сюжета от конкретния сезон. Не вярвам ако някой топ играч или любимец загуби кастинг битка и край, ще пропуснат да го викнат отново след това. Голяма работа като е загубил битката. Той вече се е доказал в сезона си, това е малко излишно. И обикновен се плаща на звездите за Ол Старс, ама силно се съмнявам да бъде платено на нашите участници...

# 38
В някои от подкастите чух, че са купени права за пакет от осем сезона. Това би означавало, че осми сезон ще е all stars. В противен случай би станало съвсем нелепо.Тези евентуални участници не може да са на полусъединител години наред. Впрочем, пак на един от подкастите, чух, че Любо е участвал в битка. Предстои да го гледаме явно. Иначе на мен искрено ми омръзна от еднотипни кросфитъри вече. Иска ми се, за да е гледаемо, освен нормални правила от начало до край, битките да са много по-разнообразни и да изискват различни качества, респективно и играчи. Да ме извинят спечелилите, но някои стигат до маниакалност и всяка битка се тренира стотици пъти, докато се усвои наизуст, за пъзели да не говорим. Като прибавим и частните учители, самият кастинг се затваря много и нормален човек няма как да попадне там или да не стане за посмешище.

# 39
  • Някъде в Матрицата
В някои от подкастите чух, че са купени права за пакет от осем сезона. Това би означавало, че осми сезон ще е all stars.

Да, така ще е логично. Като апотеоз на всичко направено до момента.
Но доколкото познаваме продуцентитИ - ще вземат да наблъскат всички магаретии, които са им хрумнали, но не са приложили в предишни сезони.

# 40
Miranda88,  абсолютно подкрепям мнението. Не само че игрите са еднотипни и изискващи ограничен набор заучени и тренирани умения, но и участниците са сякаш от някаква ферма на ИВ. Затворено общество , “отглеждани”, т.е. тренирани хора. Всички се познават, самоорганизират се в групи, школи, коалиции… Автентични и “случайни”в целия сегашен формат ще се окажат май само Стан и Павел.
.......
Иначе на мен искрено ми омръзна от еднотипни кросфитъри вече. Иска ми се, за да е гледаемо, освен нормални правила от начало до край, битките да са много по-разнообразни и да изискват различни качества, респективно и играчи. Да ме извинят спечелилите, но някои стигат до маниакалност и всяка битка се тренира стотици пъти, докато се усвои наизуст, за пъзели да не говорим. Като прибавим и частните учители, самият кастинг се затваря много и нормален човек няма как да попадне там или да не стане за посмешище.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 17:36 от ellis

# 41
  • София
Михаела от 4 сезон не беше ли спечелила също?

Тц, падна от Вики Пенелова. Ама Пенелова им направи толкова добро впечатление, че я вкараха на пожат в сезон 5 и според мен я прецакаха така, защото тя не можа да разгърне пълния си потенциал.
Надявам се да получи нов шанс в Ол Старс, защото за мен тя е в топ 3 на най-комплексните жени в историята. Simple Smile

# 42
  • София
Тц, падна от Вики Пенелова. Ама Пенелова им направи толкова добро впечатление, че я вкараха на пожат в сезон 5 и според мен я прецакаха така, защото тя не можа да разгърне пълния си потенциал.
Надявам се да получи нов шанс в Ол Старс, защото за мен тя е в топ 3 на най-комплексните жени в историята. Simple Smile
Diavolo, бъркаш се, Мишето победи (е след едно здраво рамо след контузията й, като махнаха част от трасето след като се видя че няма да може да го мине). А Вики Пенелова я вкараха, защото точно тогава Моника се контузи и тя просто й беше под ръка в този момент

# 43
  • София
Ааа да, дам, вярно бе
Ама това не беше победа. Те я побутнаха яко. Сега ще се редактирам.

# 44
 Е колко да е била добра Пенелова щом почти я бях забравил. Значи с нищичко не ме е впечатлила Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 18:15 от ESPACE

Общи условия

Активация на акаунт