Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 165
  • 706
  •   3
Отговори
# 555
Здравейте,преди малко видях че са актуализирали данните във ЦАР.Това значи ли,че скоро ще е заседанието?

# 556
Заседанията са около 15-сто число до колкото знам. Предполагам, че този месец ще е на 16.

# 557
Благодаря за информацията Blush

# 558
Има ли някой, който е одобряван за втори опит,  но има един останал ембрион от предишна стимулация по фонда?

# 559
Да, аз бях така и ни одобриха. Болницата ни подготви документите, така, че не знам какво точно са писали. Но нашият ембрион беше небалансиран след ПИД, не знам дали това има значение.
Има ли някой, който е одобряван за втори опит,  но има един останал ембрион от предишна стимулация по фонда?

# 560
Моят е бластоцист, който изостава и отговаря на 3-4 ден. Дори днес го унищожиха, но вече бях подала документите. В крайна сметка, ако не ме удобрят, от клиниката казаха, че ще изпратят протокол, че е унищожен.
Да, аз бях така и ни одобриха. Болницата ни подготви документите, така, че не знам какво точно са писали. Но нашият ембрион беше небалансиран след ПИД, не знам дали това има значение.

# 561
  • София
Аз бях одобрена, имах два останали, в документите нямаше поле, където да се обяснявам защо искам.

# 562
При мен беше така, но от Надежда приключиха процеудурата, за да ме одобрят за следваща и реално си заплатих след това всичко без фонд, за този останал ембрион. Не знам дали няма по финансово безболезнен начин, но на мен не ми предожиха. Иначе в началото от Надежда ми обясняваха, че няма как да кандидаствам по фонд, без да са приключили едната процедура....

# 563
Да и на мен, въпреки, че аз бях си приключила процедурата ми обясняваха, че няма как да кандидатствам ако имам замразени ембриони. При положение, че докторът ми каза да кандидатствам пак. Като му казах, че координаторката ме е отсвирила, той ѝ се обади и точно след пет минути ми се обадиха, че документите ми са готови.
При мен беше така, но от Надежда приключиха процеудурата, за да ме одобрят за следваща и реално си заплатих след това всичко без фонд, за този останал ембрион. Не знам дали няма по финансово безболезнен начин, но на мен не ми предожиха. Иначе в началото от Надежда ми обясняваха, че няма как да кандидаствам по фонд, без да са приключили едната процедура....

# 564
Никой не вдига на телефоните във фонда, някой знае ли нещо?

# 565
Здравейте,
Знаете ли дали е минало заседанието на ЦАР?

# 566
Вероятно ще е днес.

Здравейте,
Знаете ли дали е минало заседанието на ЦАР?

# 567
Да, минало е, обаждах се онзи ден и казаха, че е минало

# 568
Дали имам шанс за този месец заявлението ми да е прието - на 06.06.25 ми е прието заявлението ...383-то подред? Дали имам шанс. Щом е минало кога трябва да актуализират информацията в сайта?

# 569
Дали имам шанс за този месец заявлението ми да е прието - на 06.06.25 ми е прието заявлението ...383-то подред? Дали имам шанс. Щом е минало кога трябва да актуализират информацията в сайта?

Да, мисля че сте минала, мисля че актуализират към 20-то число..

Общи условия

Активация на акаунт