Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 612
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 130
Днес към 15.30ч. си тръгнах от the Mall - нямаше лудница, нямаше трафик от коли...странно...Други години от обяд започват тапите от коли в локалното, вътре гъмжи от народ, а днес- тихо...
Аз реших, че няма търся техника сега, заради ретроградния Меркурий, дрехи и козметика не ми трябват. Купих си намалена боя от Златна рибка и едни много изгодни високи кецове за детето от Хюманик. Блазнеха ме Зара и Кико, но не отивам с кола в тези молове, а метро нямам удобно.

# 2 131
Дали не повлияха репортажите за вандализма по моловете? Аз ходих вчера да
си взема поръчката от рибката в Сердика беше спокойно.

# 2 132
Как си ползвате точките от картата, ЗР -при поръчка он лайн , има бутон използвай, натискам ..и нищо не се случва не мръдва , не намалява?

# 2 133
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз вчера пуснах поръчка към Златна рибка и днес имам съобщение, че поръчката ми е изпратена. В профила ми в спиди излиза, че е получена информация за такава пратка. Чакам да видя спиди колко са бързи.
Това, че пише "получена информация..." значи, че просто е пусната товарителницата. Ще е в Спиди, когато видите "взета от подател" или нещо подобно. Още не е тръгнала, но сигурно утре ще я вземе куриер от тях.

# 2 134
  • там, където ми харесва
Бях се оплакала тук в темата от Техномаркет за една пералня, но сега влизам да ги похваля. Та взех пералнята , която я намалиха и поисках компенсация , която я получих във вид на ваучер. И сега се сдобих от този ваучер с кафе машина.

# 2 135
  • sofia
За съжаление точно така се оказа. Поръчката от 22.11 е била готова още същия ден, т.е. минали са тези 5 дни...Трябва да правя нова. Pensive
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...
Проверете си в спам папката на мейла . И аз нямах мейл , докато не проверих в спам папката . В понеделник поръчах и на следващия ден беше готова .
Поръчки се пазят до 5 дни от изпращане на мейла , че е готова.

# 2 136
  • Варна
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?

# 2 137
В Сердика нямаше толкова хора, колкото очаквах. Паркирах извън мола, все пак.
Добре беше, че не всички се впуснаха в черен петък само днес, за да може да се олекоти човекопотока. Нито в Зара, нито в Пийк се редих на опашка. Само в reserved имаше 5 човека пред мен. Молът беше пълен толкова, колкото през някой уикенд. След 18:00 ч. бях там.

# 2 138
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

Arte днес. На страниците им в социалните мрежи има повече инфо.

MAXI Hotel Velingrad също. Grinning

И Гранд хотел Велинград. Кингс Валей също.

# 2 139
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?

Aз. Вчера се свързах и днес това

Zdravei! Ne sme te zabravili, zapitvaneto ti za porachka ххххххххххх e v proces na obrabotka. Kolegata zael se sas sluchaya, shte se svarzhe s teb. eMAG

# 2 140
Имам подобно съобщение от Емаг от преди година и няколко месеца. Чаках една година, за да ме потърсят и то след жалба към КЗП и след като те не искаха да ми я регистрират, се жалвах на Омбудсмана, от там за да започнат да работят по нея, трябваше на пиша на Министерството на икономиката и индустрията. Още нямам отговор по жалбата, 11 месеца след като я изпратих на КЗП. Въпреки едночасовия ми разговор с Емаг по моя случай, гледам продължават така да си работят.

# 2 141
  • Пловдив
В Гален  черният петък само за онлайн поръчка ли се отнася или важи и за физическите аптеки?

# 2 142
И физически.

# 2 143
  • София
Аз от 17.11 чакам пратка от Емаг, мисля да я откажа.

# 2 144
Аз не открих и начин да я откажа, дори като пристигна в кутия на Sameday. Повече няма да поръчвам от там.

Общи условия

Активация на акаунт