Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 316
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 75
  • 🌊
Аз си търся блендер, везна и дъска за рязане. По-миналата година си намерих кафемашина, сега се надявам пак на успех

# 76
За блендер ще гледам и аз, имам Нутрибулет, но май скоро ще издаде багажа.
Споделете, ако намерите добра оферта, защото сега изобщо не зная каква цена е приемлива.

# 77
Знаете ли дали в Opticlasa има Черен петък? Интересуват ме диоптричните очила.

# 78
  • Melmak
Понеже някой питаше за куфари, оглеждайте се за Паула венти. Не са въобще лоши, аз си купих миналата година от там без да има намаление, поради нужда и после за чп имаше намаление.

Кога започва в barecare?

Снощи не се сдържах и пуснах една поръчка с 2-3 артикула. Обаче искам да проуча хубаво подходящи продукти и да стрелям на намаление!

# 79
  • Beyond the stars
Момичета, къде пробвате Dyson?
При фризьорката ми. За София мога да дам контакт. Има всички видове Дайсъни. На мен ми струваше 40лв пробата, като ме оставиха чисто сама да си действам, само от време на време ме проверяваха имам ли нужда от нещо.

Фризьорски салон и аз съм набелязала където имат услуга - пробване на Dyson Bowtie
Не знам дали нямаше опция в Златна рибка, ама пак няма да е като на мокра коса да се направиш цялата и да знаеш има ли смисъл.

# 80
Здравейте. И аз се нареждам.
Интересувам се единствено от самолетни билети, без особено значение от дестинацията, просто за "гъз път да види".
Детски играчки или нещо от коледните подаръци, ако ме осени покрай вашите споделяния, ще е много добре.

# 81
Аз ще се оглеждам за вертикална безжична прахосмукачка, можете ли да препоръчате някой модел?

Миналият януари (2023), поръчах този модел на Bosch от eMAG. За съжаление издаде багажа за има няма 13-14 месеца, и тази пролет трябваше да я върна обратно към сервиз, където ми казаха, че няма как да бъде поправена и съответно ми върнаха парите. Не бих я препоръчала - тежка е, няма гъвкавост в дръжката, няма допълнителни приставки. Очаквах повече от марката като цяло, въпреки че не е от най-скъпите модели.
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-bosch-16-v-2-in-1- … ng_1015394067_1_1

Реших да поръчам малко по-скъпа (спрях се на Rowenta), но с повече приставки/функции, и смея да твърдя, че е много по-добра от тази на Bosch. Има LED светлина, няколко вида скорости, сравнително лека при пренасяне (не ми натежава на ръката), лесна е за почистване, и е с гъвкава дръжка (трябваше ми точно такава, да минавам под масата в хола). С едно зареждане мога да почистя 90 квадрата апартамент без проблем на най-ниската скорост. Ако трябва да минавате върху килими/мокети, автоматично се пуска по-силната турбо скорост, която съответно точи драстично батерията, но може да изберете да минете на по-ниска скорост. Като недостатък мога да отбележа, че не може да стои самостоятелно изправена, и трябва или да се монтира на стена, или да стои подпряна някъде.
https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/rowenta-rh … -allergy-09220861

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:34 от axia

# 82
  • Melmak
Интересувам се единствено от самолетни билети, без особено значение от дестинацията, просто за "гъз път да види".
Детски играчки или нещо от коледните подаръци, ако ме осени покрай вашите споделяния, ще е много добре.

Самолетни билети винаги са добре дошли! Аз нещо за Европа бих видяла през януари. 🩷

# 83
Здравейте,
къдепускат такива билети ? Има ли и в авиокомпаниите Черен петък? Wink

# 84
  • Beyond the stars
То и в момента в Wizzair има билети по 19,90 с Wizz discount club. И за ноември, и за януари.
Точно черен петък не съм засичала никой да прави, нискотарифните си имат разни регулярни намаления.

# 85
  • Сф
Преди 2 години в тази тема бяха пускали оферти за хотели в БГ. Наистина имаше много добри попадения.
Аз това чакам +  Дайсън прахосмукачка.

# 86
Хора, аз имам чувството, че на този ден не е точно разпродажба .. Т.е. ако дебнеш можеш и преди това да си купиш нещо на ниска цена.
Ето сега съм засекла код на инфлуенсър за чантите на Багсо (естествената кожа.. много са яки и съм супер хепи с тях) и реално те имат разпродажба в сайта си. Инфлуенсърката дава 10% и чаната излиза супер изгодно. Няма как да падне цената на черен петък повече. Та така де.. разбрахте идеята ми.

# 87
Понеже някой питаше за куфари, оглеждайте се за Паула венти. Не са въобще лоши, аз си купих миналата година от там без да има намаление, поради нужда и после за чп имаше намаление.
И аз миналата година купих комплект от 3 бр. Тази година лятото ги разходихме насам - натам. Много са удобни. Леки и побират много багаж, определено

# 88
  • Sofia
От къде купувате "Паула венти", молове или специализирани магазини за куфари, чанти?

# 89
  • Melmak
От сайта. Взех си и едно кожено портмоне уж за временно (за почивката) и то ми стана любимо и вече ежедневно го нося.

Иначе за куфарите според мен са добри. Сега пътувахме и единият ни го счупиха (не е на паула венти, а обикновен китайски), другият оцеля. А много помлени куфари имаше. Не, че е гаранция, но според мен са добри.

Общи условия

Активация на акаунт