Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 640
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 190
Някой има ли получил поръчка от barecare.bg ,която да е от 24.11. Ще отсъствам другата седмица и си мисля дали точно тогава няма да дойде.

# 2 191
  • До сърцето...
Няма развитие, явно в някакъв момент ще я откажат.
Много неприятно. Дано поне те компенсират с нещо за това, меко казано, несериозно отношение.

# 2 192
  • София
Поръчах детски лаптоп от Комсед, първо ми даваше, че не е наличен, после се появи и успях да поръчам. Но поръчката ми стои непотвърдена. Сега не знам какво да очаквам.

# 2 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой има ли получил поръчка от barecare.bg ,която да е от 24.11. Ще отсъствам другата седмица и си мисля дали точно тогава няма да дойде.
Те май не ги обработваг по дати/номера. Аз утре би трябвало да си взема поръчката, която направих на 20.11

# 2 194
  • Melmak
И аз оня ден получих от беър кеър поръчка, направена на 20.11. Но преди мен тук писаха дами, че са получили своите поръчки, пуснати по-късно.

# 2 195
И аз чакам 15 дни телефон от Зора. Като съм я платила, нямакак да я откажа, нали ?

# 2 196
И аз  чакам ютията от Зора, поръчана на 15 ноември. Никакво развитие няма, поне е с НП и не ми е спешна. Получих си последните поръчки от Емаг вчера. Успяха да си спазят срока за доставки до 30-ти. Чакам рибката и barecare , но там по-късно поръчах.

# 2 197
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?
Пламъче, какво стана с твоята поръчка? Аз три поръчки имам от същата дата, щото го мислих не само аз, и отдавна дойдоха. Виж в спама да нямаш някакво известие, за едната поръчка там ми дойде известяването.
Няма развитие, явно в някакъв момент ще я откажат.

Същата работа Емаг 3 поръчки чакам ...и чакам...и чакам.. ако до Никулден не дойдат ...

А и от 20.11. чакам и от Вarecare

# 2 198
Относно barecare Wink

# 2 199

да, и аз получих имейл ,че се извиняват за закъснението и ще ни компенсират с бонус продукт.

# 2 200
Златна рибка ще ме разорят Grin Пуснали са пак намаления до 55%. На който картата му не дава заето вече, може да хвърли едно око. А, и ми бяха добавили към картата няколко левчета, с които си намалих още сумата за днешната поръчка Simple Smile

# 2 201
Златна рибка пращат ли имейли за статуса на поръчката - дали е изпратена, товарителница или нещо подобно? / бях редовна в поръчките даже по едно време можеше да ме обявят за клиент на месеца/годината 😆, но отдавна не съм поръчвала и са сменили и сайта.. /

Знам, че сайта им е под всякаква критика - там често пише, че е в процес и нищо повече. Трябва да гадаеш какво се случва..

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:42 от WonderWoman

# 2 202
Аз искам да се възползвам от промоциите им, но имате ли идея дали тези намаления важат и за физическите им магазини?

# 2 203
До сега са били валидни и в магазините. Питайте ги отговарят почти веднага.
Със сайта няма никакъв проблем, по нова версия и не се срина, за разлика от предишни години.......
Аз искам да се възползвам от промоциите им, но имате ли идея дали тези намаления важат и за физическите им магазини?

# 2 204
  • София

Да, не съм виждала досега отклонение от промоциите в сайта и в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт