Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 660
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Beyond the stars
Ако съм дала за козметика над 100 лв., би трябвало да може да им се откъсне една-две FREE мострички, които съвсем целенасочено не дават по аптеките/магазините.

Off topic ама това не мога да си го обясня по родните ширини. Така или иначе ги имат от производител/дистрибутор, висш жест на добра воля е да ти дадат мостра в аптека/магазин. (има изключения, разбира се)

# 2 026
  • Washington,USA
Ако съм дала за козметика над 100 лв., би трябвало да може да им се откъсне една-две FREE мострички, които съвсем целенасочено не дават по аптеките/магазините.

Off topic ама това не мога да си го обясня по родните ширини. Така или иначе ги имат от производител/дистрибутор, висш жест на добра воля е да ти дадат мостра в аптека/магазин. (има изключения, разбира се)

Оставят ги за себе си. :/

# 2 027
Със слънчева алергия съм и веднъж си бях забравила слънцезащитата, бях в друг град, а слънцето беше адски силно. Влязох в една голяма аптека да помоля за мостра - супер грубо ми отказаха. Принудих се да си купя, но го направих от друго място…

# 2 028
Търся този модел слушалки - Apple AirPods 4 (MXP63ZM/A)
https://allgsm.eu/apple-airpods-4-mxp63zm-a

Чакам, уж, черен петък/понеделник/уикенд, но по-евтино от 275 лв. не ги намерих.
Ако някой ги е виждал на по-ниска цена ще съм много благодарна да пише.

А от barecare и златна рибка, направо забравих вече, какво чакам. Rolling Eyes

# 2 029
  • софия
И аз чакам рибката, но мисля, че се бави заради продукт, на който имаше отбелязан самолет. Не ми е спешно.

Дано има мостри, че язък за голямата поръчка 😁 (знам, че рибката не слагат).

# 2 030
В Reserved има 40% на избрани модели, в Зара също (започва от 20 ч). В hm са 20, но на всичко.

# 2 031
  • София
И аз чакам рибката, но мисля, че се бави заради продукт, на който имаше отбелязан самолет. Не ми е спешно.

Самолетчето значи, че става за ръчен багаж Mr. Green

# 2 032
  • Beyond the stars

А яко инфо, не съм се замисляла никога. Благодаря.
Втората поръчка на Barecare ми се мота на мен, не че ми е спешна.

Sportdepot , понеже мъжът ми си беше набелязал едни тениски от преди това и ми стояха в количката, та единственото реално намаление бяха 5% на кода, нищо че всички бяха намалени уж.

# 2 033
About you - са затворили сайта Wink пише остава 1 ден 9 часа и ..мин. до международния ЧП

# 2 034
При мен си работи нормално, а на банера пеше това

# 2 035
При мен също работи Abоutyou.

# 2 036
Някой има ли код за Sport depot за допълнителни -10%?
Благодаря! ☺️

# 2 037
Скрит текст:
От Гален получих 50 пакета мокри кърпи и имах мостра - крем на СЕраВе.
Чакам ЗР - успях да поръчам пре шампоана на Лалга на 70%, бои, ш и м на Лола фром Рио.
И да се посмеете малко - поръчахме от намаленията в Практикер конвектор Теси, който дойде половин - без преден капак. Отворихме го вкъщи обаче, нямаше никакви предпазни лепенки или нещо запечатано, иначе книжки и упътвания вътре. Звъннахме на куриера и добре че беше свестен /от express one/, върна се и ни върна парите, като преди това се обади в магазина в Перник, от където е изпратен.
Поръчахме отново от Техника и дойде ЦЯЛ конвектор Joy , запечатан, всичко както трябва.
[/spoiler]
Имахме подобен случай преди няколко години, но с Айко, при едно намаление на дивани.
Скрит текст:
Диванът ни е от две части, едната не се побра в асансьора и трябваше по стълбите да се качи. Нещо стана въпрос за рекламции, човекът казва, че до сега рекламация с този модел не са имали, всичко е било точно. Тръгнаха си товарачите, разопаковаме дивана и какво да видим, едната половина си е от нашия диван, а другото, което трябва да е втората половина е един цял двуместен диван Joy Просто цветът на дамаската е абсолютно същия. Лошо им стана на товарачите, трябваше да го свалят по стълбите, а по-късно през деня да ни докарат и другата половина.
За Златна рибка, пишете им ако поръчката с взимане от магазин се бави. В същия ден когато им писах, поръчката ми беше подготвена за взимане. Гледах, че единия продукт беше изчерпан, но никой не се обажда да каже без него ли ще я подготвят или ще трябва да се чака.

# 2 038
Аз си взех поръчката от магазина на Витошка. Имаше много, много торбички. Това преди дни

# 2 039
  • софия

Логично като знам големината, но не съм обръщала внимание дали и къде другаде има подобно означение.
Благодаря. Полезна информация.

Общи условия

Активация на акаунт