Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 221
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Успех на всички!

"Заповедите ще бъдат изпратени по реда на входящите номера: от 77458 до 78018 в срок до 27.01.2025г."

Правилно ли разбирам, че ще ги изпратят най-късно в понеделник. Спазват ли сроковете  обикновено?

# 211
Ние също сме одобрени и заявихме, че искаме да получим заповедта по Еконт и се интересувам колко време отнема да я изпратят и получавате ли съобщение, че имате пратка.

Желая много късмет на всички! 🍀

# 212
При нашето кандидатстване пишеше, че заповедите ще се изпратят до еди коя си дата и на тази дата ги изпратиха (към мен и момичетата, които пишеха тук), т.е. ги получихме на следващия ден от обявения. Спазиха си срока.

# 213
  • София
Здравейте, сайта на ЦАР е обновен! Желая на всички Ви много много късмет.. Simple Smile
На мен единствено не ми стана ясно.. след като съм пуснала заявлението за получаване от място.. кога мога да отида и да си го получа.. ?
Аз съм ходила още на следващия ден. В понедленик явно ще ги пускат по еконт и може да им е лудница, ако не бързаш, отиди след вторник.

teodora.ppv, за третата спермограма са ти отговорили, ако не се ориентираш, може да ги пуснеш тук или на ЛС (скрий личните данни) и ще те ориентираме по-добре защо ти искат третата.

# 214
Предният път като кандидатсвах го спазиха, като пратиха заповедта в последния ден от срока и на следващия ден беше при мен. Куриерът ще ви се обади в деня, а най лесно е да си следите през приложението на еконт.

# 215
Много ти благодаря, Мини. Все още нямам мейл, но току що влезнах в системата за сигурно електронно връчване и заповедта е пратена още сутринта в 10:30. Това наистина е най-лесният и бързият начин Simple Smile
С Еконт заповедите пристигат максимум до 5-6 дни.
Еми, правилно разбираш текста най-късно на 27.01. всички заповеди ще са изпратени и до края на месеца всеки, ще си получи заповед.
Смело към процедурите и дано всички скоро се похвалим с успех Flowers Four Leaf Clover

# 216
Believe23, като влезеш в Системата за сигурно електронно връчване, избираш "Администриране на профила" -> "Настройки"  и виж дали са ти отбелязани тези:

# 217
Не бяха отбелязани. Благодаря ти за поясненията.
По-важното е, че имам заповед и съм много щастлива.

# 218
Здравейте момичета и успех на всички в бъдещите процедури!
 Имам един по- различен въпрос. Ще подавам документи за промяна в обстоятелствата и искам да си взема заповедта лично, но не намирам къде да отбележа. Може ли някой да ми разясни!

# 219
Здравейте ,ние пратихме документите си на 10 .01 след колко време би трябвало да излезе дали сме приети ?

# 220
След средата на следващия месец ще знаете дали сте одобрени. В сайта на ЦАР с входящия номер може да се провери. Гледа се и към коя дата е въведена информацията. Ако сте избрали да получите заповедта чрез Системата за сигурно електронно връчване, може да получите имейл и преди да обновят сайта.

# 221
Би трябвало още този месец да сте минали на заседанието. Аз изпратих документите на 11.01. Входящият ми номер е от 13.01. и получих заповед на 24.01, чрез Системата за сигурно електронно връчване.
Ако сте заявили получаване с куриер до края на седмицата трябва да е при вас.
Здравейте ,ние пратихме документите си на 10 .01 след колко време би трябвало да излезе дали сме приети ?

# 222
Дами, ако има такива от вас  заявили да получат заповедта по пощата, получихте ли я ? В бързината като попълвах документите обърках и отбелязах поща и сега се чудя кога ли ще си я получа? Чудех се също дали е удобно да звъна на фонда да попитам или ще ги притесня?
Днес ходих в пощата и нямам нищо

# 223
Дами, ако има такива от вас  заявили да получат заповедта по пощата, получихте ли я ? В бързината като попълвах документите обърках и отбелязах поща и сега се чудя кога ли ще си я получа? Чудех се също дали е удобно да звъна на фонда да попитам или ще ги притесня?
Днес ходих в пощата и нямам нищо

Според мен не пречи да се обадите или да им пишете имейл, бързо отговарят и са много любезни. Simple Smile

# 224
Здравейте. За втори опит какви документи се подават? Пак ли са нужни всичките като за първи опит? И ако не се случат нещата след 4 опита какво следва? Самофинансиране ли само е варианта?

Общи условия

Активация на акаунт