Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 30 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
И аз взех 56-ти размер, имам 2 бодита 50-ти и комплекта за изписване, от 62-ри имам едно боди само. От големите покупки ни остава само столчето за кола. Ваничка за къпане не съм взимала още, в началото мислим да го къпем на мивката.

martIna, и аз имам такива мисли. 33+5 съм днес. Онзи ден след тоновете като ме почнаха едни постоянни контракции на 5-10 минути, направо се изправих на нокти. Чак около 12 вечерта след много магнезий матката се успокои. А акушерката уж поотслаби коланите. Сега тази седмица пак имам тонове и вече предусещам какво ще се случи пак... направо не ми се ходи.

# 616
La Strange, опитай се да изгониш мислите, че ситуацията ще се повтори. Записът на тоновете не би трябвало да има такъв ефект. Добре е да имаш компания, за да не ти тръгнат мислите в тази посока.
На мен все са ми оставят коланите доста хлабави досега, но самото взиране в екранчето ме кара все да се чудя има ли проблем. Тогава гледам да бърборя с мъжа ми или акушерката, че при мен май и стресът стига, за да си докарам контракция.

# 617
Моите можеха и да са по-хлабави. То се комбинира и с пътя дотам - около 30 минути с кола в посока, в час-пик - малко повече, и явно толкова ми и трябва, особено че лежа през останалото време. Като говоря, се напрягам още повече. Абе няма угодия Grinning

# 618
Бременност с бременност еднаква няма, две жени може да имат тотално различни или противоположни усещания.
Аз с първото дете правех до края по 15-17 К крачки на ден, до седмия месец бях на разни планински походи. С това 10-12 К ми идват нагоре и вечер съжалявам. А съм едва в началото на 32 седмица. Имам чувството, че коремът ми е огромен и не си представям колко голям ще стане до края.
Започнах да мажа чисто кокосово масло вечер, в комбинация с лосиона на Палмерс, който слагам самостоятелно и сутрин.
Предния път ми се размина без нито една стрия, не вярвам два пъти да съм такава късметлийка.

По повод натрапчивите мисли и притеснения, които повечето имаме, на мен ми помага да мисля за текущи проблеми, ако въобще се налага да мисля в някаква негативна посока. Както и не мисля за неща, които не мога да променя и не зависят от мен.  Например не се тормозя дали това бебе ще изчака до датата на секциото или ще тръгне по-рано. Както и дали и колко ще ме боли след операцията…

Водени медитации и йога нидра са изключително полезни, не само през този период, а и по принцип. Ако някой има интерес нека ми пише, ще изпратя линкове Simple Smile

# 619
Възхищавам ми се момичета, които лежите!❤
Аз един ден вкъщи да стоя и ме заболява главата. Героини сте! Ще устискате! 🙏🏻

# 620
Аз всеки път за тонове закъснява търча..по рейсове и т.н. а мразя дапзакъснявам и накрая като отида кръвното и пулса ми в небето 😅 иди обяснявай, че препускаш..иначе си ми е време за почивка да повися 30 мин на запис.

Иначе и на мен лежането и пазенето на покой ми изглеждат много трудни. Вкъщи само нещо барвам да подреждам и то не свършва и търча по задачи. Дано случа ден два да си релаксирам 🙃 съжалявам че някои нещо по-рано не почнах. То сняг ще падне, а прозорците ми са края 🤧😵‍💫

# 621
Да споделя докъде стигна моята лудост и нерви дали ще устискам...
Днес си мислех, че трябва тия дни да се приведа в по-добър вид долу и че за всеки случай е добре днес да играе самобръсначката, защото съм с натрапчиви мисли, че постоянно може нещо да се обърка.
Да, ама ситуацията е "слепия бръснар" и явно съм се порязала. В последствие виждам капка кръв и решавам, че може песара да е мръднал и от това да се получава капката кръв. Акълът ми стигаше до там да знам, че най-вероятно съм се порязала, но натрупаните нерви ме караха да мисля за по-черни сценарии.
Натоварих семейство, мъжът вече трениран приготви багаж за прием и тръгнахме към Тина Киркова. В спешния кабинет случайно извикаха моята лекарка и тя щом видя мъжа ми пред кабинета, се стресна, че има сериозен проблем.
Като стана ясно, че всичко е наред и съм се вкарала сама във филм, се посмяхме.
Сега ще си пия чайче от лайка, че следващият прием ще е в психиатрията, ако го карам така.

# 622
Имаш чаша вино от мен след раждането!

Мисля, че е време мъжете да хващат бръсначите вече. 😂

# 623
martIna с втората ми бременност, ей така бях откачила. Носих едни коледни плюшени чорапи и влизам да се къпя вечерта, обаче по краката ми останали големи мъхчета…. Пускам водата и виждам как по плочките се стелят сякаш огромни съсиреци. И започвам да пища… а нищо не ме боли; грабвам се с такси до болницата и там вече се усещам…. Беше ужасно и комично

# 624
Joy по един егоистичен начин ми харесва, че не съм единствената откачалка в темата Joy

Лекарката ми продължава да разказва на всяка акушерка, която влезе, как съм й писала, че корема ми се е смалил. Joy накра й казах "ми вие ако знаете какви по окачени мисли имам, ше се радвате, че само с това ви занимавам" Stuck Out Tongue Winking Eye

Dom.anais сега ми е супер смешно, ама сигурно на теб тогава света ти се е обърнал.

Това с поразяването и аз съм го правила. После си прочетох сама на себе си едно конско как може да съм толкова замотана.

Днес влизам в 33 г.с. и имам великия план за 578615728 път да изпера дивана! Взех от свекърва ми перяща прахосмукачка и след малко се заемам да разуча този космически кораб. Мъжа ми каза, да спра да гледам за почистване и да търся някой да го претапицира, че съм го съсипала от толкова пране. Стикайте палци Joy

# 625
Имаш чаша вино от мен след раждането!

Мисля, че е време мъжете да хващат бръсначите вече. 😂
.                                                                             Поради тази тема се разкарах от голямата група на декемврийски бебета във фейса, след като едни майки си споделят, че нямало проблем да се пийва по чаша вино на ден, може и бира и тнт по време на бременност…. Горките бебета, дето ще се родят! 😞

# 626
Аз си обичам и винце, и ракия, и пушех, но всичко спрях от раз като видях положителния тест. Всъщност аз така разбрах, че съм бременна два дни преди закъснението. Вечерта си сипах чаша бяло вино и ми горчеше. На следващата сутрин видях двете чертички

# 627
Добро утро😊Как сте? Аз от сутринта съм в паника.Събудих се в 4 часа с болка ниско долу като предменструална и в кръста .след това успях да заспя и сега пак съм с такава “тъпа” болка. Не съм имала проблеми и болки до сега и доста се стресирах,според вас симптом ли е на раждане ? Доста се филмирам и се чудя какво да правя.Забравих да добавя,че корема ми е твърд и на топка (пия магнезий)

# 628
Добро утро😊Как сте? Аз от сутринта съм в паника.Събудих се в 4 часа с болка ниско долу като предменструална и в кръста .след това успях да заспя и сега пак съм с такава “тъпа” болка. Не съм имала проблеми и болки до сега и доста се стресирах,според вас симптом ли е на раждане ? Доста се филмирам и се чудя какво да правя.Забравих да добавя,че корема ми е твърд и на топка (пия магнезий)
.                                                                             Детето в последните 4-5 седмици пада надолу, което при много жени е болезнено. Днес си почивай и се наблюдавай Simple Smile Без излишна паника! Ако се засили или втвърдяването е прекалено често и магнезия не помага, звънни на тези, които те следят и обсъди с тях какво да правиш. 👍

# 629
Моон това са контракции. След им интервалите.

Общи условия

Активация на акаунт