Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 30 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Знам ги таблиците на изуст. Те са теория, всяко дете е различно.
Винаги можеш да сложиш още един слой дрехи или да метнеш одеало ако му е студено.
Аз лично ще взема 2.5 за новороденото.

# 721
  • Пловдив
Аз влязох малко на системи. Имах контракции между 3-4 минути в рамките на поне два часа и дойдохме в болницата. Всичко е наред, шийката е 25 мм в 30 седмица. Няма разкритие, но все пак поне днес ще съм тук. Утре ще ме види и моят лекар и се надявам да не ме държат много.

# 722
Аз влязох малко на системи. Имах контракции между 3-4 минути в рамките на поне два часа и дойдохме в болницата. Всичко е наред, шийката е 25 мм в 30 седмица. Няма разкритие, но все пак поне днес ще съм тук. Утре ще ме види и моят лекар и се надявам да не ме държат много.

Сега със системите ще се успокои положението. Стискам палци 🍀

# 723
Как се справяте с безсънието? 😶 Сън не идва …, а това започва да се отразява на настроението…

# 724
Как се справяте с безсънието? 😶 Сън не идва …, а това започва да се отразява на настроението…
И аз не мога да спя и ми идват в главата въпроси от рода на “ Стани богат” 🤣🤣🤣🤣. В момента си мислех как е възможно при 10 см разкритие да излезе глава, която е 32 см… 🤣🤣🤣🤣 Означава ли това, че всяка жена, родила спонтанно е с разкъсвания и шевове? После се усетих, че 32-та сантиметра са не диаметър,  а обиколката на главата. Мама мия… Да не забравяме, че жените раждат откакто свят светува и са раждали преди сами по нивите и някак си се случва, което е много успокоително Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 09:08 от Mo36

# 725
Здравейте! Моето секцио  е на 21.11, но се разболях (болки в гърлото, хрема), дали това ще е проблем за операцията ако не се възстановя? И още един въпрос: каква бебешка козметика сте си набавили? Аз съм се спряла на Hipp и Бебо и се колебая между двете?

# 726
Да се оплача. 🙁
Не стига, че от седмица не мога да спя, ставам по сто пъти до тоалетна, умирам от жажда нощно време, а на всичко отгоре и бебето през ден-два така ме натиска, че постоянно ми се пикае и само тичам до тоалетната за няма нищо. И понеже дооста време страдах от цистит (преди няколко години) ми е страшно болна тема и в ей такива дни ми се реве. И си рева от време на време от безсилие. Днес се очертава да е същия такъв гаден ден. Дано при вас всичко е наред и въпреки мрачното време, да ви мине хубаво деня!

# 727
Lex, аз също съм с цистит, но от началото на бременността… Има дни и дни, но откакто времето застудя и на мен ми се реве🥹

# 728

Всичко ще е наред! 🙏🏻
По-добре малко под наблюдение.

Аз взех чувалче откъдето поръчах гнездото за да са в тон- 2.5 е.

# 729

Всичко ще е наред! 🙏🏻
По-добре малко под наблюдение.

Аз взех чувалче откъдето поръчах гнездото за да са в тон- 2.5 е.

.  Уникално е! Simple Smile Хора, започвам да мия и стерилизирам. Предполагам, че маркучът от помпата не се стерилизира ( че после водата в него няма съхнене и ще мухляса?) ??? Ще се радвам да споделите вашия опит, защото си нямам никаква идея от помпи…

# 730
Аз след малко тръгвам за тонове, а бебето направо се побърква, днес ми дава за душицата от ритници и мърдане. И с главата натиска надолу и ми се пишка постоянно 😂

Сиси, Ауми, как сте вие и бебоците?

# 731
Довечера ще правя нова тема, ако искат Сиси и Ауми да ми пишат с имената на бебетата и с дата на раждане , да ги приветстваме в новата тема, като добре дошли Simple Smile

Димитрова, адски сладки са нещата!!!

За маркуча на помпата не зная. Ще питам и ше кажа.

# 732
И аз идвам от януари без да пиша много, но следя всичко от доста време, тъй като бях с ранен януарски термин (3.01), а сега чакам да ми кажат дата за декемврийско празнично секцио. Ще пиша в новата тема да се добавя като разбера ^^

Довечера ще правя нова тема, ако искат Сиси и Ауми да ми пишат с имената на бебетата и с дата на раждане , да ги приветстваме в новата тема, като добре дошли Simple Smile

Димитрова, адски сладки са нещата!!!

За маркуча на помпата не зная. Ще питам и ше кажа.

# 733
Мина моето вземане на секрет. Този път не беше толкова болезнено и не ревах на стола 😂
Пуснахме всякакви ужасии в Геника(полово-предавани), за да видим дали само от гъбичките поддържам такива нива на инфекция в организма или има още нещо гадно, което трябва да лекувам.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:17 от pifiella

# 734
Здравейте,мамита!И при мен положението е едно... трябва да почивам ,да се пазя.Онзинден ми увеличиха магнерота и болките намаляха,но трябва да внимавам.За мен секциото ще е началото на декември,стига бебчо да не реши друго ,но е желателно да устискам.В нас е лудница ,има още неща за купуване,а още не сме и всичко ме изнервя.Дано болежките ни на всички не ни тормозят много.
Браво на всички , които сте готови.Много хубави комплектчета сте взели .♥️♥️♥️

Общи условия

Активация на акаунт