Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 634
  • 2 364
  •   2
Отговори
# 1 335
  • софия
Наскоро в магазин ми отказаха плащане с карта на 2 стека цигари с мотива, че нямали печалба от това и плащали само такси. Абсурдистан!
Не, не е абсурдистан, ако вие от 2 стека цигари печелите 4 лв и ви вземат 2 лв такса от банката за това, че са ви платили с карта, добре ли ще ви е?
хубаво е да се поставяме от пвере на време на страна на търговеца!
Кой и какво пречи на търговеца да си калкулира таксата върху другите стоки?
Ако не мога да платя с карта при един търговец, ще отида при друг и втори път няма дори и да вляза при първия, за каквото и да било.

# 1 336
  • Beyond the stars
Наскоро в магазин ми отказаха плащане с карта на 2 стека цигари с мотива, че нямали печалба от това и плащали само такси. Абсурдистан!
Не, не е абсурдистан, ако вие от 2 стека цигари печелите 4 лв и ви вземат 2 лв такса от банката за това, че са ви платили с карта, добре ли ще ви е?

И да се поставя, няма да ида да изтегля специално пари, а ще си го купя от някой друг, който няма проблем да платя с карта.

# 1 337
  • Melmak

Масово ако си купиш нещо под 5 лв не искат да платиш с карта и лъжат, че не може. То може, но не искат. Как в цивилизованата част на Европа съм си плащала кафе за 1,5€ и никой не ми е искал кеш!! Аман от тъпотия тука!

# 1 338
  • Тра-ла-ла
Преди години на Черен петък поръчах от Грация. Нищо не съм получила да ден днешен.
И аз така 😂

# 1 339
Ай, ай, бедните търговци, дето никой не ги мисли.
Не помня някога търговец да ми е влязъл в положение, така че откъде накъде трябва да му влизам аз?

Алтея ще имат някакъв черен петък, но още не са казали какъв. Нито пък кога ще е.
Засега само са ми пуснали имейл да си напазаря флорални води с 40% отстъпка преди да е започнал - с код BLOOM40. Важи от 19 до 21.

# 1 340
  • Пловдив
Кингс Валей имат ЧП с 30%, но е без опция за безплатно анулиране.

# 1 341
В Златна рибка черният петък ще е от полунощ на 22.11.

# 1 342
  • Melmak
А сега има намаление на лореал -15%. Чудя се да поръчам ли, да чакам ли…

# 1 343
А сега има намаление на лореал -15%. Чудя се да поръчам ли, да чакам ли…

в XpertBeauty е на -20%

# 1 344
  • Melmak
Благодаря, но всичко е изчерпано, закъсняла съм.

# 1 345
Хммм...Доколкото си спомням ЗР на черен петък добавят още промоции към вече обявените, но не махат предишните намаления. Но сега виждам, че за Лореал пише, че са до 21-ви...

# 1 346
Кой и какво пречи на търговеца да си калкулира таксата върху другите стоки?
Например в цената на хляба на баба Станка пенсионерката да калкулира таксата на Пешо гъзара, дето пуши Боро.
Шегувам се, не се връзвайте Simple Smile

Онзи ден платих в кварталния дюкян един хляб с карта.
В някои магазини обаче действително не разрешават плащане с карта, ако се купуват само цигари. Ако са единични продажби, както и да е, но когато това е основен артикул, може таксите да обезмислят съществуването на магазина.

Магазините все пак са частни и всеки има право да определя своя политика, но в нашия град е голяма драма плащането на билет в обществения транспорт. Плащане с карта е невъзможно (поне до скоро, не съм ползвал дълго време. Преди две вечери синът ми се качил в автобуса с 10 лв., но с такава банкнота не успял да плати на автомата и след малко две контрольорки му ги взели Simple Smile

"Грация С"/"Кавалер" тази година имат намаление и във физическите магазини.

# 1 347
  • София
Най-малкото е редно да напишат една бележка, че няма да приемат плащания с карта за цигари, под 5 лв и т.н.

# 1 348
Някой знае ли кога е черния петък в Хиполенд?

# 1 349
  • Beyond the stars
Някой знае ли кога е черния петък в Хиполенд?

Мина на 8-9.11.
Комсед евентуално ще повторят, ама Хиполенд надали ще има друг до Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт