Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 763
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 875
Пандора онлайн ще имат ли 3 на цената на 2?

Ако става дума за българският онлайн сайт, имаше 3 на цената на 2 за периода 21.11-23.11. Сега ще имат във физическите им магазини на 29.11-30.11.

# 1 876
Аз също получих поръчката от Barecare. Доволна съм, за първи път поръчвам от тях. Нещата, които си бях харесала ги взех на супер цена, а подаръците за ниво 2, както са писали и преди мен, са маска за сън, една маска за лице и три мостри.
В темата назад беше споменато спалното бельо на TAC в Озон. Много съм доволна, че го поръчах, страхотно е и беше над 60 процента намалено.

# 1 877
  • софия
Barecare с кого изпращат?
Пуснала съм поръчка като гост на 20.11.2024 г. и нямам индикация за нея на мейл, освен потвърждение, нямам и засега не искам да си правя профил при тях.

# 1 878
Пуснала съм поръчка като гост на 20.11.2024 г. и нямам индикация за нея на мейл, освен потвърждение, нямам и засега не искам да си правя профил при тях.

Със Спиди изпращат.

# 1 879
  • Ланкър, планините Овнерог
И моята е от 20.11, още си стои на "обработва се". За подаръците не ми дреме, да си ми пратят поръчката.

# 1 880
Моята малка поръчка от Нотино пристигна. Благодаря, на който сподели за дезодоранти и течен сапун Дав. Flowers Bouquet Заредихме доволно и за мен и за мъжа ми. Пратката беше много добре опакована и дойде светкавично според мен. Поръчах ги в неделя сутринта.

# 1 881
  • Melmak
И моята поръчка от barecare седи на обработва се.

# 1 882
Петък направих поръчка от З.Р. и все още стои на неизпълнена , че и съобщение ми пратиха , че поради липсващи продукти ще ми закъснее пратката , а като проверявам продуктите ,които съм поръчала са си в наличност мн. странно...

# 1 883
Доста съм разочарована от ЧП на юск.

Зя моловете.. аз чакам мохито, ама дали ще дочакам, не знам.
Че той не е ли от 29.11?

# 1 884
Ако някой има същия проблем като мен с липсваща поръчка от MyProtein, да Ви предупредя че най-вероятно от SameDay са я върнсли към тях, заради уж неуспешни опити за разнос. Как са неуспешни, като аз направих 30 опита да се свържа с тях,че и в офиса им отидох накрая.
Та зачерквам тотално MyProtein,които дори не благоволиха 20 дни да ми кажат, че платената ми пратка няма да пристигне до мен....

П.С. Някой срещал ли е някъде хубави оферти за шевни машини?

# 1 885
Пу беър- ще имат 20% от петък до неделя, днеска пазарувах от тях и питах на касата!

Миналия петък сутринта, поръчах от ЗР в събота сутринта от Спиди "Гонзалес", ми пратиха вайбър - взех я - подаръци / мостри, вътре Тц.
Неделя поръчах от аптеки Гален - Понеделник пак така в Спиди ме чакаше!
Обаче ..Беър Кеър..- никакъв кеър от 21.11. никакъв мейл нищо!
Емаг от 15.11. едно чопърче - още нищо!! и от 22.11. Пуснах още една поръчка с други неща ..пак така седи си одобрено плащане..нищо..

# 1 886
Комсед, ако някой е пропуснал предишния:

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:45 от Bilyana14.

# 1 887
Златна рибка никога не слагат подаръци и мостри, освен ако изрично не е посочено, че има бонус.

# 1 888
Cromia и те пуснаха намаления:

Дойдоха ми нещата от амазона.... Тея кашончета бая ритници са изяли съдейки по формата. Добре че са кило M&M, принтерна хартия и други неособено чупливи неща, та нямаше поражения.  Заглеждах едни стъклени кани за вода/чай, обаче не знам дали ми се рискува.

# 1 889
За тези продукти на Зоя
https://www.zoya.bg/shop/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D … gn=newsletter-509
ползвайте този код:

Не е точно черен петък, но все пак да ви уведомя.

Общи условия

Активация на акаунт