Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 231
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Дали някой знае, кога е черния петък(истинският) в Техномикс?

# 1 501
Отделно Юск си държат намалените неща по около месец. И да - връщат си парите, ако нещо е намалено още повече. Освен това приемат всякакви връщания на почти всичко без никакви проблеми - чукнато, ударено, счупено, скъсано - без проблем...

# 1 502
И аз получих една част от поръчката си от Емаг, от външен търговец, играчка. Със Сеймдей. Доставката на продуктите с доставчик Емаг дано се случи до 30 ноември.
Поръчах и комплект тенджери от един сайт. Нямало ги налични, евентуално първата седмица на Декември. Иначе са ги обявили на Черен петък!

# 1 503
Как може пералнята, която взех покрай чп уж намалена днес я виждам с още 100 лева по- евтино. Това в Техномаркет. Ще се пръсна от яд!?! И съм в недоумение??!!

Попринцип в България ЧП няма, а ако има нещо наистина намалено, то са единични бройки.
 През цялата година има намаления, които са по-изгодни отколкото на ЧП.
Най-изгодно се пазарува веднага след Коледа, тъй като вече всички са купили подаръци, а има стока за изчистване.
 Миналата година в мола мисля че стартираха всички магазини с разпродажби на 26.12, а от HM си бях купила цяла торба с дрехи за 30 лева (на ЧП имаха 20% над 65 лв, което аз не считам за ЧП с такива бутафорни проценти).
 Взела бях рокля на 80% за 4 лева, боксерки на ММ по 1.90.
В Синсей преди Нова година имаше чорапи по 0.90 ст, сако много хубаво взех за 3.99.

# 1 504
  • София
Някъде намаление на куфари? Малък ми трябва -50 х40 х20 см.

# 1 505
По телефона казаха, че е целия ноември, плюс някои допълнително намалени неща на 15.11.

# 1 506
За сторител сякаш някой пита. Има сега 60% отстъпка за първите три месеца.

# 1 507
  • София
По телефона казаха, че е целия ноември, плюс някои допълнително намалени неща на 15.11.

Жалко, аз си мислих, че може да пуснат нещо по-атрактивно към края на месеца, но явно няма.

# 1 508
Еником правят ли черен петък?
След 15.11 до 30.11 всичко -20%

# 1 509
Знаете ли дали утре ще има намалениея по магазините в Парадайс?

Чудя се за Bianki , Zara, Mohito i Reserved дали ще пуснат някакво намаление утре?

# 1 510
  • София
За ЮСК - имах предвид, че много играят с базовата цена. Нещо струва ту Х лева, ту У лева и намалението става нереално. Пример - купувам възглавница за 70 лева, намалена от 140. След месец същата струва 80 лева без намаление.. Иначе за всичко друго написано съм съгласна 😊 Връщала съм след година без проблем.

# 1 511
  • There I was on a July morning
Относно ЮСК - моя колежка си беше харесала нещо от там и чакаше някакво намаление, за да си го купи. И после го видя "намалено", обаче цената му - по-висока. И вика: "ще си го купя като свърши намалението". Sweat Smile

Споделям някои намаления, не помня дали вече е писано, но за всеки случай:
Мебели Богдан https://www.bogdanmebel.com/black-week - 18.11.-24.11.
АЙКО https://aiko-bg.com/ - от 20.11. до 24.11.

# 1 512
  • Варна
В петък, 15-ти поръчах от Емаг капсули на ариел и феъри.
Някой да ги е получил?
Аз си стоя на "одобрено плащане".

# 1 513
  • Пловдив
В петък, 15-ти поръчах от Емаг капсули на ариел и феъри.
Някой да ги е получил?
Аз си стоя на "одобрено плащане".
Аз получих капсулите на Ариел още във вторник.

# 1 514
Поръчките не се обработват по часа на постъпване, а на случаен принцип.
Поръчка, направена в 22:30 вечерта, вече е при мен. Поръчка от 9:15 сутринта - още е на “одобрено плащане”. И двете поръчки, съдържат артикули предлагани от Емаг като доставчик.

Общи условия

Активация на акаунт