💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 466
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 600
Още от плуването и тръгна. После и куките. Ласото беше пречка номер 3. Общо взето - беше много зле. И то с разни протеинчета и енергийни напитки в добавка.

Анджи мина елемента колко пъти - 3?4? Бавно, но го минаваше, според мен реши да взима наказания, за да има време да си почине, а не защото не може да ги мине за тия 2 мин. Но беше тъпо, защото не ѝ беше чак толкова труден тоя елемент (виж ласото беше друга бира за нея), тя падна 2 пъти май само.

Иначе и аз очаквах повече от нея, но вчера не ѝ беше ден изобщо - и всичко тръгна от ласото, там беше цялото забавяне.

# 601
  • Буркина Фасо
ако нямаше наказанието можеше и да не мине над басейна до приключване на играта.
а в този смисъл и Венци да беше поискал наказание заради пъзела. след 2 мит щяха да го зачетат като решен. Smiley

Тук се включвам да кажа, че Анжи нямаше да се откаже и дори да й отнеме два часа, ЩЕШЕ да мине препятствието  с куките. А Венци и цяла нощ да имаше пак нямаше да си нареди пъзела Joy
възможно е. но не я оставиха да мине с куките, а я пуснаха напред.

# 602
ако нямаше наказанието можеше и да не мине над басейна до приключване на играта.
а в този смисъл и Венци да беше поискал наказание заради пъзела. след 2 мит щяха да го зачетат като решен. Smiley

Абсолютно не мисля, че щеше да виси на басейна по-дълго от това, което чака с наказанията. Тя взе наказание при 4тото минаване, после си го мина без наказания и накрая на последното взе също наказание почти веднага. Така че със сигурност щеше са го мине. Иначе същата логика можем да приложим и за отборните игри - и там взимат наказания на някои елементи, иначе цялото племе може да виси до края на играта на 1 място. Не виждам каква е раликата.

# 603
  • Буркина Фасо

Абсолютно не мисля, че щеше да виси на басейна по-дълго от това, което чака с наказанията. Тя взе наказание при 4тото минаване, после си го мина без наказания и накрая на последното взе също наказание почти веднага. Така че със сигурност щеше са го мине. Иначе същата логика можем да приложим и за отборните игри - и там взимат наказания на някои елементи, иначе цялото племе може да виси до края на играта на 1 място. Не виждам каква е раликата.
защо не я оставиха да го мине?
има ли наказания трябва да ги прилагат за всякакви битки. ако не - да ги премахнат всичките наказания.
с жилетката ти ставаш по-тежък от лекия. за да има равенство трябва да дават жилетка на по-лекия.  а ако искат да не си по-бърз  да им слагат пранги на краката.  само не знам как да наказват плувците. SmileySmiley

# 604
Раду се държи снизходително с всеки. Той наистина се стреми да се покаже по-висш и по-умен от всички останали, което го прави смешен поне в моите очи Grinning Нещо като Кралев, само че с малко по-богат речник и прекомерен патос в изказа. Тия малки тъмни очици като блеснат и вече преминава в тъмна патологична фаза. Зарежда се от слушането на собствения си глас. Обожава да си говори сам и да обяснява на всеки своята гледна точка като на идиот. Ако не си съгласен с него - си намира причини (най-вече изсмукани от пръстите) да те уязви и принизи пред другите участници и пред зрителите. Не пести никакви средства, което му позволява да няма дъно, какъвто и да е лимит за спирачка. Мрънкането и критиките са в стил "крива свекърва", нищо мъжествено няма в подобно дуднене. Ако пък му се вържеш на разсъжденията, автоматично те приема за "бита карта" и се държи прекомерно покровителствено (тоест пак все едно си идиот, а не равноправен възрастен човек). В момента му треперят мартинките, че се очертава да е все на елиминации, изгуби контрола, който натякваше в самото начало: "Силвия ще стигне в играта, докъдето аз ѝ позволя" уникален култов синхрон беше това плюс, разбира се, блесналия поглед. Когато на Раду не му се нрави човек или ситуация, в която се намира, започва да се опитва да принизява всичко и всеки по негов си махленски начин. Силен е като играч на арената, макар че за моите стандарти не е най-високо ниво, но като характер е досаден, манипулативен и дребнав. Уж има високо самомнение, а демонстрира с опитите си да дискредитира останалите тъкмо обратното - неувереност и липса на достойнство.

# 605
Ама примирете се най-после, че играта не е честна. Аз вече се примирих и не се връзвам на нищо. Продуцентите си имат някакви свои сценарии и идеи за развитието на действието и не се интересуват от честност и заслужено-незаслужено. Даже колкото по-дразнещо за зрителите, толкова по-добре, защото псуват, ама гледат. А рекламодателите това искат - да се гледа, не да се одобрява.

# 606
  • София
Да, бе, да. Щеше, ама друг път. Ти да не мислиш, че умората от пробване е нещо несъществуващо? Като се скапеш, дай да видим как ще минеш точно тая арка. И точно заради тия неща не трябва да има наказания, за да няма ама аз щях, ама аз можех и вариации по темата..
Аз и веднъж (дори и свеж) няма как да мина това препятствие JoyJoyJoy
Обаче за Анжи съм говорил със хора гледали я на живо, и всички казват, че тя има такава невероятна воля и издръжливост и никога няма да се откаже. И тепърва ще гледаме още повече от нея и накрая да няма изненадани Joy
Инак и аз съм против да има такива наказания

Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|
[color=#ff0000
защо не я оставиха да го мине? [/color]
Това продукцията трябва да каже. Може би са искали да свършат по-бързо, защото след тях чакаше двойно по-дълга битка, само те си знаят.

# 607
Още от плуването и тръгна. После и куките. Ласото беше пречка номер 3. Общо взето - беше много зле. И то с разни протеинчета и енергийни напитки в добавка.

Анджи мина елемента колко пъти - 3?4? Бавно, но го минаваше, според мен реши да взима наказания, за да има време да си почине, а не защото не може да ги мине за тия 2 мин. Но беше тъпо, защото не ѝ беше чак толкова труден тоя елемент (виж ласото беше друга бира за нея), тя падна 2 пъти май само.

Иначе и аз очаквах повече от нея, но вчера не ѝ беше ден изобщо - и всичко тръгна от ласото, там беше цялото забавяне.

Ъъ, не, тя беше на макс 1 мин зад Маги и успя да ги настигне и двамата на ласото, където отвекува. Венци май беше на 4тата си обиколка тя като успя са нацели вилицата най-после.

# 608
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тоя Венци според мен си падна нарочно, ама никога няма да схвана защо. Разбира се, няма и да си го признае.

# 609
Разликата е че минаването над басейна горе- долу отнема минута - две, а решаването на пъзел не се знае. За едни е 40 минути за други пет. Как точно да дадат наказание за пъзел?
А и Анджи можеше да си поиска наказание за ласото ,че мята душата там половин час сигурно. Ама те не дават наказания за всичко.😁
Определено ръста е минус за игрите в ИВ, виждали сме го и при височки и при нисички.Стълбичкита определено е стандартна и не е предвидена ръстовата разлика.
Огромно жалко за Венци, но с тази гладна диета на която беше подложен, по- добре че си тръгна. А или наистина искаше да си тръгва или пъзела заради двата си цвята го пообърка и заби. И това сме виждали в ИВ. Дори и този сезон Храбри попаднаха на блатото заради това.
Определено късмета на Анджи се обърна от решението на Венци. Като излезе да го почерпи моментално.😉

# 610
Тоя Венци според мен си падна нарочно, ама никога няма да схвана защо. Разбира се, няма и да си го признае.
Няма как да е нарочно, като демонстрира същата слабост на пъзела, както при битката на Блатните, където пак стигна първи с много на елементарен слайд пъзел и нищо не направи. Предишната битка, когато Мартин влезе при жълтите, пак зацикли на също толкова лесния пъзел със стрелката и там си остана сигурно 30 минути. Просто това не е неговият елемент. Доста напомня на Зори...

# 611
  • Sunshine state

Обаче за Анжи съм говорил със хора гледали я на живо, и всички казват, че тя има такава невероятна воля и издръжливост и никога няма да се откаже. И тепърва ще гледаме още повече от нея и накрая да няма изненадани Joy

За мен Анджи си беше гола вода и мокра слама на тая битка. Да, има едно тичане в играта с гоненето, на което блесна, но като цяло не съм съгласна, че е нещо уау. Отделно, че точноста й е много слабо място.

# 612
Да няма наказания и помощни средства е съвсем логично, обаче ще унищожи играта.
- Тежките силоваци (културисти) ще окапят на халките до един.
- Неможещите да плуват (те пък какъв го търсят в играта?) няма да влязат във водата.
- Много ниските просто ще отпаднат на някои упражнения.

# 613
  • Буркина Фасо
Разликата е че минаването над басейна горе- долу отнема минута - две, а решаването на пъзел не се знае. За едни е 40 минути за други пет. Как точно да дадат наказание за пъзел?
А и Анджи можеше да си поиска наказание за ласото ,че мята душата там половин час сигурно. Ама те не дават наказания за всичко.😁
точно, че не се знае на кои игри може да се иска наказание.
2-те моми с вагонетка от 800 кг са ми мечта да ги поканя за работа. Smiley
ако бяха поискали наказание пак щяха да са минали тази част, но видиш ли, трябва да ги изкарат ячки Smiley
и пак не знам какво наказание да има при плуването.

# 614
Относно Венци - изключително много го харесвах и жалко, че отпадна.

Продукцията е пробутвала какви ли не участници напред, защо и него не задържа повече?
Замислих се. Вярно че доста напред са минавали хора, недостойни за подражание. И в началото писах, че се набляга повече на интригата. Хора, които не вкарват интрига, а разчитат само на достойнство и честна игра отпадат. Така беше и при Светлин.

Общи условия

Активация на акаунт