Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 339
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Варна
Answear, 20% ненамалени
PDN6C288C
4112496012F

# 2 311
Бясна съм на Сиела.Поръчката от 29.11 днес е вече затворена,поради не наличен продукт. Затова ли ги чаках толкова време?Детето ще е разочаровано!:anguished:

# 2 312
И аз все още мрънкаща за поръчката в zora.bg
Чакам от 18.11..
Звънях им днес, позвъни няколко пъти и прекъсва линията..
Според мен,  умишлено направено..
Разочарована съм, поръчах нещо лично за себе си, и то да не дойде.🤷‍♀️

# 2 313
Някой виждал ли е във физически магазин пеещ кактус Алехандро? С този черен петък много от вас обиколиха детските магазини. Преди месец видях в ЛИДЛ и не го купих и сега го няма ...

Днес го видях в китайския мол. Проверете, ако имате наблизо.

# 2 314
Аз съм купувала от джъмбо такъв кактус, иначе в Гърция на пазара беше пълно

# 2 315
Вчера си взех сешоарчето от Златна рибка. Като за парите е ок. Най-после ще имам сешоар, който мога да влача по самолети и да не ме е страх дали ще се разлее нещо и дали ще го счупя или забравя.
Би ли дала линк за сешоара ?

# 2 316
Здравейте, купихме си два сервиза за хранене от WMF, след като ги измих в миалната машина, всички вилици и лъжици са надрани. От WMF ми казаха да ги полирам с лимонов сок, но без резултат. Моля за съвети дали мога да направя нещо или така ще си останат. Много съм разочарована, защото изрично попитах в магазина, дали мога да ги мия в миалната.

# 2 317
  • София
И аз мрънкам за моята поръчка от емаг от 15.11, която платих онлайн. Днес сме 11.12 и нямам никакви данни за доставка, нито нищо, което е безумие. Замислям се дали да не я откажа.

# 2 318
Не съм разбирач, но ми се струва, че това с надирането на приборите е съвсем нормално. Няма как да останат лъскави за цял живот дори и с гъбата на мивката да ги миете. Имам комплект прибори на wmf от повече от година, слагам ги само в миялната и да, не изглеждат както като ги купих, но това е нормално. Мивката ми е също е от стомана и се надра още на първото ползване. Няма как.

# 2 319
Не ви помагам особено, но съм забелязала че феъри и финиш са прекалено агресивни и вече не мия с такива. Ако ползвате от тях, помислете да ги смените..

# 2 320
И аз мрънкам за моята поръчка от емаг от 15.11, която платих онлайн. Днес сме 11.12 и нямам никакви данни за доставка, нито нищо, което е безумие. Замислям се дали да не я откажа.
Поръчах от Емаг в неделя, днес си взех пратката.

# 2 321
Моите прибори (които ползвам от години) са комплект, който е бил подарен на родителите ми, когато са се оженили и са си лъскави. Не ползвам миална, тъй като нямам чак толкова много неща за миене и  ги измивам на момента (не ги оставям да отлежават).

# 2 322
Ползвам таблетки феъри и гел финиш в миялната, не ми се надират  сервизите, приборите са си лъскави. С уточнението че порцеланови сервизи мия на ръка.
Според мен са ви излъгали в магазина, че могат да се мият в миялна.

# 2 323
От препаратите в съдомиялната всичко се надира с времето, а лимоновият сок е само за блясък, не може да скрие надрано...аз имам комплект тенджери и положението е същото ....все пак са за готвене ...
Здравейте, купихме си два сервиза за хранене от WMF, след като ги измих в миалната машина, всички вилици и лъжици са надрани. От WMF ми казаха да ги полирам с лимонов сок, но без резултат. Моля за съвети дали мога да направя нещо или така ще си останат. Много съм разочарована, защото изрично попитах в магазина, дали мога да ги мия в миалната.

# 2 324
E заслужава си да се похваля, току що получих съобщение на Viber от zora.bg
Поръчката ми е предадена на куриер 🥰

Общи условия

Активация на акаунт