Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 359
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Сливен
ССС,днес ми дойдоха високи ботуши за 126 лв естествена кожа.

# 2 296
Знаят, но има хора, които обичат да се молят да им вземат парите. Мрънкат и пак си го причиняват. Такива са моите наблюдения, аз не мога така.

Кажете ми, има ли някъде прилично намаление на ботуши? Не съм сигурна какво търся, но искам насоки къде да погледна.
Добро намаление има в Тенденз - имат и естествена кожа.
Вчера взех 2 броя боти на добра цена.

# 2 297
Въпреки оплакванията от Емаг, на мен ми дойдоха пратките. Може и на другите хора до сега да не им се е случвало да се обърка пратка и за това да си поръчват.
Аз да ви разкажа за моите приключения с еърстрейт .. първо мислех от ЗР с код за 1139 щеше да излезе, после  поръчах от Озон за 1080лв, след около 3 дни поръчах от Нотино с код за около 880лв и стотинки и отказах Озон. Днес очаквах от Нотино да пристигне, като постоянно откакто поръчах си отварях да гледам как е цената. Рано сутринта гледам 927лв и с код написан отдолу излиза 760 и стотинки, направо ококорих очи и се почудих истина ли е .. набързо прегледах хубаво, отдолу пишеше и каква е била наскоро цената от 976 на 927 , ако не ги бъркам и вече и новата. Поръчах го и с доставка и нп се форми на 768 и стотинки. Вече е в куриер.
По-късно пробвах за други неща и реших, че кодът е еднократен и затворих. След това отворих отново на Дайсън и кодът от там липсваше и беше намален само на 927 от 976 с някакви малки проценти и че за кратко е намален.

# 2 298
  • Варна
Случайно някой да е поръчвал куфари на Quasar§co от ЕМАГ?

# 2 299
Пратката ми от ЕМАГ от 15.11 и още една от 22.11. са платени- но все така по проследяване в Сеймдей..всеки ден говоря с тях и все още нищо

Понеже миналата година имах сходен проблем, имай предвид, че обажданията към Сеймдей се таксуват. Дори чакането за оператор се таксува. Накрая на цялата епопея имах и немалка сметка за телефон. Не знам дали все още е така, но ме съмнява да има промяна.

# 2 300
029064500- на този номер съм се свързвала със Sameday- таксува като обаждане към обикновен стационарен номер.

# 2 301
# 2 302
  • Варна
Аз да споделя, че в петък си получих злополучната поръчка /детски четки за зъби philips/ от 15.11- 07.12ч. След десетки писания в чата, на имейл и фейсбук, така и не разбрах защо се забави толкова. Обяснение никой не ми даде, ама то и жив човек не се свърза с мен. Просто на 05.12 получих известие по вайбър, че поръчката ми ще се достави на 06.12. и наистина в 09.10 куриер на еконт беше пред входа

# 2 303
Въпреки оплакванията от Емаг, на мен ми дойдоха пратките. Може и на другите хора до сега да не им се е случвало да се обърка пратка и за това да си поръчват.
Аз да ви разкажа за моите приключения с еърстрейт .. първо мислех от ЗР с код за 1139 щеше да излезе, после  поръчах от Озон за 1080лв, след около 3 дни поръчах от Нотино с код за около 880лв и стотинки и отказах Озон. Днес очаквах от Нотино да пристигне, като постоянно откакто поръчах си отварях да гледам как е цената. Рано сутринта гледам 927лв и с код написан отдолу излиза 760 и стотинки, направо ококорих очи и се почудих истина ли е .. набързо прегледах хубаво, отдолу пишеше и каква е била наскоро цената от 976 на 927 , ако не ги бъркам и вече и новата. Поръчах го и с доставка и нп се форми на 768 и стотинки. Вече е в куриер.
По-късно пробвах за други неща и реших, че кодът е еднократен и затворих. След това отворих отново на Дайсън и кодът от там липсваше и беше намален само на 927 от 976 с някакви малки проценти и че за кратко е намален.

Oo да кажеш после доволна ли си Simple Smile аз като я търсих в нотино беше изчерпана и си взех steampod пак на готина цена, но определено бих си станала приятелка и с един Дайсън на тази цена хихи Simple Smile

# 2 304
Пратката ми от ЕМАГ от 17.11 е със статус - получени продукти, познайте дали са получени...

А моите са платени и вече се разправях със съпорта и нищо. Утре пак.

# 2 305
Да си измрънкам и аз недоволството от цените у нас и по света Trollface На Черния петък от еМаг си купих корейски пачове за очи, които бяха на подозрително ниска цена. Поръчах малко за проба, защото се усъмних, че може да са някаква имитация или с изтичащ срок на годност. С голямо закъснение дойдоха, но пътят им тръгна от Унгария, мина през Румъния и постояха доста по складове у нас преди да ми ги доставят. Оказаха се напълно оригинални и със срок на годност до 2027 г. Сега пуснах нова поръчка и се подсигурих с маски за очи за цялата следваща година, като още се чудя защо от Унгария /+ безплатна доставка/ са по 2,50 лв. опаковката, а тук са по 4,50 - 5 лв. Rolling Eyes

# 2 306
Да си измрънкам и аз недоволството от цените у нас и по света Trollface На Черния петък от еМаг си купих корейски пачове за очи, които бяха на подозрително ниска цена. Поръчах малко за проба, защото се усъмних, че може да са някаква имитация или с изтичащ срок на годност. С голямо закъснение дойдоха, но пътят им тръгна от Унгария, мина през Румъния и постояха доста по складове у нас преди да ми ги доставят. Оказаха се напълно оригинални и със срок на годност до 2027 г. Сега пуснах нова поръчка и се подсигурих с маски за очи за цялата следваща година, като още се чудя защо от Унгария /+ безплатна доставка/ са по 2,50 лв. опаковката, а тук са по 4,50 - 5 лв. Rolling Eyes
Покажете ги тия пачове ако може

# 2 307
В Хеликон има до днес намаление 20% на доста книги. Доволна съм, тъкмо трябва да купувам

# 2 308
Покажете ги тия пачове ако може
Разбира се, в сайта обаче снимката е различна, но получих точно от този вид, който се продава и в нашите аптеки:

https://www.emag.bg/kolagenova-maska-za-ochi-purederm-30-br-purd … 12/pd/D86CP3MBM/?

# 2 309
взимам ги от дм, страхотни са
и аз ще поръчам от емаг, щом са същите
търсих ги в тему, но не ги открих

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:14 от The Invisible

Общи условия

Активация на акаунт