💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 231
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 065
Има голяма разлика между реакцията на Силвия и Раду. Силвия беше предимно тъжна, Раду е злобен. И Силвия номинира стратегически мъжете, вчера и беше първия глас за Караолис например.А Раду номинира въз основа на его, а не в помощ на племето както се опитва да го представи. И да Раду има повече шансове за финална седмица, защото е мъж, но не е важна само целта , а и пътя до нея, а определено неговият е покрит с злобни коментари , лицемерие и двуличие.

# 1 066
но не е важна само целта , а и пътя до нея, а определено неговият е покрит с злобни коментари , лицемерие и двуличие.
О, никой не помни този на второто място. Стигането до върха обикновено не е само с "чисти" средства и мисли. Защото се засягат множество чужди интереси. В случая с ИВ това практически няма значение, защото продукцията ще си нареди каквото пожелае. Но иначе всеки си играе неговата "игра". Например Силвия защо жали Анджи и реве за нея. Защо няма съчуствие към Караолис, който е също толкова дете на 23 години? Това почтено ли е? Или са все пак лични предпочитания? Симпатии?

# 1 067
но не е важна само целта , а и пътя до нея, а определено неговият е покрит с злобни коментари , лицемерие и двуличие.
О, никой не помни този на второто място. Стигането до върха обикновено не е само с "чисти" средства и мисли. Защото се засягат множество чужди интереси. В случая с ИВ това практически няма значение, защото продукцията ще си нареди каквото пожелае. Но иначе всеки си играе неговата "игра". Например Силвия защо жали Анджи и реве за нея. Защо няма съчуствие към Караолис, който е също толкова дете на 23 години? Това почтено ли е? Или са все пак лични предпочитания? Симпатии?
Първо, не е много вярно твърдението Ви,защото най- споменаваните във форума ( и не само ) са Фифо, Гого и Юли, а нито един от тях не е бил първи.
Второ сериозен ли е въпроса за Караолис и Анджи ? Та то е от ясно , по- ясно Анджи и е приятелка, Караолис не.
И трето за какво съчуствие става въпрос, те да не го изпращат на война Караолис ?

# 1 068
То, не се говори за реакциите на участниците в случая, а за реакцията в темата тук. Понеже е само шоу и не трябва да се впрягаме, един човек вече две седмици е определян като сексист, а тези дето му бяха партия бяха безхарактерни симпове и т.н. и не малко потребители се отзоваха с мнението, че смятат Раду 100% за такъв и в живота.

Вчера една потребителка се изцепи, че Раду бил и "пимпвал". Така се описа ситуацията, в която уж се гаджосваха Пелипенко и Караолис. Силно се надявам, просто автора на този коментар да не знае значението на тази чуждица. Това, което направи Раду западняците му викат "Wingman" и няма нищо нередно в него. Да, чичарско е и беше криндж, но не е накърнил достойнството на никого с това действие, а и очевидно не беше сериозно. Надали Раду е имал истински надежди Караолис и Пелипенко да се гаджосат и така да и спечели гласа. Joy

Та, миналата седмица сексист, тази седмица сме на фаза "пимп/сводник". Ще видим другата седмица на каква фаза сме, а за края на сезона не ми се мисли.

# 1 069
Аз пък ще цитирам Павката, за такива обрати/моменти съм тук. Такава игра искам.
Ми да, такова ми се гледа, как мъжете реват, щото не искат да ги номинират или да излизат срещу приятел. Ами да му даде тогава играта на Караолис и да си Оди в къщи гладен. Момичетата не искат да губят Краолис и Раду, а само да ги използват колкото се може по-дълго (до сливането, което няма да е далеч, че ако може и да избират после играчи) Какво неясно има, играят играта, даже много добре. Раду пък незнам как е очаквал да стигне далеч без нито една номинация или битка. То това само Жени Джаферович го умее, дори зелените момичета минаха през битки, за да са все още тук. Раду за ко се пази от индивидуални битки, сякаш ще се изхаби.
Павката все повече ми харесва. Съдбата обича смелите, защото да си кажем честно, той няма голям шанс срещу другите номинирани, но щом е в играта, ще я играе, а не да се скатава.
Чакам с нетърпение днешната битка и ще викам за Павката и Караолис. Последния изглежда добро момче, но отчитам като грешка, че не заигра с момичетата, но така или иначе те го пазят щото е пъзелист, макар да не може да се мери с Миряна. Не ми харесва, че се е лепнал за Раду, та чак подаръци му прави (видеоразговор), вместо да си вземе лична облага, нооооо.......явно не е идеален, някой ден ще се научи.....
От блатото ми е все тая кой ще изпълзи, но не съм готова да се разделя с Льольо. Той е емблемата на този сезон, малко са лауреатите като него.
Циркаленко е направо топ при преминаването над басейна, заслужава да е на корица. Харесва ми играта му за сега.
За мен този сезон е най-добрия, с най-подготвени играчи.

# 1 070
Винаги е много тъжно, когато някой симпатичен мъж бъде изпратен на номинация. Няма го този аршин, когато е жена. Независимо каква. Тя винаги си го е заслужила по линията, че е жена и понеже мъжете по начало са по силни, то тя трябва да си иде и точка.

Интересно ми е какво трябваше да направят  вчера жените? Всики да се вслушат в Анджела и да гласуват за нея и да позволят на Раду и Караолис да прати още една от тях? Или да си разделят гласовете и да пуснат Раду и Анджела? Защо? Какво печелят? Анджела отпада, остават 3 на 2 без капитанство и с човек от блатото. Ако блатния играе с тях - пак Раду или Караолис е аут. Ако обаче не играе, те с решението си да са съвестни са си подпечатали билета за вкъщи до една, защото имаме една на блато и две на номинация. Топ. Но ще е супер, щото са жени нали? И те за нищо не стават, и трябва задължително да се залепят за някой мъж, за да продължат, не може със собствени усилия. Нищо, че винаги са бушона дори в тази формация - Теодора, Цвети, Семира, че дори и Паулина и Виктория.

# 1 071

Първо, не е много вярно твърдението Ви,защото най- споменаваните във форума ( и не само ) са Фифо, Гого и Юли, а нито един от тях не е бил първи.
Второ сериозен ли е въпроса за Караолис и Анджи ? Та то е от ясно , по- ясно Анджи и е приятелка, Караолис не.
И трето за какво съчуствие става въпрос, те да не го изпращат на война Караолис ?
Започвам отзад напред. Анджи също не е "изпратена на война", но когато не се прибра навреме Силвия я орева. Вие казвате- защото и е приятелка. Силвия я наричаше "това дете"...Кароалис също е на възраст да е и дете. Но към него няма същата чувствителност. Ние сме хора и си имаме своите предпочитания и пристрастия.
За победителя- ако се стремиш към това част от теб се е простила с нравствените категории. Раду не претендира да е "добър". За мен той си е изградил образ, който при тези обстоятелства да спечели сценаристите да го държат по-дълго. Защото видяхме, че от жените друго освен да въздишат над охладени спонсорски напитки, друго съдържание не може да се представи. Те просто не са интересни- нищо оригинално няма в тях. Спомнете си Катя...
Нищо едноизмерно няма във формата, защото трябва да правят гледаемо шоу. Хората обичат лошите истории за другите. Чувстваме се щастливи, че смятаме, че имаме морално превъзходство над Раду, който е груб, невъздържан, сексист, готов да мачка. Това се гледа и обсъжда. За Венци няма какво да кажем, защото така и нищо не научихме за него....

# 1 072
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

И аз това се питамммм 😊

В живота е добре да се обграждаш със силни и можещи, от които да научиш нещо, да са ти стимул и пример за развитие, или аз не съм в ред?!

А тия, дето се обграждат със слабаци, как ги наричаме...?

Ох, забравих, това просто е игра.

И нямало връзка с реалния живот.

Дали?
А защо силните и можещите да се обграждат с Вас.Защо не се поставите в позиция, вие да давате пример. Или главно е да се обгради човек само там от където да може да взема

# 1 073
Аз съм ЗА довечера да отпадне Караолис и да го пратят при Сините, че те нямат пъзелист. Да ги видим тогава Зелените и тяхната коалиция за какво имат шанс

# 1 074
  • Буркина Фасо
Аз съм ЗА довечера да отпадне Караолис и да го пратят при Сините, че те нямат пъзелист. Да ги видим тогава Зелените и тяхната коалиция за какво имат шанс
нали ги видяхме - с бутане на празна количка и 2-3 наказания от по 2 мин.  може да станеш пръв. Smiley
не машини, космически кораби са това

# 1 075

За мен този сезон е най-добрия, с най-подготвени играчи.

И за мен

# 1 076
Само дето довечера отпадналия ще го пратят у тях си.
Няма да има късметът Кралевски.

# 1 077
Ами браво на момичетата, че не се поддадоха на емоционалното изнудване и не се пречупиха. До скоро изглеждаше, че коалицията им няма големи шансове да просъществува, но ме изненадаха приятно. И каквото и да се пише тук ( че са глупави, недалновидни, повярвали си твърде много, нямат място на арената и т.н. ) , те си играят правилно играта. Защо някоя от тях трябва да рискува себе си в името на “племето”, което ще продължи нататък и без нея и даже няма да и благодари? Освен това играта е твърде динамична, продукцията мести играчи от едно племе в друго, така че да се правят сметки занапред също няма много смисъл. Изцяло ги подкрепям и им стискам палци. А Раду и Караолис - да силни са, да имат какво още да покажат, но да си бяха изиграли картите по-добре. И откровено казано, от четиримата на елиминация, предпочитам Раду да си ходи.
Харесват ми разсъжденията, но защо тогава всички жени очакват мъжете да рискуват за тях, като ако отпаднат жените ще продължат и няма даже да им благодарят?
Пак казвам проблема не е, че жените се опитват да стигнат по- напред, а че отричат това право на мъжете и пищят ако някоя от тях е номинирана.

# 1 078
По изписаното съдя, че тези жени в зеленото племе следва да получат прозрение, че са безполезни и една камара обидни епитети и да напуснат предаването всички и веднага.
Събуждат се сутринта и си казват: момичета ужасно е това, което правим, ние сме страшни глупачки. Слаби сме, ревем, смеем се, наглеем, добре, че двамата ни мъже дърпат племето напред. Нямаме шанс да спечелим, така че няма защо да оставаме още тука. Хубаво море изкарахме, давайте да си ходим и да оставим момчетата да играят една доблестна, мъжкарска и героична битка. И три от тях си тръгват с призив продукцията да кихне малко грошки на момчетата им, че те си ги заслужават с нещо. Само Пелипенко остава, за да има кой да върти кухнята, а и има още няколко тоалетчета да преоблече. Ама стигнат ли до сливане и тя ще си ходи, че да не заема място на някой достоен колос.
+ 2000 Grinning Уникални умозаключения до тук! Все пак поразбуждат се духовете иначе постоянно се повтаря, че бил скучен сезона, че никой не изпъквал, че нямало ярки образи и др. Сега поне драма има покрай пиперливата вечна тема мъже срещу жени. Но тук е и жени срещу жени Joy

Повечето май не си дават сметка, че зелените жени нямат друг правилен ход в случая, освен да си останат коалиция. И това е похвално. Ама племето, ама пъзелиста им... Щото Радуто като номинира идиотски Силвия наскоро беше защото много мислеше за племето и отборността JoyJoy Защо никой мъж от тях не номинира Виктория?? Защото тя си поддържаше връзка с Кармолис и даваше заявки, че във всеки момент може да заиграе с тях. Така, че хайде до тук с оправданията колко мъжете мислили за племето пък жените само за себе си. Това е игра и само една част от нея е отборна, главно е строго индивидуална. Слаби играчи винаги е имало и ще има. Един такъв от мъжки пол дори стана трети на финала миналия сезон! И не беше редно, нито честно спрямо по-подготвени участници, но никой не рева чак толкова както сега се съска, защото беше мъж. Мъжът може да си играе играта със всички средства и това е ок, но жената трябва да ляга жертвено агне, за да прави път на по-силния мъж. Страхотна логика! Само не и за това предаване, не и в 21ви век.

# 1 079
От предишните сезони знаем, че колкото по-дълго се задържи някой, толкова повече шансове да се изложи.

Имам предвид пред хората които го познават в реалния живот. Раду все повече олеква като мениджър, лидер, дипломат и ако щете манипулатор в най-добрия игрови смисъл на думата.  Имам предвид че можеше много по-добре (от гледна точка на собствената си позиция в играта) да подходи и преди със Силвия и сега с Анджи.  Не казвам че непременно щеше да постигне по-добър резултат, а че щеше да има по-големи шансове да постигне. Защото по начина по който отигра ситуацията с Анджи беше очевидно, че няма да стане. Абсолютно грешен подход.  Абсолютни глупости за запазване на племето и т.н.   Не може да обърнеш някого като му влизаш остро.  Това са азбучни неща.

Евала на Виктория, че просто и ясно обясни какво следва.

Общи условия

Активация на акаунт