Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 871
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
А все още ли точките от картата могат да се прилагат към поръчката само на място, в магазина?

# 436
При последната поръчка, с новата регистрация успях да си използвам точките.
Само дето този път не получих по имейл код за отстъпка.

# 437
  • Варна
Скрит текст:
Момичета, понеже по-назад стана въпрос за обновяването на сайта на "Златна Рибка" и липсващата в профилите ви клиентска карта, може ли да попитам, вие къде гледате?
Понеже, като си вляза в "История на поръчките", под тях има надпис "Натисни тук, за да видиш твоята карта" – и като цъкна на него, ми излиза снимка на картата, с номера ѝ и наличните точки. Т.е. това значи, че при мен картата не е липсваща и не трябва да се свързва допълнително, така ли? Simple Smile
Да, щом картата ти се вижда там, значи нямаш проблем. Вчера ходих в магазина и момичетата на място се мъчиха и опитваха да свържат картата с профила - при тях в системата излиза картата ми и натрупаните точки, но в моя акаунт я няма и не успяха да я добавят. Взеха ми тел. номер и ще пуснат съобщение за проблема към техните софтуерни отговорници. Обещаха да посочат, че е проблем на много акаунти, не само на моя пък да видим дали и кога ще го оправят.
И аз имах проблем с картата, на телефона за контакти момичето го оправи за минута. Вече се визуализира картата, натрупаните точки и левовата им равностойност.
Ама ,сега всички ,които не си виждаме картите в профила да звъним на телефона им ли?
Да вземат да си оправят  все пак проблема...?
Миналата година ЧП в Златната рибка беше на 17.11 ,рових с миналогодишната тема.
Ще чакам за намалени балсами на L'Oréal Professionnel.Много ми харесват .
Поръчах от Парфимо този комплект,никъде не видях по-евтина оферта:
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-absolut-repair-mole … molecular-250-ml/

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:56 от Velina_p

# 438
Кой да знае дали и кога ще го решат Thinking От магазина казаха, че ще информират за проблема отговорните лица, но не са се ангажирали със срок.

# 439
Аз открих Черния петък с поръчка от Гален. Имаше много добро намаление на любим продукт на Ла Рош, та заредих доволно.
Сега се оглеждам за нов телефон, че моят седемгодишен ветеран плаче за нов.

# 440
Някой може ли да сподели къде гледа за оферти за зимни спортове? Търся очила, обувки за сноуборд и може би още някакви неща.

# 441
Книжарниците дали правят ЧП на луксозни книги тип енциклопедия - албум? Набелязала съм си нещо, но ми се ще да го взема с намаление.

# 442
Знаете ли къде пускат изгодно хубави чаршафи на Черен петък?

# 443
В много сайтове за книги има отстъпки за ЧП - изброени са в темата за промоции на книги. А Ташен правят разпродажби два пъти годишно и имат големи отстъпки.

# 444
Знаете ли дали BERGNER правят черни петъци?

# 445
В избор на хубав смарт часовник съм ,къде да следя за намаление.

# 446
Спално бельо/чаршафи съм взимала на -20% от Roxyma dream, доволна съм. Обикновено имат всяка година ЧП. За оферти за зимни спортове - Декатлон.

Иначе получих имейл от А1, че е започнал при тях ЧП за който търси устройство.

# 447
  • Сф
Аз се разписах предварително в Jar computers с домашно кино. Ни ми се чака ЧП и не знам дали всичко ще е изгодно и струва ли си и всичкимодели ли ще са с намаление. Който не бърза, може да изчака. От 16ти някъде ще е.
Прахосмукачката май сдаде багажа, ще се оглеждам. Също и хотелите/почивки.
Успех на всички в изгодното пазаруване Simple Smile

# 448
Знаете ли къде пускат изгодно хубави чаршафи на Черен петък?
Аз от 2 години поръчвам от https://dilios.bg/. Имат намаления, но май бяха към коледа.

# 449
Отчитам се и аз - поръчах си фотоепилатор Lumea 1998 от Техмарт, за 499. Със 100 лв по-скъп е от предложението в Кауфланд, но има приставки за тяло, за лице и за бикини линия. (В Техномаркет е 799.) Няколко часа след като го платих, една много мила дама ми се обади и потвърди, че днес ще го получа. Та, получават похвала. Simple Smile Счетох, че цената е добра и реших да не чакам повече. Вече няма да следя цената,  да не намеря по-добра оферта след 1 седмица. Sweat Smile

ПС: Много благодаря на дамата, която спомена за цените на магазините за техника преди черния петък и конкретно писа за Техмарт - подтикна ме да проверя. Beers

Общи условия

Активация на акаунт