Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 179
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Аз подадох документи на 05.02. и днес като погледнах ми изписва "няма намерени резултати".В понеделник ще им звъня да видя какво се случва

# 241
При мен статуса е “прието заявление” подадох документи на 15.01

# 242
Здравейте, сайта е обновен. Статуса променен ли ви е?
Аз съм подала на 03.02.  Все още статуса не е променен.

# 243
Здравейте! И при нас статуса не е променен, а документите са входирани миналия месец. Също така гледам, че на сайта пише, че заявленията с входящи номера от 78019 до 78342 ще бъдат изпратени, ние сме с входящ номер 78102, това означава ли, че не сме одобрени?

# 244
Аз имам имейл от ЦАР, че е необходима трета спермограма ( допълване на медицинска документация).

# 245
Здравейте, днес получих известие от еконт, че в Понеделник ще пристигнат документите от фонда, а в сайта все още съм със статус “прието заявление”, което ме навежда на мисълта, че не е обновена още информацията в сайта им.

# 246
Здравейте, някой да е успял да кандидатства по фонда от Вита този месец?

# 247
Здравейте, пуснах документи и на 14.02 са ги входирали, от  Инвитро центъра казаха, че би трябвало до края на Март да имаме отговор, но не уточниха кога се правят заседания.
Някой ако може да ме ориентира кога може да има заседание през м.Март. 😊

# 248
Заседанията  са в началото на месеца като никой няма да ви даде точна дата, изпращат обикновенно около 20то число, може и по късно.

Здравейте, пуснах документи и на 14.02 са ги входирали, от  Инвитро центъра казаха, че би трябвало до края на Март да имаме отговор, но не уточниха кога се правят заседания.
Някой ако може да ме ориентира кога може да има заседание през м.Март. 😊

# 249
  • София

Знаете ли , дали вече финансират с донорска клетка/донорски сперматозоиди инвитро, тъй като от тази година има промени в закона ?

# 250
Обсъждат се промени, но те все още не са факт.
Няма промяна във финансирането към момента.

Знаете ли , дали вече финансират с донорска клетка/донорски сперматозоиди инвитро, тъй като от тази година има промени в закона ?

# 251
Здравейте,
Имаме вече един неуспешен опит, като нямахме ембрионче за трансфер 😔
Какви документи са необходими за второ подаване към Фонда? Знам, че от клиниката ще ни изготвят епикриза.
С тубарен фактор сме. Трябва и АМХ да пуснем отново, понеже ми е от над 6 месеца.

# 252
Здравейте,предстои ни кандидатстване по фонд за втори път,ще сменяме и клиниката ,въпросът ми е ще трябва ли да пускаме пак две спермограми (с мъжки фактор сме)и амх?

# 253
  • София
За тубарен не мога да кажа, но мога да кажа за мъжки как става за следващ опит:

Искат една спермограма (ние имахме валидна още от предишния, важи 1 година)
Становище от уролог
АМХ - 6 месеца
Копие на предишна заповед
Епикриза от предишен опит

# 254
Много благодаря, Niya!
Много се радвам, че си направих копие на заповедта, преди да я оставя в клиниката! Това може би е добра идея за всички двойки по този път. ❤
Не че от клиниката няма да ми дадат копие, но така ми е по-спокойно.
Ще си съберем документите, както и много сила и вяра и подаваме наново 🍀

За тубарен не мога да кажа, но мога да кажа за мъжки как става за следващ опит:

Искат една спермограма (ние имахме валидна още от предишния, важи 1 година)
Становище от уролог
АМХ - 6 месеца
Копие на предишна заповед
Епикриза от предишен опит

Общи условия

Активация на акаунт