Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 989
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 230
И аз чакам книжки на Фют от Хиполенд, но на сайта са обявили крайна дата на доставка за чп 30.11.

# 1 231
"Официалната ни кампания ще бъде от 29.11 - 02.12 тази година и всичко ще бъде с 30% отстъпка."
Ина есеншъл
Тъкмо се бях притеснила, че са нещо много тихи тази година. Браво, ще си заредя любимите води и се изкушавам и новата паста да опитам.

# 1 232
Здравейте! Някой получи ли си поръчката от хиполенд? Поръчах още сутринта в петък на 08.11, но все още в няма Sad

За хиполенд Още преди да завършиш поръчката  с големи букви пишеше,че поръчките ще се изпратят след 30.11

# 1 233
Моята поръчка от Хиполенд я направих сутринта в петък и на следващия ден, в събота, беше в  офис на Спиди.

# 1 234
# 1 235
  • София
Направихме поръчка в началото на месеца от myprotein, вече една седмица не мога да се свържа със SameDay, нито с централата, нито с доставчика - и с цялата си наглост ми изписва,че доставчикът бил доставил пратката неуспешно - е как като даже не мога да го намеря, не знам... Някой имал ли е сходна ситуация, заради Черния Петък ли е това? .

Миналата година направих поръчка на 8 декември, след невероятни разправии, поръчката ми дойде в техен офис на 17 януари. Няколко пъти куриерът "не ви е намерил", няколко пъти беше ходил до Сливен, Бургас и Тетевен. Вече като прочета, че доставят със Same day , и не поръчвам.

# 1 236
Кибер понеделник в Емаг другата седмица ли ще бъде..

# 1 237
Ние доволно, отчетохме се с таблет с9+ и часовник от Технополис и Зора. За таблета съм много доволна, една единствена бройка беше в града и на много добра цена.

# 1 238
Черна седмица в Софийска опера и балет

# 1 239
  • София
https://www.kwiat.bg/ имат 20% намаление на очилата.

# 1 240
  • Някъде там
В beautymall.bg има отстъпки до 50%.
Взех си много изгодно маски на Лореал Simple Smile.

# 1 241
Здравейте, някой случайно да знае промо код за отстъпка в Пандора?
Благодаря Ви предварително!

# 1 242
Здравейте! Някой получи ли си поръчката от хиполенд? Поръчах още сутринта в петък на 08.11, но все още в няма Sad

За хиполенд Още преди да завършиш поръчката  с големи букви пишеше,че поръчките ще се изпратят след 30.11

Да, това го видях. Просто си мислих, че ги обработват по ред (първо първите поръчки), но явно не е така. Притеснявам се защото миналата година имах липси от поръчката, а никой не се беше свързал с мен предварително.

# 1 243
  • Някъде там
Здравейте, някой случайно да знае промо код за отстъпка в Пандора?
Благодаря Ви предварително!
Pandora в България и код за отстъпка? И аз бих искала такъв, но за съжаление няма.
Чакам с нетърпение черен петък в Пандора, Дядо Коледа трябва да изпълни желанията на голямата ми дъщеря.

# 1 244
Забелязах, че някои неща в Озон са на по-ниска цена отколкото в петък. Виждам, че имат ценова защита за 30 дни - някой използвал ли е тази опция? В петък поръчах една бебешка кошара, която днес е с 5 лв. по-евтина и мисля да се възползвам

Общи условия

Активация на акаунт