Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 671
  • 2 364
  •   3
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
В Гален  черният петък само за онлайн поръчка ли се отнася или важи и за физическите аптеки?

# 2 146
И физически.

# 2 147
  • София
Аз от 17.11 чакам пратка от Емаг, мисля да я откажа.

# 2 148
Аз не открих и начин да я откажа, дори като пристигна в кутия на Sameday. Повече няма да поръчвам от там.

# 2 149
Аз си писах с емаг в чата им. Казаха че ще си чакам поръчката до 04.12. Дадоха ми 5 лв. отстъпка за следваща поръчка …

# 2 150
А вие проверихте ли някъде срока на годност на тези продукти?
На продуктите с изтичащ срок на годност го пишише в самата страница в сайта.

Аз ще връщам шампоана на Л'алга. Такава брутална химична миризма, че чак ми се сгажда.

Кой шампоан?

За непристигнали поръчки поръчани от сайта не емаг-да ви кажа опита си от мин год. Една поръчка месец мина не дойде, но беше не с доставка от емаг, а някаква др фирма. Свързах се с фирмата и една женичка каза-олеее аз съм забравила да я пусна, тука на бюрото стои товарителницата-извини се и на др ден поръчката беше при мен. Просто понякога стават малки грешки. Не ги анатемосвайте - поръчвам откакто има емаг и считам, че са много коректни. В малките случаи, когато е имало проблем с поръчка или продукт, пълно съдействие съм видяла от тях!

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 10:52 от deni4ka_m

# 2 151
Аз не открих и начин да я откажа, дори като пристигна в кутия на Sameday. Повече няма да поръчвам от там.

Поръчка може да се откаже преди да е изпратена, има си бутонче 'откажи поръчката'. След като я предадат на куриер, вече не може да се откаже през профила. Просто не се взима от Easybox, след 2 дни пратката се връща към Емаг, те анулират поръчката и възстановяват пари, ако е платена предварително.
Всички мои пратки от черния им петък пристигнаха, включително вече пристигат пратки и от миналата и тази седмица. Но всичко е до  Easybox.

# 2 152
Здравейте, направих онлайн поръчка на кубинки от Грация Стил, но няма никакво движение по нея. Вие имате ли някакво впечатление за сайта и дали има вариант да не бъдат изпратени изобщо.... По-назад в темата сякаш имаше оплаквания от тях, но не мога да си спомня какъв беше проблемът.

# 2 153
И Lucy Fashion има от вчера ЧП. Естествено, моделите са много стари и неатрактивни и непродадени от предишни техни кампании за намаления.
От други техни намаления винаги съм си поръчвала доста неща, но сега нищо...

# 2 154
Това ми прави впечатление в много магазини, че е пълно с неактуални и застояли неща, които обаче си държат високи цени.

# 2 155
Ииии гадовете от Coccinelle са пуснали черен петък - до 40% на избрани (по-стари реално) модели

# 2 156
Мацки, кои технота имат все още ЧП, че сме забравили да вземем видеорегистратор за колата на малкия син?

# 2 157
  • софия
Получих си поръчката от рибката от 22.11. Чакаше се продукт, който се оказа, че скоро няма да пристигне. Вчера говорих с тях, днес беше на адреса за доставка.
Нямам точки в картата. В понеделник ще се обадя да питам (четох, че не се начислявали, ако си ползвал код, но едната ми поръчка е без такъв).

# 2 158
И аз си взех поръчката от златна рибка. Писах им на messenger, веднага ми отговориха, че е готова за получаване и имейл получих.
И от barecare имам съобщение, в понеделник ще я взема от Спиди. Знаете ли дали мога да платя с карта или само в брой може?

# 2 159
И аз си взех поръчката от златна рибка. Писах им на messenger, веднага ми отговориха, че е готова за получаване и имейл получих.
И от barecare имам съобщение, в понеделник ще я взема от Спиди. Знаете ли дали мога да платя с карта или само в брой може?

Може да платите и с карта.

Общи условия

Активация на акаунт