Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 34 674
  • 763
  •   2
Отговори
# 750
  • София
Обновиха сайта преди малко, нашият номер следва да е разгледан, но статусът стои "прието заявление". Знаете ли какво означава това?
Така обикновено пише, когато не е минало на това заседание, кога сте подали? Номерът по-малък ли е от 81917?

# 751
Обновиха сайта преди малко, нашият номер следва да е разгледан, но статусът стои "прието заявление". Знаете ли какво означава това?
Така обикновено пише, когато не е минало на това заседание, кога сте подали? Номерът по-малък ли е от 81917?
Да, по-малък е. На 16.09 сме подали.
** поправям се, вече имаме издадено решение. Благодаря Ви!

# 752
Обновиха сайта, статуса ми е издадена заповед за финансиране, това означава че сме одобрени ли? Ние сме избрали да я получим по Еконт. Някой знае ли какво следва? 😊

# 753
Oзначава, че сте одобрени, да. Ами какво да следва - очаквате заповедта, носите я в клиниката ви и можете да започвате.

Може ли някой по-активен тук да създаде следваща тема - вече сме на 51ва страница? (аз нямам твърде сериозен опит с ЦАР и приключих с това приключение надявам се)

# 754
Здравейте, начинаеща съм по темата за ЦАР и попаднах на тази тема след като днес реших да проверя какъв е статуса на нашия входящ номер.
Според новото съобщение в сайта, нашият номер е измежду тези, чиито заповеди ще бъдат изпратени до 22.10. Проблемът е, че когато проверявам статуса ми излиза от самото начало до момента: “Няма намерени резултати” “При неточно или липсваща информация..”. Някой имал ли е същия случай, какво означава това Sad?

# 755
  • София
Здравейте, начинаеща съм по темата за ЦАР и попаднах на тази тема след като днес реших да проверя какъв е статуса на нашия входящ номер.
Според новото съобщение в сайта, нашият номер е измежду тези, чиито заповеди ще бъдат изпратени до 22.10. Проблемът е, че когато проверявам статуса ми излиза от самото начало до момента: “Няма намерени резултати” “При неточно или липсваща информация..”. Някой имал ли е същия случай, какво означава това Sad?
Кога сте входирали документите? Ако вашият входящ номер попада между тези номера 81523 до 81917 и направите проверка трябва да виждате следното: издадена заповед за финансиране.

# 756
Кога сте входирали документите? Ако вашият входящ номер попада между тези номера 81523 до 81917 и направите проверка трябва да виждате следното: издадена заповед за финансиране.

Подадохме документи на 25.09 и на 07.10 получих емайл от ЦАР със входящ номер и че документите са при тях. Входящия ни номер е 81901. Току що проверих, изписва: "Няма намерени резултати!". Писах го 81901 и 81901/07.10.2025 пак не става. Честно казано малко почнах да се притеснявам какво означава това.

# 757
  • София
Да не би да въвеждаш повече от 6 цифри от ЕГН-то си? Пробвай и през телефон/устройство, преди имаше един бъг понякога и успява от 2-3 опит или пусни данните си на някой близък и той да пробва.

# 758
  • София
Подадохме документи на 25.09 и на 07.10 получих емайл от ЦАР със входящ номер и че документите са при тях. Входящия ни номер е 81901. Току що проверих, изписва: "Няма намерени резултати!". Писах го 81901 и 81901/07.10.2025 пак не става. Честно казано малко почнах да се притеснявам какво означава това.

Това е странно, по-добре утре звъннете в ЦАР да попитате. Въвежда се само номер без дата в полето, в съседното поле се въвеждат първите 6 цифри от вашето ЕГН и отдолу е капча въпросът (тест за сигурност) да въведете сбор от цифри.

# 759

Това е странно, по-добре утре звъннете в ЦАР да попитате. Въвежда се само номер без дата в полето, в съседното поле се въвеждат първите 6 цифри от вашето ЕГН и отдолу е капча въпросът (тест за сигурност) да въведете сбор от цифри.
Здравейте, подадох документите на 19.09.2025г, виждам че сайта е обновен на 30.09, всеки ден преглеждам за обновяване, статуса ми е прието заявление…. Някой има ли представа кога има съвет и ще разберем дали сме одобрени? Благодаря предварително!
Заседанието е минало, но кога точно ще ги качат не се знае, би трябвало до петък да знаете. По привилник мисля, че беше до края на месеца да са изпратени, но рядко остават чак за последния ден.

Сега го написах само номера без датата и урааа удобрени сме, пише “издадена е заповед за финансиране”.
Много Ви благодаря!!!

# 760
Здравейте, след получена заповед за финансиране през 2024 успешно забременях от 2 опит. Имаме едно замразено ембрионче, с което мислим да опитаме през 2027г. Въпросът ми е, тогава отново ли тряба да се минава комисия и да се подават документи за кандидатстване?

# 761
Здравейте, след получена заповед за финансиране през 2024 успешно забременях от 2 опит. Имаме едно замразено ембрионче, с което мислим да опитаме през 2027г. Въпросът ми е, тогава отново ли тряба да се минава комисия и да се подават документи за кандидатстване?
Ако имате два трансфера,  то третия трансфер трябва да си го самофинансирате.

# 762
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 763
Момичета, заповядайте в новата тема - https://bg-mam.ma/t/1825345

Общи условия

Активация на акаунт