Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 671
  • 2 364
  •   3
Отговори
# 2 100
  • Beyond the stars
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

Arte днес. На страниците им в социалните мрежи има повече инфо.

# 2 101
  • Washington,USA
От емаг като пишат доставка утре трябва ли им вярвам? Моля някой, който е поръчвал да каже. Трябва ми неща възможно най-скоро коректни ли са в това отношение?

Ами зависи. Аз съм получавала неща от днес за утре, за други съм чакала.
Зависи кой е търговецът, дали е Емаг, или партньор, дали е български, или стоката идва от чужбина...
Но щом са писали, че още утре може да е при теб, сигурно ще е така.

Емаг е, да.

# 2 102
  • София
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

Arte днес. На страниците им в социалните мрежи има повече инфо.

MAXI Hotel Velingrad също. Grinning

# 2 103
Аз не съм си получила поръчката от Златна рибка от миналия петък. Още не е обработена. Реших изобщо да не си я взимам, ако благоволят някога да я обработят.

# 2 104
И моите две поръчки от Златна рибка, от първия ден на промоцията, с доставка до магазин, все още не са обработени. От магазина ми казаха, че чакат да доставят липсващи продукти и в двете поръчки.

# 2 105
В Мохито дали няма да обявят намаление и за други категории дрехи, много малко ми се струва в момента намалението само за 3 категории...

В Гала сикретс има намаление, мисля да пробвам колагена от там.

# 2 106
  • Елхово
И аз чакам Mohito!

# 2 107
В Нотино ,пише ,че има безплатна доставка днес,но не се отразява,каква ли е причината.
 В търсене на  гуми за кола изгодно.

# 2 108
На 18.11 пуснах поръчка в Технополис,чаках да се свърже с мен диспечер на банка,че беше заявена на лизинг.Наложи се да им пиша,помогнаха ми хората,предадоха на банката и сключихме договора за лизинг на 21.11.Е,още го няма артикула.Пак писах на Технополис,дано се задействат нещата.Днес вече 11 ден си чакам ли чакам!

# 2 109
  • София
И аз съм в търсене на гуми, но май поради специфичния размер на гумите, ще взема направо гуми с джанти.
Погледнете Маргел, изскочи ми във Фейсбук реклама на ЧП, аз лично, нищо не виждам намалено.

# 2 110
В Нотино ,пише ,че има безплатна доставка днес,но не се отразява,каква ли е причината.
 В търсене на  гуми за кола изгодно.

Добавете ръчно втори код за отстъпка delivery

# 2 111
Ако все още някой си спомня laredoute,
Днес имат това

# 2 112
  • София
Индийски дрехи от gang.bg имат 20% намаление за уикенда до 01.12 на всичко ненамалено в сайта им.

# 2 113
В Мохито дали няма да обявят намаление и за други категории дрехи, много малко ми се струва в момента намалението само за 3 категории...
Според мен да.

# 2 114
  • София
Някой престраши ли се да посети някой мол? Налага ми се да ида днес,а съвпадението с черния петък меко казано ме смущава...

Общи условия

Активация на акаунт