Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 671
  • 2 364
  •   3
Отговори
# 2 085
Сега нарочно премерих, понеже е важен научен въпрос и 210 мл в мерителната кана си ги засече точно.

210 мл какво? Вода, олио, кисело мляко?
А колко минути са това? Щом мери тегло и обем, няма начин да не мери и време.

# 2 086
  • София
Има ли пълен списък на ЧП е Парадайс център?

# 2 087
  • Washington,USA
От емаг като пишат доставка утре трябва ли им вярвам? Моля някой, който е поръчвал да каже. Трябва ми неща възможно най-скоро коректни ли са в това отношение?

# 2 088
има ли получили пратки от Зора
вече 2 седмици откакто съм поръчала един телефон  и нищо
Всичко което харесаха в Зара е изчерпано, днес ще ида до физически магазин, ако има нещо останало

# 2 089
  • София
Сега нарочно премерих, понеже е важен научен въпрос и 210 мл в мерителната кана си ги засече точно.

210 мл какво? Вода, олио, кисело мляко?
А колко минути са това? Щом мери тегло и обем, няма начин да не мери и време.

Хайде да престанем с офтопика, хора разни пишат във форума!
Аз се отчетох с поръчка от МАС, мноооооого ми харесаха тези гланцове и подаръка е хубав.
https://www.maccosmetics.co.uk/product/20038/132566/products/hol … Galactic_Glisten_

# 2 090
Има ли някой , който все още не си е получил поръчката 7 дни вече от Златна рибка??

# 2 091
  • Пловдив
От емаг като пишат доставка утре трябва ли им вярвам? Моля някой, който е поръчвал да каже. Трябва ми неща възможно най-скоро коректни ли са в това отношение?
От емаг чакам вече 2 седмици една пратка, на която отдавна мина срока за доставка.Така че не знам колко може да им се вярва.

# 2 092
  • Тра-ла-ла
А вие проверихте ли някъде срока на годност на тези продукти?
На продуктите с изтичащ срок на годност го пишише в самата страница в сайта.

Аз ще връщам шампоана на Л'алга. Такава брутална химична миризма, че чак ми се сгажда.

# 2 093

Точно в момента не може да се вярва на този срок. В Петък пусках поръчка с посочен срок на доставка в Събота, след плащането получих съобщение, че доставката ще бъде във Вторник, реално дойде в Сряда.
Но извън черния петък си спазват сроковете, поне при мен с активиран Genius абонамент.

# 2 094
Peach pump имат -25% на всичко с код blackpeach. Сайтът обаче е много бавен, успях да поръчам късно през нощта.

# 2 095

Ами зависи. Аз съм получавала неща от днес за утре, за други съм чакала.
Зависи кой е търговецът, дали е Емаг, или партньор, дали е български, или стоката идва от чужбина...
Но щом са писали, че още утре може да е при теб, сигурно ще е така.

# 2 096
  • Пловдив
Mohito са обявили в сайта 30% на якета, панталони и ризи.
Reserved имат 40% на определени неща.
Zara я разгледах, но пропускам там. Сайтът им е ужасен и ме изнервя много, въпреки, че харесах някакви неща за детето и парфюми има намалени за 21 лв комплект от 2 броя.
Gala Secret имат намаление, но и там пропускам, засега имам достатъчно козметика.

От Златна рибка и аз си взех шампоана и маската на Лалга със 70%. На маската ми прави впечатление, че няма защитно капаче. Аз имам пълноразмерни маски на тази марка и имат, но явно на минитата не слагат. Иначе количеството е около 1 пръст под капачката. А вие проверихте ли някъде срока на годност на тези продукти?
Моята маска е точно един пръст(от дъното)!

# 2 097
# 2 098
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

# 2 099
Bakka Organica имат 20% отстъпка в момента и безплатна доставка.

https://bakka.shop/

Общи условия

Активация на акаунт