Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 671
  • 2 364
  •   3
Отговори
# 2 115
Някой престраши ли се да посети някой мол? Налага ми се да ида днес,а съвпадението с черния петък меко казано ме смущава...
Предни години съм била по моловете, през деня не е толкова натоварено, вечер става лудница.

# 2 116
Здравейте,
Като направихте поръчка, получихте ли номер на поръчка, понеже платих с карта и ми изтегли парите, сайта заби и не получих нищо ....
Peach pump имат -25% на всичко с код blackpeach. Сайтът обаче е много бавен, успях да поръчам късно през нощта.

# 2 117
Някой престраши ли се да посети някой мол? Налага ми се да ида днес,а съвпадението с черния петък меко казано ме смущава...
Аз съм в Парадайз, има много хора в Зара, Сефора, Кико, МАС и Дъглас. Довечер ще е лудница страшна.

# 2 118
Аз съм в Парадайз, има много хора в Зара, Сефора, Кико, МАС и Дъглас. Довечер ще е лудница страшна.
И аз бях преди половин час в Парадайс. Бяхме с метро и беше сравнително пълно и в двете посоки. Не беше лудница, но и аз съм сигурна, че довечера ще е абсолютен кошмар. В детските магазини, Комсед и хиполенд, беше доста спокойно.

# 2 119
Здравейте,
Като направихте поръчка, получихте ли номер на поръчка, понеже платих с карта и ми изтегли парите, сайта заби и не получих нищо ....
Peach pump имат -25% на всичко с код blackpeach. Сайтът обаче е много бавен, успях да поръчам късно през нощта.
Получих потвърждение по мейла, но със забавяне, след около 2 часа и аз избрах наложен платеж.

# 2 120
  • Melmak
Днес съм на работа и няма да мога да мина през мол. Мисля да отида утре, със сигурност без кола.

# 2 121
Пандора пускат ли кодове или само това им е черния петък - 2 за 3?

# 2 122
  • sofia
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...

# 2 123
И аз чакам. Дори им писах, обадиха ми се доста бързо по телефона и казаха, че имат много поръчки и затова е забавянето. Ама кога ще пристигне...не е много ясно. Може би чакат някакви продукти, ако са с изчерпана наличност, но можеха да пуснат по един имейл на забавените поръчки...

# 2 124
  • София
Аз вчера пуснах поръчка към Златна рибка и днес имам съобщение, че поръчката ми е изпратена. В профила ми в спиди излиза, че е получена информация за такава пратка. Чакам да видя спиди колко са бързи.

# 2 125
  • До сърцето...
Някой питаше за хотели, Kings Valley е с промоция -30%, без код, изписва се в процес на резервация.
Но не съм сигурна как е с анулирането.

Edit. Намерих
Важи ли още Черния петък в Санте?
Или друг  хотел, ако сте срещнали

# 2 126
Може и да не е възможно възстановяване на сума след анулиране..

# 2 127
  • Сф
На Арте през сайта им не ми дава никакви свободни дате. По телефона ли трябва да се обадя?

# 2 128
В сряда ми изпратиха съобщение, че едната ми поръчка от Златна рибка е готова за вземане от магазин, а днес е готова и втората. Няма сила обаче, която да ме накара да стъпя в мола точно сега Smile, надявам се утре да е по-спокойно като се разпределят хората през целия ден, а не само вечерта.

# 2 129
Здравейте,

Не съм сигурна това ли е темата, но направих поръчка миналия петък от Златна рибка с доставка до магазин и още нямам никакво инфо какво се случва. Има ли и други такива случаи? Да не ми анулират поръчката само...
Проверете си в спам папката на мейла . И аз нямах мейл , докато не проверих в спам папката . В понеделник поръчах и на следващия ден беше готова .
Поръчки се пазят до 5 дни от изпращане на мейла , че е готова.

Общи условия

Активация на акаунт