Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 319
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 60
И аз тук, като всяка година.
Все още следя Хиполенд и Комсед за играчки. Озон за по-големите. Златна рибка и Нотино за мен.
Решихме коледния подарък за моите родители да е една екскурзия до Коледния базар в Крайова, не искат други неща те.
Не съм измислила подарък за мъжа и за семейството на сестра ми, ще черпя идеи.

# 61
И аз тук. Ще следя за намаления за раници Samsonite. Moroccanoil за мен и идеи за децата.

# 62
Искрица, благодаря ти! Харесахме сушилня AEG,в Технополис в момента е 1550 лв, а в Емаг 1478 лв. Не бързам с покупката, защото както писах, тече ремонт и след около 2-3 седмици ще разполагам с мястото. Ако искаш, пиши ми на лични какъв модел е твоята сушилня.
От Златна рибка бих взела шампоан L'Oréal Absolute Repair Molecular - наскоро ги пробвах и много ми хареса.

Аз закупих сушилня AEG втора ръка от немски магазин, миналата година за около 450- 500лв. Много съм доволна към момента и отново бих инвестирала в уред по- висок клас, но втора ръка ✌️

# 63
  • Melmak
И аз ще дебна Златна рибка тази година. Миналата нещо изпуснах и ме беше яд. Ще взема няколко бои, маски, термозащитата ми гледам, че е намаляла. Повечето неща, които ползвам са на Лореал Витамино Колор.

# 64
  • София
Записвам се и аз.
Ще дебна кафеавтомат на Jura в EMAG и Технополис. Дано имам късмет с някое по-съществено намаление.

# 65
И аз в отбора на дебнещите Златна рибка. Ако излезе нещо изгодно за друга козметика, ще се възползвам. От друго нямам нужда,  май Joy

# 66
  • Beyond the stars
Записвам се да видим каква ще е най-добрата цена на Dyson Airstrait , та да си го подаря за всички празници на света Bowtie Ама до тогава ще трябва да ида да го пробвам на живо.
Също се надявам на миналогодишните 50% в barecare.bg да презаредя козметика.

За търсещите ел уреди - Техномикс също можете да включите в списъка. Като бяхме на вълна пералня и сушилня за набелязаните модели AEG там бяха най-добри цените.

# 67
Момичета, къде пробвате Dyson?

# 68
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley Ако има някакво добро подобие от други марки, пишете.

Аз чакам намаленията на Рино.

На мен ми харесва много, че чернопетъчните сделки се точат цял месец, че и нагоре. То иначе няма да имаш възможност да огрееш по всички сайтове Grinning

Аз ще дебна за електрическа четка за зъби. Имам една купена от Али Експрес, за смяна е. Може би ще се спра на Филипс този път.

# 69
Аз също ще дебна за четки за зъби, Philips Soniccare ще бъдат, но модела ще е според намалението. Grinning Също и телефон за майка ми. Тази година не мисля да има голяма покупка по ЧП, освен ако пералнята не реши да ме предаде точно тогава.

# 70
Някой знае ли дали Samsonite се включват в намаленията, имам нужда от подмяна на куфарите.
И Fjällräven ще дебна, че съм харесала яке, Тимбърленд също. Надявам се и Пийк енд Клупенбърг да се включат.

# 71
  • София
Някой знае ли дали Samsonite се включват в намаленията, имам нужда от подмяна на куфарите.
Не, не се включват в намаленията за черен петък.

# 72
Аз ще се оглеждам за вертикална безжична прахосмукачка, можете ли да препоръчате някой модел?

# 73
Аз ще се оглеждам за вертикална безжична прахосмукачка, можете ли да препоръчате някой модел?

Имам Бош от миналия Черен петък. Много съм доволна.

Аз ще се оглеждам за нов робот прахосмукачка.

# 74
Момичета, къде пробвате Dyson?
При фризьорката ми. За София мога да дам контакт. Има всички видове Дайсъни. На мен ми струваше 40лв пробата, като ме оставиха чисто сама да си действам, само от време на време ме проверяваха имам ли нужда от нещо.

Моят ме чака в Спиди в момента. Направо ме сърби да изляза от работа и да отида да го взема 😂
Дано не съм се прекарала много с цената, но предвид колко е нов като модел, не знам дали ще излезе на под 800лв.

Общи условия

Активация на акаунт