Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 504
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 525
В Рая Тойс има ЧП и допълнителни отстъпки на повечето артикули.
Аз днес направих поръчка там, но нещо им е много бъгав сайта, та се иска търпение. Особено с логването, има някакъв проблем.

# 526
Минах през хиполенда със списък, добре че проверих цените на всичко, оказа се че някои от набелязаните неща в озон са на по-добра цена отколкото в хипо с отстъпката от 25%..

# 527
Някой успя ли да направи поръчка от румънския емаг? Исках да взема ваучери за термите но ми дава грешка като въведа мобилния номер и май иска да е на румънски оператор 🤔

Това не са ваучери, а подаръчни карти заредени със сума пари.
 Ако искате да си купите ваучер - в сайта на Терме днес има минус 30% за еднодневни билети.

Ок, да, подаръчни карти са. По-дълга им валидност ми е по-удобна за употреба. Тези в сайта важат само за следващите три месеца, а подаръчните карти до ноември 2026.

# 528
  • Пловдив
В Комсед другия уикенд ще има 30%.

# 529
Има ли черен петък в BestSecret?

# 530
В Манго дали се очаква да има ЧП?

# 531
Минах през хиполенда със списък, добре че проверих цените на всичко, оказа се че някои от набелязаните неща в озон са на по-добра цена отколкото в хипо с отстъпката от 25%..

В озон легото ми излезе с по 20 лева по-евтино въпреки 25те процента на хиполенд.

# 532
Аз ще се оглеждам за безконтактен термометър от хубавите .. приемам препоръки. Също така памперси, козметика за бебето, козметика от Златна рибка и суха пелетна камина /за нея определено търся мнения и препоръки, най-вече за марка/.
Вис Виталис имат 20% намаление на доста неща.

# 533

И аз това забелязах. В озон всичко беше с между 1 и 4 лева надолу и поръчах само книжки от хиполенд,които в озон не бяха намалени. Според мен нарочно озон подбиват цените.

# 534
Аз ще се оглеждам за безконтактен термометър от хубавите .. приемам препоръки. Също така памперси, козметика за бебето, козметика от Златна рибка и суха пелетна камина /за нея определено търся мнения и препоръки, най-вече за марка/.

Всяка година на ЧП в емаг поръчваме мокри кърпи и памперси. Гледайте там.

# 535
  • Варна, България
Добрютрю Simple Smile
Отчетох се и с поръчка в тескомаонлайн всичко-50% https://tescomaonline.bg/
Аз съм фен на марката

И една поръчка за събуждане във фешън дейс.
Полуразорена съм Simple Smile

# 536
Памперс гащички различни размери има в аптека Медея на -40%. Има и доста козметика на А дерма намалена. Гледайте им раздел Промоции. Аз оттам си поръчах намален дифузер, от който съм доволна - още един за работата.

# 537
  • Страната на чудесата
Отчетох се с резервации за лятна почивка през Allinclusive-сайта и пролетна по време на ваканцията на учениците през Букинг, доволна съм, няма да ги мисля вече.
Сега ще дебна пералня и сушилня, набелязах в Техмарт, но днес ще ходя на лов, да ги видя наживо трите модела и да поръчвам.

# 538
  • София
Пуснах и аз една поръчка от Гален. Много е добро намалението, а над 50 лв. е с
безплатна доставка.

# 539

В озон легото ми излезе с по 20 лева по-евтино въпреки 25те процента на хиполенд.

Същото и тук. Вчера бях готова да паля към мола, но докато детето спеше успях да проверя цените..  Ами в озон(бейби бг), нещата които щях да купя, излизат с 20лв по-евтини от Хипото( както и от предстоящото намаление на Комсед).. Та отпадна мола, поръчах онлайн. 😃

Общи условия

Активация на акаунт