Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 782
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 770
Ами в Дъглас 30мл е 63 лв ,а в Нотингам 50мл 48лв,затова се чудя.

# 1 771
Някой може ли да ми даде отзив за това?! Отдаван съм го харесала , а намалението е до днес.

На мен ми се струва много малък (особено за цената си), на едната снимка е показано яйце.🤔 Освен ако не се търси точно такъв мини размер, разбира се. Нямам лични впечатления от този гофретник, но притежавам 5-6 гофретника с най-различни форми (както и отделен уред за понички😅) и никой не е струвал толкова, а всичките работят чудесно и са по-мощни. Разбира се, напълно възможно е тези 600 вата да са си напълно ок за малък размер уред. Свалящите се плочи винаги са бонус при почистването, но не предпазват от навлизане на смес за гофрети, яйце, мазнини между тях и другите части на гофретника. Иначе почистването на самите плочи е по-лесно.🙂

# 1 772
  • There I was on a July morning
Ами в Дъглас 30мл е 63 лв ,а в Нотингам 50мл 48лв,затова се чудя.
За Нотингам не знам, но от Нотино съм купувала N на брой парфюми, оригинални. Ароматът е идентичен с мостри от производителя и тестове в различни магазини, включително и Дъглас.

# 1 773
Има разлика между парфюм и тоалетна вода, да не би разликата в цената да идва от това?

# 1 774
Момичета, за първи път поръчвам от Златна рибка..
Получих имейл от  МЯСТОТО ООД, Милош Стойчов..
Така ли е и при Вас..
Странно ми звучи "МЯСТОТО ООД "😀

# 1 775
  • Някъде по Дунава
Получих имейл от  МЯСТОТО ООД, Милош Стойчов..
Така ли е и при Вас..
Да.

# 1 776
Получих имейл от  МЯСТОТО ООД, Милош Стойчов..
Така ли е и при Вас..
Да, това е златна рибка. Мястото ООД е името на фирмата, златна рибка е търговската марка.

# 1 777
Тази информация е изрично посочена на сайта на Златна рибка.

# 1 778
  • Пловдив
Тези, които не сте си получили поръчките от Златна рибка все още- какъв в статусът на поръчката? На моята пише Неизпълнена. Пуснах в в петък и всичко си беше налично. Нямам и е-мейл да отказват някой продукт.
Може би означава, че все още се обработва.

# 1 779
  • Някъде по Дунава
Аз очаквам от ЗР моята поръчка утре.

# 1 780
Имам две поръчки от петък. Нямам известие за доствка. Ще дойдат Simple Smile някои продукти се събират от различни складове/магазини.

# 1 781
И аз чакам моята. Рано сутринта в петък я пуснах. Предполагам че се бави защото съм в провинцията. Дано да дойде цялата, не ми се иска да ми пишат че са се изчерпали продуктите.

# 1 782
На моята също пише : неизпълнена , но като я цъкнеш , вътре пише : е очакване...
Тези ,при които плащането не мина са в статус Неизпълнена  , но  Анулирана .

# 1 783
Моето известие е за 27.11 от Спиди...

# 1 784
Откъде купувате Коледни пижами? Всяка година искам да купя за мен и момчетата и все пропускам.
В Синсей има.

Общи условия

Активация на акаунт