💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 548
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз искрено се забавлявам със сериалчето.Това,че нямам фаворит,за който да треперя е прекрасно.
Гешев и кумата, "някакси трябва да си ти"-за Павел,Светлин на лаптопа и Калоян,възхитен от сплотеността на дръзките.
Добрин спечелил най-тежката битка в историята на ИВ,Миряна математичката,Мартинчо прави Венци капитан,за да може да го номинира,Стан най-после си е оформил брадата.
Изключиха микрофона на Кралев и включиха този на Раду-няма почивка за драгия зрител.
Последва игра с милион обрати-само това чувах от Димо.Крайно разочарование,че не изравниха силите с жилетки.
После се сетих,че вероятно разполагат с две...
Днес историята продължава с нов обрат-Ралица ще коментира играта Simple Smile

# 286
Сезонът е слаб. Играчите не са гледали други сезони, ама от първия епизод - стратези.
От както заточиха онзи Симеон с пилето на остров е греда. Ама вече 3 сезона настъпват една и съща мотика.
Такова ще е. Дъно.

# 287
Не знам дали са изключили микрофончето на Кралев, но е крайно наложително да изключат това на Виктория. Последно така се самопрвъзнасяше, то вагонетки, то ластици, то чудо не видяно досега във формата! Даже и Кралев ми е по- поносим в мрънкането. Вече не ме дразни и не може да ме изненада, а само ме разсмива като почне да мрънка. Такова самосъжаление - той окаяния и гладния, контузения и натирения... Откъдето и да го погледнеш си е многострадалната Геновева 😀

# 288
Аз ще разведря малко атмосферата със секси Калоян Heart EyesHeart Eyes

# 289
Гешев си призна само и единствено , защото се усети , че Светлин ще го изпее. Никаква доблест и прочие на виждам тук. Не ми е крайно лош Геша , но и далеч от харесван образ. Съвсем безскрупулните хора ме плашат. Няма да му стискам палци.
Иска ми се в зеленото племе да влезе Димитър , на място на Калоян . Сигурна съм, че ще се захапят с Раду и Раду ще хукне да се мазни на жените , да прави нова коалиция , или Раду Виктория и Караолис ще се обединят отделно .
За Кралев, , беше добре заместен от чичо Рядку , предлагам, да му отдадем почит към образованието, и всеки път , като примрънк, колко е гладен, да удряме по едно Розе. Така някак по-леко ще се гледа, нищо , че темата ще стане леко нечитаема

# 290
  • София
За Кралев, , беше добре заместен от чичо Рядку , предлагам, да му отдадем почит към образованието, и всеки път , като примрънк, колко е гладен, да удряме по едно Розе. Така някак по-леко ще се гледа, нищо , че темата ще стане леко нечитаема
А не, толкова много не можем да изпием JoyJoyJoy

# 291
Караолис спаси зелените с пъзела, след като Павел имаше убийствена преднина от 10-15 минути, но зелената коалиция супер самодоволно коментира все едно те са спечелили битката - "жените чудо". Аз не знам Димо и Ралица по едно времем майтап ли си правеха с това определение. Количката на Пелипенко и Виктория наистина вървеше много бързо и гладко и я бутаха все едно няма нищо на нея - Светлин ( на елиминацията), Раду, Стан, Гризлито се измъчиха, но те не, но да не навлизаме в конспирации.

Въпреки всичко сините просто смазаха и двете племена, досега май такава преднина чак е нямало - едните затворени с две обиколки, другите с една и добре, че беше Павката да се забави.

Но нищо де - "жените чудо" са победили - сега да стрелят по Караолис Laughing Много точно си коментираше Раду по синхроните - и за битката и за сълзите по Калоян.
Иначе Раду ги дразни за елементарни неща, но всичко това е режисиран сценарий, както глада на Кралев и неадекватния и неестествен подход на Гешев, който го играе безскрупулен злодей - гледа те в очите и ти казва - ти си номинирания брат, аз съм с враговете.

Продуцентите си спазват сюжетните линии със любезното съдействие на играчите и техните редактори (тези които ги интервюират и им задават целенасочени въпроси), но всичко после отвън е за сметка на играчите - ако държат на хейт добре (като Виолета, Мартин и Алекса), ако ли не зле (като Джеферович )

# 292
  • Буркина Фасо
предполагам всеки е бутал/теглил някаква тежест с количка и има бегла представа колко тежи или е лека.
ако действително тежестта на количката е била 800 кила момите нямаше как да я помръднат. дори на 5-600 кила щяха да им покафенеят гащите. Smiley
Караолис по-скоро го притискаше червената, отколкото да се е състезавал с Павел. дефакто победи червената, а синият му подари победата.

# 293
В последните два сезона социалната игра е много трудна. Хем си в племе,а и в коалиция. Ама трябва да има коалиция в коалицията,че сте много на клона. Трябва да имаш уговорка и с някой от другата коалиция,да запазиш добрия тон и с нея- за всеки случай!Същевременно се сприятеляваш  с другите племена,защото може да те запокитят там и веднага да станеш бушон,а ти трябва капитанство...
 Не стига това ами и продукцията се стреми да саботира всеки твой ход и се чуди какви нови китайски и български мъчения да ти приложи,а ти да пееш мотивиращи песни и да вееш знамето от кеф.🥳
 Май вече няма да съм хейтър ! (изключвам Кралев по обективни причини😉)

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:37 от Lili Roze 748420

# 294

Кой се беше изгаврил така с косата на Мастагарков? Беше много комично наистина Laughing
Венци също събуди у мен смях вчера.

Чак сега загрях идеята с печените Орехи и тънката реклама на саламите.Хахаха.

# 295
Коя каза, че не знаела как да си счупи орех!? При изобилие от камъни на плажа, тя орехотрошачка ли чака 😁

# 296
  • Буркина Фасо
Коя каза, че не знаела как да си счупи орех!? При изобилие от камъни на плажа, тя орехотрошачка ли чака 😁
а лекар на терен ? Smiley

# 297
а лекар на терен ? Smiley

😀Казваш, че има голяма вероятност да си премаже пръстите 😁

# 298
  • София
Браво на зелените момичета!
Това са амазонките на Игри на волята, а не амазонките от АлиЕкспрес от сезон 5.
Не вярвам да са им махнали част от килограмите. Ако все пак има такова нещо (защото ми направи впечатление, че чисто като монтаж битката на моменти изглеждаше странна), то е било за всички, т.е. всички са намазали.
Но според мен Вики и Пелипенко се справиха просто защото не излизаха от коловоза и защото нито за веднъж не спряха, а използваха набраната инерция от началото до края. Елементарна физика е това. Винаги съм казвал, че за всяка една игра си има чалъм. Не е само до мускули и груба сила.

Искам да поздравя и цялостно каста, защото на 90% се справиха с коварния Слаклайн, широк 2.5 см. За първи път се дава това цирково чудо в Игри на волята и по дяволите напълно обикновени хора си го минаваха. Изобщо каста е с класи над миналите сезони като обща, средностатистическа подготовка.
Обърнете внимание Добрин и Мартин какъв синхрон имаха и между другото те единствени минаваха напред, а не странично. За това и бяха чувствително по-бързи.
Тъй като никой не ги похвали аз да го направя.
Силвето и Караолис също бяха доста бързи и ако Силвето е ясна, то не знам това момче ватерполистче не спира да ме удивлява. Евала.

Като стана въпрос за Караолис - отново напомни за себе си с пъзела. Браво. Взе един малък реванш пред себе си.
Ако Миряна имаше малко повече време щеше да бие Павката. Тя правилно (и единствена) се сети да нарежда картинката от периферията към центъра. Ако най-сложното нещо, контурите ти са наредени на теория останалото е по-лесно.

Гешев според мен играе сложна игра на няколко фронта. Явно добре е следил сития лъв от сезон 5, който имаше игра и срещу продукцията. Гешев според моите скромни наблюдения прави същото. Разликата между него и Момчи е, че Гризлито е по-директен и груб. Казва се директно всичко право куме в очи, докато Момчил беше по-обран и възпитан.
И между другото Гешев не оставя нищо на случайността. Не знам дали е от честност, дали е тактика да обърка и продукцията или застраховка преди евентуално видео със Светлин, но човека си разкри картите преди прощалното видео на Светлин, ако не беше щеше да е много зле за него и в играта и извън нея.
Но по дяволите защо самия Светлин реши да разкрива всичко това? Можеше да си премълчи, по този начин не се ли усеща, че прави мръсно на Геша? Дали е било нарочно с тази идея или просто от наивност и невнимание. Надявам се и вярвам, че е второто, защото Светлин е наистина добър и благ човек и е нулев стратег. Там е само и единствено за игрите. Чист фен, като малко дете, което за първи път отива в сладкарница.

Раду побърза да ни напомни за себе си.
Аз ви казах още преди седмици, че е сексист и самовлюбен нарцис, а.к.а. популист ама не ми вярвахте. Е, вижте го в пълния му блясък от снощи... Ако зависи от такива като него изобщо няма да има жени в Игри на волята.

А пък коалицията на Силвето засега се държи и изглеждат доста стабилни, което е изключителна рядкост за България. За нещо подобно се сещам само в 2 случая в историята. Коалицията на Генералшата в Сървайвър и коалициите на Радостина в сезон 1 и на Жени в сезон 4.

Според мен хлъзгавите Добрин, Мартин и Микяй умело харзулнаха Венци и Маги да станат капитани вместо тях, защото всички очакват сега да има елиминационна капитанска битка. Колко удобно...
Микяй, жена не се пита искаш ли или не искаш, особено честолюбиво и наивно момиче като Маги. Като си баткото закрилник просто ти ставаш капитан и не подпитваш хитро и мазно.

# 299
На мен пък ми се струва много интересна тази случайност - колко наблегнаха в синхроните на мъжете в зеленото племе, че оставали само двама и отслабва отборът, и след като всички други мъже се измъчиха на вагонетките, даже и Силвито не намери чалъм как да бута по-ефективно, та точно най- слабите две жени се справиха без почивка! Според мен имаше нещо, първо за да натрият носа на Раду и подобни мъже, че не са  незаменими, и второ да покажат на нас зрителите, дето все се вайкаме, че жени не могат да спечелят толкова силови игри, че може да се случи....ама аз така само си разсъждавам.....

Общи условия

Активация на акаунт