Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 640
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Да похваля BUZZ.Очаквах най-рано идната седмица пратка,която поръчах необмислено в четвъртък,преди "черните дни".Вчера следобед получих известия че не очаква за взимане я посочения от мен магазин и днес се престраших и отидох да я взема.

# 2 176
  • Melmak
Някой мина ли през Сефора? Много исках да ида за някоя палитра сенки, но времето и предполагаемата лудница ме отказа.

# 2 177
Няма намаление на гримове, освен на линия Сефора. Само на парфюми, спирали, продукти за коса и бяла козметика.

# 2 178
  • оттам, откъдето започва България
Може ли да ми припомните има ли някакви проблеми с бельото на Dilios? Не съм поръчвала досега, но харесах няколко чаршафи и кърпи и не се сещам, дали някой по-назад не беше писал за качеството.

Аз през Озон.бг поръчах спален комплект на Дилиос, за който изчаках седмица. Днес го получих и е това, което очаквах. Посочено е, че се пере на 60 градуса. Аз изпрах на 40 градуса и сега суша.

P.S. Забравих да споделя, че на етикета на спалния комплект пише, че производител е Артек 92 ООД.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 19:29 от Ранобудна

# 2 179
Ами това си е производителя, няма измама

# 2 180
  • оттам, откъдето започва България
Аз не казвам, че е е измама, просто споделих. Simple Smile

# 2 181
  • Beyond the stars
В Мега Мол беше мега лудница следобяд. Отидохме до Комсед, че не ми се чакаше доставка, понеже ми трябва едно от нещата по-рано.

# 2 182
  • Melmak
Разписах се и аз в рибката.

Купих си сешоар. Имам Парлукс и вечно го нося с мен по куфари и пътувания и изпитвам ужас да не се счупи или багажа да не се загуби. Не мога без сешоар. И ми писна да треперя дали ще се случи нещо. За това поръчах един Сериоти, ще го видя как е, за пътуване поне трябва да става.

Плюс няколко спрея за прически и термозащита.

# 2 183
H&M
На избрани продукти!

# 2 184
  • До сърцето...
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?
Пламъче, какво стана с твоята поръчка? Аз три поръчки имам от същата дата, щото го мислих не само аз, и отдавна дойдоха. Виж в спама да нямаш някакво известие, за едната поръчка там ми дойде известяването.

# 2 185
Много ме разочарова този черен петък. Чаках Мохито, но ударих на камък.
Купих си само книги, които така или иначе, щях да си купя с коледните намаления, например.

# 2 186
Някой има ли код за 5% за рибката, че цифрата стана голяма Grinning

# 2 187
  • Melmak
Аз съм доволна от този ЧП.

Като за начало се сдобихме с готварска печка, която беше с малко намаление в началото на месец ноември. Не беше точно блек фрайдей, но от брошурата на техмарт.
Беше най-доброто, което намерихме за 1150 лв (приблизително).

Напълних козметичния шкаф от barecare, като съм доволна от избора на продукти. Те са в големи опаковки и стигат за много време, надявам се до следващото регулярно намаление.

Пирин хил не бяха нищо особено тази година, но купих от тях и от ДМ happy socks на Агива. Не купувам големи подаръци за близките си, повече гледам на символиката и уважението.

Купих дреболии от гален за допълване на липси в шкафовете, пак съм доволна.

От елинор мм намаза парфюм, а аз мицеларна вода и крем, бяха на супер цена.

Поръчката от бютимол е намерена и най-после е в офис! В понеделник отивам да я взема!

Пуснах един сешоар от Рибката, надявам се да пристигне скоро.

Като цяло обичам да има намаления, но не мога да дебна всичко и да ставам в 7:00 за да  хвана нещо на уау промоция. Не е моето нещо.

# 2 188
Някой има ли представа дали в Парадайс е лудница? Гледам черния петък са го обявили и за уикенда и се чудя дали да се бутаме, че имам да взимам няколко пратки.

# 2 189
  • Варна
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?
Пламъче, какво стана с твоята поръчка? Аз три поръчки имам от същата дата, щото го мислих не само аз, и отдавна дойдоха. Виж в спама да нямаш някакво известие, за едната поръчка там ми дойде известяването.
Няма развитие, явно в някакъв момент ще я откажат.

Общи условия

Активация на акаунт