Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 30 910
  • 699
  •   4
Отговори
# 690
Здравейте,

Клиника Малинов ни пуснаха документите, но искаме да я сменим тъй като избрахме друг лекар, днес излезна заповедта ни, каква е процедурата по смяна на клиниките?

# 691
Реално заповедите са много и ги предават в един офис на Еконт. На самия офис им отнема много време да ги обработи, подготви и пусне по направления. Известие да очаквате пратка ще получите, щом бъде обработена и готова за изпращане от офиса. Не са ви излъгали, просто наистина става бавничко.
Не се тревожете за единия месец забавяне, използвайте това време да пиете добавки, да си починете и да се подготвите психически за стимулацията ❤
И аз бях много нетърпелива за първия ни опит, така че много добре ви разбирам! Сега след два неуспеха, се налага да изчакам половин година преди друга стимулация и нямам избор. 
Желая ви успех!

Аз бях така и им писах на имейла, че искам да я взема на място и ми отговориха още същия ден, че няма проблем.

Тъкмо обновиха сайта. Знаете ли дали заповед, която е заявено да се изпрати с куриер, може да се вземе на място?
Защото точно днес ми дойде и ако чакам пращане с куриер, изпускам месеца.
Допълвам се: обадих се и не можело, били предадени към куриер.

Благодаря за съветите, момичета ❤️
Реално ми казаха по телефона, че не може, защото вече са предадени към куриер. Не зная дали е вярно или просто не им се занимава да търсят. Защото ако бяха в куриер, щяхме да имаме известия.
Иначе чакам репродуктивната да ми се обади, но по "правилник" не може да се стартира, докато не получиш заповедта.

# 692
За смяна на клиниката се подава ново заявление и трябва да мине следващото заседание, за да ви издадат заповед с новата клиника.
Здравейте,

Клиника Малинов ни пуснаха документите, но искаме да я сменим тъй като избрахме друг лекар, днес излезна заповедта ни, каква е процедурата по смяна на клиниките?

# 693
  • Sofia
Съгласна съм с Leda. И аз доста бързах и нямах търпение да започнем първата стимулация. Имаме готови документи за втората, но и при нас се налага изчакване поради имуносупресивна терапия и изчакване на регулиране на възпалението. Ако не успеете да хванете този цикъл, ще го направите следващият.

# 694
Благодаря, момичета, но не ми е първи опит, вече имам 5 трансфера. Мисля да направя последен опит в България и понякога се стига до момент, в който наистина няма време за губене.
Стискам палци на всички! Simple Smile

# 695
Аз реших да не си губя времето и здравето в Бг след 3 неуспеха. Фонд не фонд, имах възможност да платя, платих в Турция, успяхме. Успех!

# 696
Много благодаря ❤ малко е странно да трябва да чакаме нова комисия, но щом се налага, ще чакаме ❤

За смяна на клиниката се подава ново заявление и трябва да мине следващото заседание, за да ви издадат заповед с новата клиника.
Здравейте,

# 697
Аз не мисля, че трябва да се чака за нова комисия, а направо отивате в новата клиника. Не съм го правила и реално не съм 100% сигурна, но ако се обадите в ЦАР ще ви кажат веднага.

# 698
  • София
Трябва нова комисия, а комисията се събира веднъж в месеца, няма как без те да се разпишат.
Разбира се, трябва да се отиде и в новата клиника, някакво заявление се попълваше и се подава. Като получите заповедта за старата клиника, отивате с нея в новата и задействате нещата.

# 699
В самата заповед пише името на лечебното заведение, което е избрано. Няма как със същата заповед да започнете на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт