Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 763
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 785
Не намирам намаление от ЧП в Санте. Аз ли греша?

# 1 786
  • Пловдив
Има код Blackfriday.
Цената за двама е много добра, но за 3 възрастни и 2+2 е доста по-висока, отколкото когато резервирах преди половин месец с оферта за рожден ден на хотела.

# 1 787
До кога е Черния Петък в Озон?

# 1 788
Малко късно видях темата,но ще следя. Иначе най много следя намаленията в Абаут ю ..слаба работа..

# 1 789
В Нотино парфюмите на Кристина Агилера оригинални ли са?

# 1 790
След като попаднах на фалшив балсам Керастаз, твърдо пропускам Нотино този черен петък.

# 1 791
Моят сешоар Dyson airwrap от Нотино е оригинален- във връзка истинността на  продуктите от там.

# 1 792
В Озон черен петък е до 29.11.
Моята поръчка от Златна рибка все още не е изпълнена, също в петък на обяд е пусната с взимане от магазин, мисля да пусна и още една междувременно.
Направи ми впечатление за Дъглас, мислех да пусна поръчка, пак така с взимане от магазин, излиза такса 5 лв.
В Нотино същата история, отново ми излезе такса от 3 лв. После прочетох, за поръчки под 100лв., дори за взимане от магазин се дължи такса...не ми е за 3 лв., но как така от днес за утре си променят условията.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 02:14 от Katniss Everdeen

# 1 793
Няма такса на Дъглас. В събота си взех поръчката от магазин. Има изричен текст, че такса при вземане от магазин не се дължи.

# 1 794
  • По широкия бял свят
Моят сешоар Dyson airwrap от Нотино е оригинален- във връзка истинността на  продуктите от там.
Как го проверихте?

# 1 795
  • Mostly in my mind
След като попаднах на фалшив балсам Керастаз, твърдо пропускам Нотино този черен петък.
А как разбрахте, че е фалшиф?
Питам понеже преди време имах същите съмнения за един парфюм, но нямаше как да знам със сигурност. Просто преди като съм го купувала от други места беше много траен, а от Нотино - не.

# 1 796
  • София
По моловете в какъв порядък ще са отстъпките (за дрехи и обувки) и колко дни ще са?

# 1 797
Доста съм разочарована от ЧП на юск.

Зя моловете.. аз чакам мохито, ама дали ще дочакам, не знам.

# 1 798
Как го проверихте?

Може да регистрирате продукта в сайта на dyson, когато въведете сериен номер ще ви излезе вид на продукта.

# 1 799

Общи условия

Активация на акаунт