Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 660
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте,
Като направихте поръчка, получихте ли номер на поръчка, понеже платих с карта и ми изтегли парите, сайта заби и не получих нищо ....
Peach pump имат -25% на всичко с код blackpeach. Сайтът обаче е много бавен, успях да поръчам късно през нощта.
Получих потвърждение по мейла, но със забавяне, след около 2 часа и аз избрах наложен платеж.

# 2 116
  • Melmak
Днес съм на работа и няма да мога да мина през мол. Мисля да отида утре, със сигурност без кола.

# 2 117
Пандора пускат ли кодове или само това им е черния петък - 2 за 3?

# 2 118
  • sofia
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...

# 2 119
И аз чакам. Дори им писах, обадиха ми се доста бързо по телефона и казаха, че имат много поръчки и затова е забавянето. Ама кога ще пристигне...не е много ясно. Може би чакат някакви продукти, ако са с изчерпана наличност, но можеха да пуснат по един имейл на забавените поръчки...

# 2 120
  • София
Аз вчера пуснах поръчка към Златна рибка и днес имам съобщение, че поръчката ми е изпратена. В профила ми в спиди излиза, че е получена информация за такава пратка. Чакам да видя спиди колко са бързи.

# 2 121
  • До сърцето...
Някой питаше за хотели, Kings Valley е с промоция -30%, без код, изписва се в процес на резервация.
Но не съм сигурна как е с анулирането.

Edit. Намерих
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

# 2 122
Може и да не е възможно възстановяване на сума след анулиране..

# 2 123
  • Сф
На Арте през сайта им не ми дава никакви свободни дате. По телефона ли трябва да се обадя?

# 2 124
В сряда ми изпратиха съобщение, че едната ми поръчка от Златна рибка е готова за вземане от магазин, а днес е готова и втората. Няма сила обаче, която да ме накара да стъпя в мола точно сега Smile, надявам се утре да е по-спокойно като се разпределят хората през целия ден, а не само вечерта.

# 2 125
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...
Проверете си в спам папката на мейла . И аз нямах мейл , докато не проверих в спам папката . В понеделник поръчах и на следващия ден беше готова .
Поръчки се пазят до 5 дни от изпращане на мейла , че е готова.

# 2 126
Да знаете, че вече има магазин на Златна Рибка в мола в Люлин, а там е много по-спокойно и магазинът е голям и добре зареден.

# 2 127
И в Парадайз е доста спокойно, учудващо няма никакъв трафик и задръствания.. Но пък е пълно с охранителни..

# 2 128
В Мол България беше направо празно.

# 2 129
  • Пловдив
На Арте през сайта им не ми дава никакви свободни дате. По телефона ли трябва да се обадя?
Пише се на Месинджър. Във фейсбук страницата им има повече информация. Аз резервирах за края на април, но са останали само по-скъпите стаи. Въпреки това, цената е добра за такава категория хотел.

Кингс валей няма безплатна анулация и затова се отказах от там. Мисля, че и в Maxi Велинград също няма безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт