Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 640
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 130
Да знаете, че вече има магазин на Златна Рибка в мола в Люлин, а там е много по-спокойно и магазинът е голям и добре зареден.

# 2 131
И в Парадайз е доста спокойно, учудващо няма никакъв трафик и задръствания.. Но пък е пълно с охранителни..

# 2 132
В Мол България беше направо празно.

# 2 133
  • Пловдив
На Арте през сайта им не ми дава никакви свободни дате. По телефона ли трябва да се обадя?
Пише се на Месинджър. Във фейсбук страницата им има повече информация. Аз резервирах за края на април, но са останали само по-скъпите стаи. Въпреки това, цената е добра за такава категория хотел.

Кингс валей няма безплатна анулация и затова се отказах от там. Мисля, че и в Maxi Велинград също няма безплатна.

# 2 134
Днес към 15.30ч. си тръгнах от the Mall - нямаше лудница, нямаше трафик от коли...странно...Други години от обяд започват тапите от коли в локалното, вътре гъмжи от народ, а днес- тихо...
Аз реших, че няма търся техника сега, заради ретроградния Меркурий, дрехи и козметика не ми трябват. Купих си намалена боя от Златна рибка и едни много изгодни високи кецове за детето от Хюманик. Блазнеха ме Зара и Кико, но не отивам с кола в тези молове, а метро нямам удобно.

# 2 135
Дали не повлияха репортажите за вандализма по моловете? Аз ходих вчера да
си взема поръчката от рибката в Сердика беше спокойно.

# 2 136
Как си ползвате точките от картата, ЗР -при поръчка он лайн , има бутон използвай, натискам ..и нищо не се случва не мръдва , не намалява?

# 2 137
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз вчера пуснах поръчка към Златна рибка и днес имам съобщение, че поръчката ми е изпратена. В профила ми в спиди излиза, че е получена информация за такава пратка. Чакам да видя спиди колко са бързи.
Това, че пише "получена информация..." значи, че просто е пусната товарителницата. Ще е в Спиди, когато видите "взета от подател" или нещо подобно. Още не е тръгнала, но сигурно утре ще я вземе куриер от тях.

# 2 138
  • там, където ми харесва
Бях се оплакала тук в темата от Техномаркет за една пералня, но сега влизам да ги похваля. Та взех пералнята , която я намалиха и поисках компенсация , която я получих във вид на ваучер. И сега се сдобих от този ваучер с кафе машина.

# 2 139
  • sofia
За съжаление точно така се оказа. Поръчката от 22.11 е била готова още същия ден, т.е. минали са тези 5 дни...Трябва да правя нова. Pensive
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...
Проверете си в спам папката на мейла . И аз нямах мейл , докато не проверих в спам папката . В понеделник поръчах и на следващия ден беше готова .
Поръчки се пазят до 5 дни от изпращане на мейла , че е готова.

# 2 140
  • Варна
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?

# 2 141
В Сердика нямаше толкова хора, колкото очаквах. Паркирах извън мола, все пак.
Добре беше, че не всички се впуснаха в черен петък само днес, за да може да се олекоти човекопотока. Нито в Зара, нито в Пийк се редих на опашка. Само в reserved имаше 5 човека пред мен. Молът беше пълен толкова, колкото през някой уикенд. След 18:00 ч. бях там.

# 2 142
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

Arte днес. На страниците им в социалните мрежи има повече инфо.

MAXI Hotel Velingrad също. Grinning

И Гранд хотел Велинград. Кингс Валей също.

# 2 143
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?

Aз. Вчера се свързах и днес това

Zdravei! Ne sme te zabravili, zapitvaneto ti za porachka ххххххххххх e v proces na obrabotka. Kolegata zael se sas sluchaya, shte se svarzhe s teb. eMAG

# 2 144
Имам подобно съобщение от Емаг от преди година и няколко месеца. Чаках една година, за да ме потърсят и то след жалба към КЗП и след като те не искаха да ми я регистрират, се жалвах на Омбудсмана, от там за да започнат да работят по нея, трябваше на пиша на Министерството на икономиката и индустрията. Още нямам отговор по жалбата, 11 месеца след като я изпратих на КЗП. Въпреки едночасовия ми разговор с Емаг по моя случай, гледам продължават така да си работят.

Общи условия

Активация на акаунт