Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 471
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 510
В Декатлон не е имало Черен петък миналата година, доколкото помня.

Да, получих съобщение от тях, че тази година ще имат - от 15 до 24 ноември.

# 511
8.11 и 9.11 има 25% намаление в Хиполенд. Поръчах си количка за малкия от 900 намалена на 675

# 512
  • София
И понеже в темата не е споменавано - https://fitspo.zone имат намаления на протеиновите барчета и тн.

# 513
Някой купувал ли е диамантени бижута по време на black friday?

# 514
Някой успя ли да плати билети  в сайта на Терме днес? На мен не ми приема плащането, карта на Уникредит.

# 515
Някой купувал ли е диамантени бижута по време на black friday?
Ние не сме. Познати в тези среди казват, че нямало намаление за диаманти. Според тях става въпрос за синтетика, ако цените не са стандартните и качествените бижута с диамант си държат на цената. Не съм се интересувала повече, защото не нося бижута и по тази причина не ми подаряват.

# 516
  • при моите любими
Някой успя ли да плати билети  в сайта на Терме днес? На мен не ми приема плащането, карта на Уникредит.
Много трудно. Анулирах старата поръчка и направих нова. Пак не ставаше. След 15 Мин ми изпратиха мейл да потвърдя плащането и тогава ми се получи. Не съм с УниКредит а с Пощенска, но според мен е много натоварена системата им и затова така се получава. Не е от нашите карти или банки.

# 517
  • Пловдив
Има singles day в Iherb , 24% на всичко. Да чакам ли по-добри цени на ЧП ,се чудя ? Имате ли наблюдения от предишни години 🙂
По спомен - горе-долу е същото намалението. Само го кръщават зелен петък или понеделник Blush

# 518
При iHerb най-изгодно е пазаруването през септември. Тогава имат рожден ден и имат намаления на различни категории през целия месец. Процентът намаление е равен на броя години, на които са. Тази година беше 28 %.

# 519
Някой успя ли да плати билети  в сайта на Терме днес? На мен не ми приема плащането, карта на Уникредит.
Аз успях, след няколко опита. Явно имаше много трафик в сайта им днес.

# 520
  • Melmak
При iHerb най-изгодно е пазаруването през септември. Тогава имат рожден ден и имат намаления на различни категории през целия месец. Процентът намаление е равен на броя години, на които са. Тази година беше 28 %.

Изгодно и бавно. Аз пуснах поръчка и я канселирах, защото дори не беше шипната, аз заминавах и нямаше да има кой да я вземе. Разбираемо, много поръчки, но наистина сигурно седмица след поръчката ми не беше подготвена дори за шипване.

Аз пазарувам редовно добавки от там, понякога има намаления просто ей така, някакви си дни. Успявала съм с кодове и допълнителни намаления да купя продукт за 20 лв, който тук в БГ е 40 лв в аптека и то верига читави аптеки.

Цените в i herb като цяло са доста добри, просто трябва да се дебне за кодове, специални намаления и тн. А и няма как да пазарува човек само септември. 😄

# 521
Ама никъде не съм казала да се пазарува само през септември. Попитаха дали ще има по-изгодни оферти за черен петък, казах кога има най-голямо намаление на голяма група стоки.

# 522
Някой успя ли да направи поръчка от румънския емаг? Исках да взема ваучери за термите но ми дава грешка като въведа мобилния номер и май иска да е на румънски оператор 🤔

# 523
Някой знае ли кога е черен петък в Айко

# 524
Някой успя ли да направи поръчка от румънския емаг? Исках да взема ваучери за термите но ми дава грешка като въведа мобилния номер и май иска да е на румънски оператор 🤔

Това не са ваучери, а подаръчни карти заредени със сума пари.
 Ако искате да си купите ваучер - в сайта на Терме днес има минус 30% за еднодневни билети.

Общи условия

Активация на акаунт