Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 721
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам Ultimate , вече 2 години и не го заменям за друг.Много финкций и само един капак.

# 241
  • Melmak
Има намаление в Зарена. Има модели на добри цени.

Пирин хил ще има ли?

# 242
  • Пловдив
И аз чакам Пирин хил. Досега винаги са имали ЧП с 10%. Даже не съм сигурна миналата година дали не беше 15.

# 243
# 244
Някой знае ли дали buketvkolet правят намаление около черния петък? Ако пък знаете за друга фирма с абонамент за цветя  също ме интересува - мерси!

# 245
Добро утро! Знаете ли МЕТРО дали ще обяви Черен петък? Нямам спомен от предишните години.

# 246
Здравейте. От Инстант пот- намаленията си взех фрайер, имам мултикукъра- черният рицар😁.
Сега търся dyson airwrap и ултразвукова четка за зъби. Имах на орал- батерията се развали бързо, взех просто някаква УЗ- а от алито- същата работа, батерията не държи и ден вече. Решила съм сега да е на филипс, ще дебна😁

# 247
  • София
Здравейте, знаете ли, дали Некст участват в Черен петък в реалните магазини?

# 248
Кога е бил ЧП в Практикер предишни години и колко е намалението? Искам коледна елха.

# 249
Благодаря на дамата, която каза за сменената платформа на Рибката! Не бях влизала супер много време и се наложи да си задам нова парола. Със сигурност на черния им петък щях да потроша доста нерви, заради това. Simple Smile
Търся си фотоепилатор, слушалки и телефон и затова се записвам в темата. Златната рибка и Комсед/Хиполенд са по подразбиране. Grinning

# 250
А как се прави регистрация в Златна рибка.
Дава ми, че поради сменена платформа, трябва нова парола..
Но аз нямам никаква регистрация..

# 251
Като се цъкне на човечето в сайта на Рибката, излиза информацията за вход, но точно под думата "ВХОД", има линк за регистрация.

# 252
Фотоепилатор ще има в кауфланд идната седмица, на 400лв Лумеа, базов модел.

# 253
  • Варна, България
Препоръчвам от Златна рибка,   
PHILIP KINGSLEY Elasticizer/ Еластисайзър
Първият в света реконструктор преди измиване с шампоан, предназначен за възстановяване на суха и увредена коса.
Създаден преди 50 години специално за неповторимата Одри Хепбърн.
Еластисайзър е най-продаваният продукт на марката - всяка минута в света се продава по един.

# 254
Здравейте, може ли за ме насочите къде да следя за намаление за детско колело. Сега разглеждам по разни сайтове и ми се виждат много скъпи за това ще чакам някъде да ги намалят малко.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт