Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 304
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 265
Krystall, виж в Нотино. Цената е 976,50. Ако има и действащ код става без аналог.

# 2 266
  • Sofia
Ако пращаш до офис/автомат. Избираш доставка до адрес и после пренасочваш.
Не разбрах отговора съвсем. Аз имах предвид, че съществуват онлайн магазини, които изискват предварително плащане с карта, за да пратят стоката. Което е нормално, всъщност.

fearless, едва ли някой тук ще разполага с подобен скрийншот. Как така са казали, че намалението на мъжа ти го "няма"? Вашите претенции, всъщност, какви са? Искате да ви намалят цената с още 5%, така ли?
Честно казано, точно в тази ситуация, ако бях на твое място, не бих допуснала да се кахъря или изнервям. В крайна сметка, стоката е предназначена за много специален повод и не бих желала да го помрача с негативни мисли. Не се настройвайте да се чувствате прецакани, според мен. Нали сте харесали нещо хубаво?
По принцип, ако намалението действително е било изкуствено, може да пуснете жалба в КЗП. Въпросът е дали има смисъл да се занимаваш. Аз лично от български магазин не очаквам коректност или отношение към клиента. Много са зле нещата...

# 2 267
Да, Black Cat, очакваме да намалят цената с тези 100 лв. Иначе получихме скрийншоти и от други майки как наистина са завишили редовната цена от 1929 на 2575, за да отразят намаление от 25% за три седмици. Буквално вчера пак е била на 2575 и днес са я сменили. Права си с настройката ни - не сме тотално разочаровани, харесвам си количката. Не ми харесва подвеждането, а и съпругът ми е габровец, така че го прие лично 😂 в крайна сметка ще пусне жалба, защото беше някакво супер тъпо, да бяха изчакали няколко седмици поне, а те буквално в рамките на 1 седмица и то прави впечатление.

# 2 268
Fearless и ме много ме измерват такива шмекерии, особено от големите вериги. Може да пробваш да изровиш нещо с waybackmachine https://web.archive.org/web/20241125235044/https://rayatoys.com/
Успях да видя че са се хвалили с до 30% на балиос комплектите, но не намирам конкретния линк. Може и търпението да не ми стига, но ти опитай.

# 2 269
Благодаря, Gelatto! Събрахме скрийншотите успешно 🤍
Fearless и ме много ме измерват такива шмекерии, особено от големите вериги. Може да пробваш да изровиш нещо с waybackmachine https://web.archive.org/web/20241125235044/https://rayatoys.com/
Успях да видя че са се хвалили с до 30% на балиос комплектите, но не намирам конкретния линк. Може и търпението да не ми стига, но ти опитай.

# 2 270
Като поръчвах от Озон нямаше розовия, сега и той е зареден. Какви кодове мога да ползвам освен нотино10? Онзи rfpfv не е активен вече.
Krystall, виж в Нотино. Цената е 976,50. Ако има и действащ код става без аналог.

# 2 271
Трябват ми халати. Поне три. Изтървах всички намаления.. Ако някъде забележите нещо пишете моля.
От какво идва бавенето на поръчките. За 8 часа стотици пратки могат да се подготвят.
Днес пък получавам, че имам пратка от Емаг. Странно отивам платена. Мисля си как го побраха в тази кутия. Отварям кутията вътре хартии, а чакам спално бельо...  Ровя, ровя И какво виждам  щипка за коса, която преди време я нямаше в една пратка...

# 2 272
Елена, в кауфланд ще пускат халати следващата седмица. По 44,99лв на Дилиос.

# 2 273
Имам супер специфичен въпрос - избързахме и капарирахме в събота (30.11) 4в1 количка Cybex Balios S Lux в Рая Тойс- за Черен Петък бяха обявили, че този сет има 25% намаление от редовната цена (беше нещо около 2500) и го резервирахме за цена 1,929лв. Вчера ни звъннаха, че всички части вече са налични и да минем да си я доплатим. Днес мъжът ми си отваря сайта отново и същия сет са пуснали, че всъщност редовната му цена е 1,929 лв, а той в профила си има 5% намаление от нея (1829лв) Отиде до магазина да попита дали ще ни върнат разликата, но се оправдаха, че в момента актуализират сайта и че тези 5% всъщност ги няма и че наистина това си е била редовната цена. За съжаление, нямам скрийншот, който показва намалението за черен петък 🥲 Ако някой случайно си го е скрийншотнал, би ли ми споделил? И също, как бихте постъпили в случая?
Тъкмо супер много се развълнувахме, че си я избрахме и сега е някакво с горчив привкус, че сме прецакани.

Може да я потърсите в немски сайтове. Със сигурност ще я намерите с - няколко стотин лв. Нашата същата я поръчахме така преди 2 г. С Доставка с посредник тип ggbg/gabco. В темите за колички има много предложения за проверени сайтове. В Рая Тойс си държат високи цени.

# 2 274
Бях пуснала поръчка на инстантпот, която са  върнали. Не е получен нито смс, че е доставено, нито от еконт са се обадили.
При вас как беше с инстантпот? Как ви уведомиха,че поръчката е в офис?
Инстантпот дали ще я пуснат отново на цената от черен петък?

# 2 275
Здравейте, тъй като изпуснах основното намаление на Пирин хил, имате ли информация за налични кодове за отстъпка. Благодаря Ви.

# 2 276
  • 🌊
Здравейте, тъй като изпуснах основното намаление на Пирин хил, имате ли информация за налични кодове за отстъпка. Благодаря Ви.
Friends за 5%

# 2 277
# 2 278
Аз похвалвам ЗР ..предупредиха ме за забавяне ,поради изчерпан продукт. Междувременно , аз видях ( седмица по-късно), че след като пусках една и съща поръчка 3 пъти , заради неминаващо плащане, съм поръчала още един шампоан на Л'алга вместо крем за къдрици , който исках да пробвам( като ще взимам цялата серия за къдрици Blush) ...Писах им на Месинджър ...казаха ,че ще го сменят ..и верно , доставиха ми крема , за същата цена на -30%, както си беше цената на ЧП ( шампоана 250мл и крема бяха на една и съща цена Blush и за това съм ги цъкнала грешно ) .

# 2 279
Някой виждал ли е във физически магазин пеещ кактус Алехандро? С този черен петък много от вас обиколиха детските магазини. Преди месец видях в ЛИДЛ и не го купих и сега го няма ...

Общи условия

Активация на акаунт