Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 325
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
В Златна рибка Варна ми казаха, че може да се пробва Дайсъна.

# 91
Момичета, къде пробвате Dyson?
При фризьорката ми. За София мога да дам контакт. Има всички видове Дайсъни. На мен ми струваше 40лв пробата, като ме оставиха чисто сама да си действам, само от време на време ме проверяваха имам ли нужда от нещо.

Моят ме чака в Спиди в момента. Направо ме сърби да изляза от работа и да отида да го взема 😂
Дано не съм се прекарала много с цената, но предвид колко е нов като модел, не знам дали ще излезе на под 800лв.
Може ли контакти на салона?

# 92
  • Бургас
За куфарите на Паула Венти нямам лични впечатления, но и сега имат много добри цени, напр. 114 лв за голям куфар от полипропилен. Иначе може и в Амазон да се следи. На Prime day големите American Tourister бяха около 100 евро, може би на ЧП ще е подобна цената, а вече има и БД до БГ.

# 93
Здравейте!
Търся хубав професионален сешоар с дифузер, с голяма мощност, нямам конкретна марка.
Ако срещнете някакво намаление, моля да споделите!

# 94
  • София /Абсурдистан
Оглеждам се за нов е-четец, но малко не се ориентирам точно какъв да бъде.

# 95
Аз ще чакам най-вече Емаг техника. Да видим тази година

# 96
  • Beyond the stars
Момичета, къде пробвате Dyson?
При фризьорката ми. За София мога да дам контакт. Има всички видове Дайсъни. На мен ми струваше 40лв пробата, като ме оставиха чисто сама да си действам, само от време на време ме проверяваха имам ли нужда от нещо.

Моят ме чака в Спиди в момента. Направо ме сърби да изляза от работа и да отида да го взема 😂
Дано не съм се прекарала много с цената, но предвид колко е нов като модел, не знам дали ще излезе на под 800лв.
Може ли контакти на салона?

https://www.facebook.com/share/ShvFoayHrVZ3FSGZ/?mibextid=LQQJ4d

# 97
Аз ѝ дадох контакт на дамата на лични към същия салон 😆

# 98
Аз ще се оглеждам за кресло за четене. Икея имат ли черен петък?

# 99
  • София
За пръв път ще търся материали за рисуване. Някой попадал ли е на сайт/магазин, който да прави намаление за ЧП?

# 100
Аз следя тези неща. Артсървиз имат малко намаление на всичко на сайта (мисля, че миналата година беше 10%) по време на ЧП, през годината имат много по-добри намаления, но когато човек търси нещо скъпо и конкретно, 10% са добре дошли.

Артматериали (Артмие) имат избрани намалени неща - те и в момента имат секция с намаления, но през ЧП са много повече продукти. Има сериозно намалени неща и най-добрите се изчерпват бързо.

Миналата година се опитах да поръчам от един сайт M-Arti - уж даваха купон за отстъпка (голяма отстъпка) при поръчка над определена сума. Обаче не ми изпратиха нищо. След време успях да се свържа с тях и стана ясно, че не са изпратили нищо, защото нямало наличности (не знам дали им вярвам). Впоследствие поръчах това, което исках, но без отстъпка.

# 101
  • Варна
А се чудя дали да не сменя Ел.четка за зъби с ултразвукова по ЧП.
Някой правил ли е такава смяна? Отзиви, кои са по добри?

# 102
  • София
И аз мисля да купя ултразвукови четки. Подарих на мъжа ми и от соникеър е много по - доволен от предишната орал би.

# 103
Ние сме със Филипс много отдавна,  от 5- 6 години.
Ниско си я смених и се навивах да пробвам нещо друго, насочила се бях към последните модели на Орал Би.
Започнах да чета, и в крайна сметка си взех пак Филипс,  и не съжалявам разбира се 🙂

# 104
Момичета, запознати ли сте кога е черният петък в Best Secret? Има ли добри оферти?

Общи условия

Активация на акаунт