Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 624
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the stars
Аз си намерих почти всички неща преди самия черен петък😂
От хората с опит, имало ли е някога ударна промоция на айфони? Искам да пробвам, че с предстоящите промени в андроид май ще е по-добре да се сменя.

Откакто съм с Iphone и следя - не. Промоцията е като пуснат новия модел, старият да падне леко в цената. Bowtie
При мобилните оператори с преподписване на договор не знам как стоят нещата, но глобално някакви уау промоции на iphone не се забелязват.
Иначе определено IOS е много добра операционна система, за 2 години нито веднъж не ми е забил телефон или затлачил нещо, а не е като да не го тормозя супер много. Снимките са ми топ без излишни настройки и занимавки, и съм много доволна. Единствено откъм батерия има доста какво да се желае, ама ..

# 226
Ако някой види промоция на робот за почистване на прозорци xiаomi hutt w9 да казва.

# 227
Saff.bg пуснаха добро намаление - няколко продукта са намалени на 50% и нямаше как да не се възползвам 😁

# 228
Dyson в момента са на много добри цени в Метро, машата е на 800лв, long версията. Simple Smile

А новият модел, изправящият има ли го?

# 229
Аз ще трябва да купувам прахосмукачка.Къде правят истински намаления на електроуреди?

# 230
Онлайн аптека Гален са пуснали black Friday за целия месец ноември,има нелоши оферти на някои неща.

# 231
# 232
  • Варна, България
Дами какво сте набелязали от Рино. Нищо не съм пазарувала от там.
Аз всяка година за Черен петък пазарувам от тях - за дома, кухнята, стъклария. Много съм доволна - доставят бързо. Имат качествени марки brabantia, tescoma, bohemia, liiton - много яки чаши, екстра коледен подарък за мъж, който обича питиета. Бях подарила - и всички бяха уауу - дъното им е с отливка на различи върхове - Еверест, К2. Имат и по 2 чаши. Идват в красива кутия. Като напишете в търсачката liiton, ще излезе.

Обявили са го -50%, но има доста неща и над 50%.

Имат и собствени марки. Тук са им промоциите https://reno.bg/promocii

Тези вакуумни кутии са супер - изтегля се въздуха и може да се съхранява с дни.

Мога още да пиша, но разцъкайте из сайта Grinning Има какво да се поръча Heart Eyes

# 233
Записвам се,ще търся ултразвукови четки за зъби .

# 234
  • Beyond the stars
Аз ще трябва да купувам прахосмукачка.Къде правят истински намаления на електроуреди?

В истинските вериги - Техномаркет, технополис, зора, техмарт, техномикс.
И в Емаг може да улучите наистина намалено, ако сте следили цените преди това.
Аз преди няколко години си взех безкабелна Rowenta за под 100лв, при реална цена около 200 без намаление.
Та и при тях има попадения.

Syreen_84 galen са им супер цените по принцип и доставят много бързо, за Сф на следващия ден със Спийди. Безплатна доставка над 50лв., които доста лесно се стигат. Ще разгледам какво са пуснали, мерси.

# 235
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley Ако има някакво добро подобие от други марки, пишете.

Аз чакам намаленията на Рино.

На мен ми харесва много, че чернопетъчните сделки се точат цял месец, че и нагоре. То иначе няма да имаш възможност да огрееш по всички сайтове Grinning

Аз ще дебна за електрическа четка за зъби. Имам една купена от Али Експрес, за смяна е. Може би ще се спра на Филипс този път.
Не продавайте нищо....Имах същите терзания, сънувах го тоя Дайсън, но сумата беше непосилно недостижима за мен! От 2 месеца притежавам, подарък от моите близки. Първо плаках, наясно съм какво им е коствало...след първи тест, пак плаках...разочарована съм. За мен, единственото предимство на този сешоар е това, че е мощен и за по кратко съм изсушила косата си.

Това за Airstrait конкретно ли ?
Понеже и аз на базовите им сешоари не разбирам идеята на цената, но този определено ме изкушава идеята.
Не, съжалявам, че не съм написала...мнението ми е за дайсън суперсоник, все още не мога да я преживея тая сума, понеже също не разбрах идеята на тая сума, не намирам разлика при стилизиране с предния ми сешоар, абе нищо по различно и се чувствам подведена. Плащайки такава сума, която е за s класа, очакваш да получиш това, но не!
,

Аз затова отидох да го тествам първо. И вече една седмица си го ползвам почти ежедневно, абсолютно съм доволна. Не съм доволна, че струва толкова, разбира се, ама 😅 За моите цели е перфектен. По натам ще си взема и някой от другите, с които мога да оформям.

# 236
# 237
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley
Не продавайте нищо....Имах същите терзания, сънувах го тоя Дайсън, но сумата беше непосилно недостижима за мен! От 2 месеца притежавам, подарък от моите близки. Първо плаках, наясно съм какво им е коствало...след първи тест, пак плаках...разочарована съм. За мен, единственото предимство на този сешоар е това, че е мощен и за по кратко съм изсушила косата си.
Това за Airstrait конкретно ли ?
Понеже и аз на базовите им сешоари не разбирам идеята на цената, но този определено ме изкушава идеята.
Не, съжалявам, че не съм написала...мнението ми е за дайсън суперсоник, все още не мога да я преживея тая сума, понеже също не разбрах идеята на тая сума, не намирам разлика при стилизиране с предния ми сешоар, абе нищо по различно и се чувствам подведена. Плащайки такава сума, която е за s класа, очакваш да получиш това, но не!

Зависи кой точно модел Supersonic! Аз имам последния HD16 Nural и е страхотен. Не съм съгласна, че е като обикновените, при това сравнявам с другия ми сешоар - Parlux Alyon Air Ionizer Tech, който също е много хубав.

# 238
Аз вече се разписах с първата покупка 🫡
В сайта на Инстантпот са пуснали 4 продукта за "загрявка". Взех си комбиниран мултикукър + фрайър за супер цена.

# 239
Аз все още се чудя кой точно от комбинираните уреди на Инста пот да взема, та ще го мисля и аз сега.

Общи условия

Активация на акаунт