Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 109
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 545
И аз се разписах в Златна рибка, поръчах няколко бройки от мултифункционалния крем на Олиосета. Използвах и код за още 5% и се получи прилична цена- доволна съм! 🙂

# 1 546
И аз се разписах в Златна рибка, поръчах няколко бройки от мултифункционалния крем на Олиосета. Използвах и код за още 5% и се получи прилична цена- доволна съм! 🙂
Ще съм безкрайно благодарна да споделите кода с нас 🥹

# 1 547
  • София

Там са от предишна поръчка и се използват еднократно. И аз поръчах доволно, но не си намерих кода  Mr. Green

# 1 548

Там са от предишна поръчка и се използват еднократно. И аз поръчах доволно, но не си намерих кода  Mr. Green
Благодаря! Намерих си кода от последната поръчка, изобщо не знаех, че имам такъв 😀

# 1 549
# 1 550
Кода за Златна рибка, който използвах е  23U868pRT Намерих го с търсачката на форума и е бил пуснат на 12.09 в темата за кодове и отстъпки. Не знам дали е персонален или съм уцелила не използван, но не ми дава да го ползвам втори път. Пробвайте.
В имейла за потвърждение на поръчката нямам код.

# 1 551
В сайта на Jimmy пуснаха намаления.

# 1 552
Маската,която са пуснали на -70% L’alga е страхотна,не съм с къдрава коса,но омекотява невероятно,ако нямах половин налична веднага щях да поръчам.
Тази ли е?

# 1 553
Кода за Златна рибка, който използвах е  23U868pRT Намерих го с търсачката на форума и е бил пуснат на 12.09 в темата за кодове и отстъпки. Не знам дали е персонален или съм уцелила не използван, но не ми дава да го ползвам втори път. Пробвайте.
В имейла за потвърждение на поръчката нямам код.

Пращат такъв код като я обработят и пратят, последните които са ми пращали важат 2 години.

# 1 554
  • ново
Поредно браво на Златна рибка! Миналата година сайта беше тегав, в първия ден едва поръчах, сега са се поправили. Желаните продукти бях сложила в любими и само ги прехвърлих в количката.

# 1 555
MissChanandlerBong, благодаря за инфото, за мен беше много полезно. Бях ги позабравила и последната ми поръчка е била в далечната 2013г  😁🤭😂

# 1 556
И аз поръчах от Златна рибка - маската на Лалга, шампоан и още няколко други любими продукта. Използвах си и кода от последната поръчка за допълнителни 5 %. Доволна.

# 1 557
Който питаше за копринените калъфки, намалени са и те в рибката.

# 1 558
Благодаря за кода в ЗР, проработи при мен, смъкна ми 11 лв.
Поръчах си Лалга и Керастаз, които по принцип не използвам, предвид високата цена и това, че Лакме и Макадамия ми вършат чудесна работа.

# 1 559
Благодаря за споделения код за ЗР. И аз поръчах бои за коса и серум.

Общи условия

Активация на акаунт