Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 23 130
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Аз цяла нощ бях с болки. Сега се връщам
От лекар-записа е хубав, шийката си скъсила, но няма разкритие. Аз обаче нали редуцирах Магнерота и док ми подсвирна, та пак ще го зобя 😀🤓 34гс съм и е рано….

# 736
Аз днес исках да започна да сортирам и подреждам или поне багажа за болницата да оправя,че нали знаете в държавните си трябва всичко като за едно изнасяне, но с това време навън просто нямам никаква мотивация 😀
Но свърших пък друго нещо,което отлагам с години - поръчах една фотокнига с всички коледни фотосесии с детето от 2019 до 2023 😀😀😀 горда съм, няма да отодат зян снимките 😀

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:59 от Icyyyyyy

# 737
Почва да ми става скучно на мен, реших да изчистя под спалнята и тоалетната, за утре остава банята. Багажът е стегнат и чака в коридора на полусъединител, дрехите и са изпрани и прибрани. Само остава да реши кога да се появи. Последните седмици минават бавно и с това мрачно време никъде не ми се излиза.

# 738
Почва да ми става скучно на мен, реших да изчистя под спалнята и тоалетната, за утре остава банята. Багажът е стегнат и чака в коридора на полусъединител, дрехите и са изпрани и прибрани. Само остава да реши кога да се появи. Последните седмици минават бавно и с това мрачно време никъде не ми се излиза.
В коя седмица си? Simple Smile

# 739
# 740
НачЕ’ аз пак изолирам гъби. Абе от къде на къде, беее? Без течение, без сърбеж… ааааа. Аман 😒 
И все едно и също ми изписват.

# 741
  • Хасково
Аз след малко тръгвам за тонове, а бебето направо се побърква, днес ми дава за душицата от ритници и мърдане. И с главата натиска надолу и ми се пишка постоянно 😂

Сиси, Ауми, как сте вие и бебоците?
Здравейте и от нас ние вече сме си в къщи гледаме се и се любуваме
Още сме малки но ще пораснем
За сега е много кротък
Малко с яденето не се разбирама ама ще я видим тази работа, уж в неонатология ядял на 3ч по 70мл а в къщи яде на 4ч по 50-60мл и си спи без да се буди и цялата нощ също
Вчера го записахме на личен лекар, за 4 дни е качил около стотина грама което е добре
Ами май друго няма

# 742

Общи условия

Активация на акаунт