💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 161
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 470
Раду е толкова жалък.

# 1 471
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, много е смешен капитан Стан, не прощавал на Елвиса. Мартин със сигурност в момента си разплита чорапите, че някакъв червен няма да му прости.

Утре май Раду ще саботира яко и очевидно съвсем демонстративно. Коментарът на Гешев не знам дали е в тази връзка, но ако е, не знам с какви очи го казва това, при положение, че направи съвсем същото на първата елиминационна с Павел.

# 1 472
Ох за малко се бях притеснила, че ще пробутат и в ОС великия Елвис😆
Утре ще има пак скандали с Раду. Няма да си казвам пак мнението за този, защото ще почнат дежурните спорове.
Но това, което било недопустимо на арената не мисля, че е свързано с него. Трейлърите винаги заблуждават. Нещо друго се е случило сигурно...

# 1 473
Много тъпо решение да заложат на Елвиса. Той и някога не блестеше с физически качества, а сега по-стар, нетренирал, с повече алкохол и цигари... И за капак - далтонист.

# 1 474
  • София
Очакван развой - противно на повечето мнения, аз никак не смятам Мартин за слабак, но не е силен, а просто, както Павел например, умеещ да минава компонентите и благодарение основно на социалната си игра беше на финал миналата година. Нищо чудно и Павел да се окаже на финал - лошо няма, идея за силните и можещите, че не е лошо и там да заложат - на социалната игра.

В промото обаче - много дребнав ход на Раду. Нали основно беше племето, а жените гадни, че искали да го отслабят, е какво излиза? Племе за него са хората с които играе и го слушат, тях ги няма, значи ще саботира и ще се надява да загубят.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 09:17 от gg__

# 1 475
Много моля , саботажът е напълно позволено средство в играта.

Затова се обръщам към тези, които недоволстваха, когато Добрин го направи и които роптаеха вчера против Павел, които много държат на честната и чиста игра😸

# 1 476
  • Stockholm
Мартин не се беше проявявал никога като далтонист в миналия сезон или нещо са ни баламосвали, а, А?

Относно саботажите на Раду, еми има си право да се бори с всички средства за оцеляването си, досущ като останалите в племето му. Освен това благородно подсети Силвето да хапва повече, за да има хранителни запаси за неопределено време Joy

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:17 от silsto

# 1 477
Бяха го казвали в миналия сезон. Денислава  даже се майтапеше с него по тоя повод.

# 1 478
  • София
От сега трия ръце за епизода в понеделник... Раду с основание ще ги саботира, защо да се бъхти, след като при първа възможност пак ще го номинират...На четириглавата ламя, мъже не й трябват...тя ще се "оправя" сама...Ми да се оправя...

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:21 от elix

# 1 479
Какво са подписвали и защо никой не казва нищо по този въпрос? Битките за All stars също ми струват по договор.  Голяма измама е всичко, аабсолютен факт.

Че са подписвали едни договори с много страници е факт. Но няма договор, който законно да те спира цял живот да пазиш тайна. Даже в корпоративните договори има клауза за 3 или 5 години поверителност.  Доживотно мълчание може да изисква само държавата в особено случаи, свързани с националната сигурност. Ама и там след време се разбира истината (сещам се за Тюринг). Никой ли не се е консултирал с адвокат за давност и кои ограничения са незаконни? Според мен ако някой напише една книга "Истината за ИВ" ще спечели доста пари.

Ами не е така, за фирмена тайна, зависи от информацията, може изобщо да не можеш да я споделяш.

# 1 480
Малко съм назад, но къде са им жилетките на тези момци не разбирам... Значи идеята на продукцията е била да изгонят Караолис, на който битката така и не изгледах, защото заспах... Е...айде сега продукцията, срещу кой РАБОТИМ, дали не знаете?

# 1 481
  • Stockholm
Поредна, поредна подигравка с КРАЛЯ и неговите съратници. Днес отново бяхме свидетели на ощетяването на не кой да е, а на кралския везир Осмъртин Делвиса - най-трезвеният играч, стъпвал някога на тази арена!! Известен със своя благ и спокоен характер, безупречната си игра на арената и най-вече с това, че не е вкусвал друга напитка през живота си, освен вода, Делвиса излезе на арената повече от подготвен, но финишира сготвен от продукцията. Тренирайки всеки ден без почивка на мини Mad Max арената в хола на Краля, замервайки делви с чаши за уиски, Осмъртин излезе свеж на арената като Боби Михайлов след участие на Преслава и се бори До Синьо, за да могат Храброгордите да вкусят шпека на припЕка, но уви, след като продукцията беше замазала цветовете на пъзела на Делвиса с руска салата, за тях останаха само торбички със свеж въздух от Добруджанския край на цена 499$ в Ebay.

Това бе и двоен удар по свитата на Краля, защото неговият знаменосец - маСТАНгарков остана гладен и бе принуден да се ядоса: "Осмъртин....Непростимо....Салфетки до зори....Може....Пъзел....Явно не....Сега....Той загуби....Съответно....Ние не печелим...Ядосан съм...." .

В промото на следващия епизод виждаме , че в племето на "Яйца Капладъ" другото острие на Краля - АрдУ ШушлЯк държи съвсем кавалерски да заведе целия курник на плаж и най-вероятно племето ще прилича на омлет "Асорти" , ноооо да видим...Може би АнжЕ дъ Джайънт и Вектория ще канселират резервацията за плажа, която подпечатаха с изгонването на Николаос Пъзередис и да я сменят поне с такава за планина...

Жестокооо JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 482
Малко назад гледам аз. Мартин сериозно ли се бави щото не може или така му е казано?

Ех, къде е Неделчо сега....

# 1 483
Какво са подписвали и защо никой не казва нищо по този въпрос? Битките за All stars също ми струват по договор.  Голяма измама е всичко, аабсолютен факт.

Че са подписвали едни договори с много страници е факт. Но няма договор, който законно да те спира цял живот да пазиш тайна. Даже в корпоративните договори има клауза за 3 или 5 години поверителност.  Доживотно мълчание може да изисква само държавата в особено случаи, свързани с националната сигурност. Ама и там след време се разбира истината (сещам се за Тюринг). Никой ли не се е консултирал с адвокат за давност и кои ограничения са незаконни? Според мен ако някой напише една книга "Истината за ИВ" ще спечели доста пари.

Ами не е така, за фирмена тайна, зависи от информацията, може изобщо да не можеш да я споделяш.

Покажи ми трудов договор, в който да има безкрайно задължение за поверителност. Аз съм се сблъсквала с три години.

# 1 484
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала промото за понеделник,но с какво право съдите човек в тази позиция,че бил саботирал играта?
Раду защо да се товари с игри,след като 100% е на номинации,защо да им работи "без пари" на момичетата,след като няма да получи абсолютно НИЩО.Хем да им бута игрите,хем да ходи на номинации,докато те си правят грим и прически.. айде, нема нужда!

Къде е мотивацията,ви питам? И аз ако съм,и аз пръста си няма да мръдна.Да се хабя ей така лол
Чакам елиминациите,които за мен са неизбежни и започвам да ги чистя една по една.

Общи условия

Активация на акаунт