Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 182
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Който има профил в Еконт, да провери дали има заявена пратка. На мен ми излезе че са я изпратили в 12:35. Успех!

# 436
И при мен е заявено в Еконт, успех момичета!
Който има профил в Еконт, да провери дали има заявена пратка. На мен ми излезе че са я изпратили в 12:35. Успех!

# 437
Аз току що си проверих Еконт приложението и заповедта ми е изпратена.
Успех на всички! 🍀

# 438
Току що си я взех лично Simple Smile

# 439
Успех на всички! 🍀
И аз имам.
Това означава, че сме одобрени?
За първи път ни е и не мога да се ориентирам.
Стискам палци…

# 440
Успех на всички! 🍀
И аз имам.
Това означава, че сме одобрени?
За първи път ни е и не мога да се ориентирам.
Стискам палци…

Разбира се, одобрени сте. Иначе нямаше да има какво да ви изпратят Simple Smile
Дано ви е за пръв и последен път!

# 441
Данните в сайта са обновени,успех момичета!

# 442
Здравейте,
Може ли да ми разкажете как точно става финансирането. Четох че има 3 етапа - авансов след почва е на стимулацията: първи след пункцията и втори след трансфера. Всички документи от клиниката ли се подават? Видях че искат фактури, епикризи, някакви формуляри?

благодаря предварително

# 443
Зависи в коя клиника сте. Ние бяхме в Надежда и не сме пипали пари, те си движеха нещата и просто по-рядко ни пращаха на касата - плащахме си само допълнителни неща като селекция на материал.

# 444
Здравейте,
Може ли да ми разкажете как точно става финансирането. Четох че има 3 етапа - авансов след почва е на стимулацията: първи след пункцията и втори след трансфера. Всички документи от клиниката ли се подават? Видях че искат фактури, епикризи, някакви формуляри?

благодаря предварително
Ние когато бяхме в Ню лайф,директно от фонда си превеждаха на тях,никакви фактури и епикризи не сме изпращали към фонда.Всичко се движи от клиниката.

# 445
  • София
Здравейте,

благодаря предварително
Това не е ваше задължение, вас ви одобряват за 6000 лв и не ви дават парите, клиниката и фондът си се оправят. Ако се налага процедура, селекция на сперматозоиди, някое изследване, което да не се покрива от фонда, ще трябва да си го доплатите, но основната част като стимулация, пункция, оплождане я покриват те.

# 446
Здравейте. Одобрени сме ние също. Каква е следващата стъпка , трябва да се свържа с   лекаря , който съм избрала или ?
В чужбина сме в момента и не знам каква трябва да е  следващата  ми стъпка..?!
Благодаря ви.

# 447
Здравейте, някой от последните номера, които се класираха за този месец да е поличил известие за пратка?

# 448
Здравейте. Одобрени сме ние също. Каква е следващата стъпка , трябва да се свържа с   лекаря , който съм избрала или ?
В чужбина сме в момента и не знам каква трябва да е  следващата  ми стъпка..?!
Благодаря ви.
Най-добре звънни в клиниката и попитай.При мен беше така: На 2ри ден от цикъла отидох направо със заповедта.

# 449
  • Sofia
Здравейте, момичета. Задавам малко глупави въпроси може би, но не ми е ясно. Ние направихме 4 неуспешни инсеминации и се водим с неизяснен стерилитет. Днес ми се обадиха от болницата да кажат, че са подотвили документите и можем да си ги вземем от тях. Въпросът ми реално е: освен подготвените от тях документи и приложени копия от лични карти и на двамата трябват ли още други документи от наша страна и какви, ако да? След като вземем документите има ли други стъпки, които трябва да следваме преди да ги занесем в ЦАР?

Общи условия

Активация на акаунт