Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 30 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви,момичета.в 33-та седмица съм.През минута горе-долу са..онзи ден бях на тонове и за 20 мин имах 15 контракции,според лекаря всичко е идеално,но му нямам доверие честно казано, а в града в който съм в момента има още 2-3-ма но са под всякаква критика…Иначе бебето си го успещам както винаги и на същото място,може би от снощи като че ли е по-активно

# 631
Дами аз съм си вкъщи вече ❤
Moon аз бих отишла направо на преглед .
Хубав ден ви желая на всички 🍀😍❤🧿🧿🧿

# 632
Аз влизам в 34 седмица след 2 дни и започвам тонове, моя корем сякаш също се смъкна леко и ми олекна на стомаха и гърдите. Вчера майка ми беше на гости и ми се скара, че много рано искам да пера и да се подготвям, твърди че има още много време, секциото е планирано за края на 38 г.с. а бебето го усещам понякога чак в триъгълника как ме бута 🤔

# 633
Благодаря ви,момичета.в 33-та седмица съм.През минута горе-долу са..онзи ден бях на тонове и за 20 мин имах 15 контракции,според лекаря всичко е идеално,но му нямам доверие честно казано, а в града в който съм в момента има още 2-3-ма но са под всякаква критика…Иначе бебето си го успещам както винаги и на същото място,може би от снощи като че ли е по-активно
През минута? Аз бих отишла в болницата.

# 634
  • Пловдив
Момичета, 45-дневния болничен може ли да се пусне няколко дни предварително или трябва да е след датата, от която ще влезе в сила?

# 635
Благодаря ,момичета.За болница -много ме е страх тъй като съм чувала и чела всякакви ужасни неща и там само в най-краен случай бих отишла..моят лекар който ме следи ще идва другата седмица чак и дано да устискам до тогава  или поне до края на месеца ,докато се прибера в София

# 636
Момичета, 45-дневния болничен може ли да се пусне няколко дни предварително или трябва да е след датата, от която ще влезе в сила?
Предварително не, след датата може

# 637
Благодаря ,момичета.За болница -много ме е страх тъй като съм чувала и чела всякакви ужасни неща и там само в най-краен случай бих отишла..моят лекар който ме следи ще идва другата седмица чак и дано да устискам до тогава  или поне до края на месеца ,докато се прибера в София

С какви мерки е бебето ти по последни данни ?

# 638
В кой град си?

# 639
В град Видин съм.На последния преглед от 30 седмица и 6 дни беше 1.500 кг .Според лекаря всичко е идеално….

# 640
Да, това го разбрахме за лекаря ти.
Искаш ли да потърся читав лекар във Видин? Имам приятелка, която живее и роди там. Не е толкова малък град, не може да няма нормален лекар.
Бебето ти е малко.
Имаш контракции през няколко минути.
Фактите не са в твоя полза. Ако искаш да потърся името на добър лекар ми кажи.

# 641
Да, това го разбрахме за лекаря ти.
Искаш ли да потърся читав лекар във Видин? Имам приятелка, която живее и роди там. Не е толкова малък град, не може да няма нормален лекар.
Бебето ти е малко.
Имаш контракции през няколко минути.
Фактите не са в твоя полза. Ако искаш да потърся името на добър лекар ми кажи.
.  Ще Ви бъда много благодарна,обиколих почти всички и съм отчаяна..

# 642
Аз изкарах 1 месец на село тая година лятото. Целият Юли бях в Ново село, Видинско. Бях в 18г.с. тогава. Наложи ми се да отида на преглед във Видин. По някаква причина решиха да ме минат през спешното и ме пратиха в МЦ Света Петка при завеждащата Аг отделението, за съжаление не запомних името на жената, но ми се стори много с акъла си. Съветвам те да опиташ там ако имаш възможност.

# 643
Много благодаря,четох че има млада адекватна лекарка в болницата,но много ме е страх от тази болница

# 644
Moon най - добре е да отидеш въпреки страха ти , трябва да отидеш .

Общи условия

Активация на акаунт