Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 369
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 485
Моята пратка от Емаг дойде вчера със  Самдей, в брой.

# 1 486
  • София
Грация ми писаха днес, че не могат да ми пратят ботите, защото са изчерпани. До вчера си стояха в наличност…

# 1 487
Поръчвали ли сте от кико? Как се осъществява доставката?

# 1 488
Да ви кажа и моето лего за обща сума от 300 лева дойде смачкани от емаг… Можеха нещо предпазно да му сложат.

# 1 489
  • София
Поръчвали ли сте от кико? Как се осъществява доставката?

Безплатна с куриер над 45еур.

# 1 490
  • ново
Аз не успявам да се регистрирам в Кико. Пише, че вече имам акаунт и като дам забравена парола, изписва, че не е намерен такъв мейл адрес. Моля, ако някой ще поръчва да ми пише.

# 1 491
Здравейте! Искам да взема смарт часовник за дъщеря ми- дали някой е видял добра оферта за добър такъв в сайтовете или физически магазин? Всички в семейството сме на А1, а те нямат оферти за детски часовници

# 1 492
https://www.ozone.bg/product/kafemashina-rohnson-multi-gusto-r-9 … ar-800-ml-cherna/

Някой питаше за кафе машина за различни капсули.
Тази препоръчвам с две ръце, ползвам вече два месеца и съм супер доволна. Капсулите са ясни, но еспресото става уникално. За тези пари е просто супер попадение

# 1 493
Момичета, споделям, че има намаления в немския Амазон. Разписах се с фраер Cosori 12 in 1 (100€) и  робот за почистване на прозорци Hutt W8 (180€). Робота излиза почти двойно по-евтино, следя цената му от няколко месеца в България и под 500 лв. не е падал.

# 1 494
  • София
Знаете ли дали в Zoya ще има черен петък и ако да- кога?

# 1 495
  • там, където ми харесва
Как може пералнята, която взех покрай чп уж намалена днес я виждам с още 100 лева по- евтино. Това в Техномаркет. Ще се пръсна от яд!?! И съм в недоумение??!!

# 1 496
  • Бургас
Знаете ли дали в Zoya ще има черен петък и ако да- кога?

Никога не е имало досега. Според мен няма да има.

# 1 497
Как може пералнята, която взех покрай чп уж намалена днес я виждам с още 100 лева по- евтино. Това в Техномаркет. Ще се пръсна от яд!?! И съм в недоумение??!!
Не се пръскай!
Седмица след като си купих маса от Мьомакс за 1000лв намалена от 1250лв, беше намалена на 700лв. Побърках се направо, ама нищо не мога да направя. Жалко, че повече магазини нямат гаранция на цените. Юск в това отношение са без конкуренция!

# 1 498
  • София
Не съм съгласна за ЮСК. И там трябва да се внимава. Купувам нещо за 40 лева, после е намалено на 70, след това е на редовна цена 50…

# 1 499
Не съм съгласна за ЮСК. И там трябва да се внимава. Купувам нещо за 40 лева, после е намалено на 70, след това е на редовна цена 50…
За кое не сте съгласна?
Говоря за гаранция на цена! Купувате си нещо от Юск и ако в рамките на 30дни намалят същия този артикул, срещу касовия бон ви възстановяват сумата под формата на ваучер с валидност 5г., като не сте длъжна да ги изхарчите наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт