Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 780
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Възползвала съм се, да. Връщат ти сумата като ваучер в профила.

# 1 246
Здравейте, някой случайно да знае промо код за отстъпка в Пандора?
Благодаря Ви предварително!
Pandora в България и код за отстъпка? И аз бих искала такъв, но за съжаление няма.
Чакам с нетърпение черен петък в Пандора, Дядо Коледа трябва да изпълни желанията на голямата ми дъщеря.
А кога ще им е черния петък?

# 1 247
Notino днес са доста щедри с отстъпки - до 30%.
Явно разчистват каквото е останало

# 1 248
Има хубави неща и излизат на добра цена, но трябва да поръчам доста за БД, а в събота поръчах от Мейкъп, като там с по-малка отстъпка излиза същото, заради безплатната доставка (и без такса за наложен платеж).

# 1 249
Pandora в България и код за отстъпка? И аз бих искала такъв, но за съжаление няма.
Чакам с нетърпение черен петък в Пандора, Дядо Коледа трябва да изпълни желанията на голямата ми дъщеря.

Тъй като последните 3 години купувам за коледни подаръци съм забелязала, че е винаги на дата в която си е реалния черен петък в САЩ, тоест трябва да е на 29.11. И го правят за 2-3 дни, петък и събота примерно.
Преди правеха -20% с изключение на някои колекции/като Game of trones и UNICEF/
Миналата година беше “Вземи 3, плати 2”, като най-евтиния артикул от трите излизаше безплатно /пак имаше някакви малки изключения на някои колекции/.

# 1 250
  • София
Идвам с предупреждение хубаво да гледата какво получавате от ЕМАГ от черния пътък.

Поръчах тази ютия https://www.emag.bg/jutija-tefal-ultimate-pure-3200w-parna-struj … 7e0/pd/DP386LMBM/

А днес ми доставиха тази https://www.emag.bg/jutija-tefal-easygliss-plus-2500w-parna-stru … 7e0/pd/DTXMVVMBM/

Сега чакам, да ми кажат, какво може да се направи, защото не ми е опция да я върна само. Горната беше на 110 лв., в момента е почти 300.

# 1 251
Имам писмо от Хипото. Част от поръчката ми не е налична. А тая част ми е най-важна! И сега ще поръчвам от другаде същото.
Много мразя така!

# 1 252
  • Някъде там

Тъй като последните 3 години купувам за коледни подаръци съм забелязала, че е винаги на дата в която си е реалния черен петък в САЩ, тоест трябва да е на 29.11. И го правят за 2-3 дни, петък и събота примерно.
Миналата година беше “Вземи 3, плати 2”, като най-евтиния артикул от трите излизаше безплатно /пак имаше някакви малки изключения на някои колекции/.

В момента в USA Pandora има черен петък в размер на 30 %, като включва новата колекция както и Game of trones. За съжаление при нас няма такива големи отстъпки и винаги има нещо, което не е включено .

# 1 253

В момента в USA Pandora има черен петък в размер на 30 %, като включва новата колекция както и Game of trones. За съжаление при нас няма такива големи отстъпки и винаги има нещо, което не е включено .

Да, за жалост! Аз съм разглеждала сайтовете и в САЩ, Англия, Германия и там има винаги реални намаления, не само около черния петък. Редовните цени са еднакви, но промоциите не!

# 1 254
Този Black Friday можете да пазарувате с до 50% +допълнителни 10% на сайта на Zarena! Участвайте до 21 ноември във форумната тема >>> https://www.bg-mamma.com/?topic=1708776

🔥Всички, коментирали в темата, ще получат допълнителни 10% отстъпка

# 1 255
На емаг cyber monday не трябваше ли да е днес? Демек понеделника след черния им петък? Или ще го отложат? Нещо  не мога да им схвана спатиите - всеки си прави каквото иска, на която дата иска...

# 1 256
Здравейте!
При Технополис онлайн офертите и тези във физическия магазин дали са еднакви?
Предполагам са различни търговци и все пак?

# 1 257
  • Сф
Как така да са различни търговци?
Технополис не е Емаг, няюат външни търговци на сайта си.
Да, онлайн цените са същите като в магазините

# 1 258
Не е вярно, че са едни и същи цените в Технополис в магазина и на сайта. Ние наскоро купихме аспиратор, който само онлайн беше на промоция. То мисля даже си е отбелязано.

# 1 259
  • Melmak
Не са еднакви. Има някои оферти, които изрично пише, че са само онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт