Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 287
  • 2 364
  •   2
Отговори
# 2 325
Моите прибори (които ползвам от години) са комплект, който е бил подарен на родителите ми, когато са се оженили и са си лъскави. Не ползвам миална, тъй като нямам чак толкова много неща за миене и  ги измивам на момента (не ги оставям да отлежават).

# 2 326
Ползвам таблетки феъри и гел финиш в миялната, не ми се надират  сервизите, приборите са си лъскави. С уточнението че порцеланови сервизи мия на ръка.
Според мен са ви излъгали в магазина, че могат да се мият в миялна.

# 2 327
От препаратите в съдомиялната всичко се надира с времето, а лимоновият сок е само за блясък, не може да скрие надрано...аз имам комплект тенджери и положението е същото ....все пак са за готвене ...
Здравейте, купихме си два сервиза за хранене от WMF, след като ги измих в миалната машина, всички вилици и лъжици са надрани. От WMF ми казаха да ги полирам с лимонов сок, но без резултат. Моля за съвети дали мога да направя нещо или така ще си останат. Много съм разочарована, защото изрично попитах в магазина, дали мога да ги мия в миалната.

# 2 328
E заслужава си да се похваля, току що получих съобщение на Viber от zora.bg
Поръчката ми е предадена на куриер 🥰

# 2 329
  • софия
Здравейте, купихме си два сервиза за хранене от WMF, след като ги измих в миалната машина, всички вилици и лъжици са надрани. От WMF ми казаха да ги полирам с лимонов сок, но без резултат. Моля за съвети дали мога да направя нещо или така ще си останат. Много съм разочарована, защото изрично попитах в магазина, дали мога да ги мия в миалната.
Това бг представители на фирмата ли са го казали?
Пълна глупост. Имам комплект тенджери на WMF, купен преди около 10 г. Мия в миялна, в един период с таблетки от Лидл, които съсипват съдове. 'Ми нищо надрано нямам.
Бих предявила претенция.

# 2 330
Независимо какво казват според мен има съдове и прибори, които не трябва да се слагат в съдомиялната. Те могат да се мият, но се захабяват много по-бързо. Нашите прибори и чаши на villeroy & boch вече на нищо не приличат от съдомиялната.

Лимоновият сок не виждам как ще поправи нещата.

# 2 331
Ако пазите опаковката разгледайте знаците, всичко което може да се мие в миялна има съответния знак. Ако е обозначено тогава може да предявите рекламация, ако такъв знак липсва значи са Ви излъгали.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 23:08 от amini

# 2 332
  • софия
Производителите слагат знак на опаковките.
Ето от сайта:

Ако на опаковката на приборите има или е описано в сайта, е основание за рекламация.

# 2 333
Не ви помагам особено, но съм забелязала че феъри и финиш са прекалено агресивни и вече не мия с такива. Ако ползвате от тях, помислете да ги смените..
Не позлвам нито едно от двете. С феъри пробвах веднъж но миризмата на препарат направо ме задушаваше всеки път като пусна миялната. Не ми харесаха. Със Сомат сме от много време.
Аз също имам комплемт тенджери wmf от около година и са надрани. Аз мисля, че това е нормално.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 20:59 от 0bla4e.

# 2 334

Ако миете с капсули ги сменете с гел за миялна машина. Аз също имам тенджери на WMF, които се надраха, но от бъркане с лъжица или тел.

# 2 335
Подкрепям идеята за гела, много по-икономично е, а и по-щадящо мисля. Може ли снимка на въпросното надиране, не ми е правило впечатление никога.

# 2 336
  • София
Според мен е неизбежно приборите да загубят част от блясъка си при ползване. Рекламация, че са повредени от миялната може да се направи, ако ръждясват.

# 2 337
  • Варна
Вие ме накарахте да си видя приборите Satisfied
Не са надрани. Ползвам и Феъри и от Лидл съм ползвала и някакви турска марка бях взела и от ДМ също.

# 2 338
  • Русе
    Не ви помагам особено, но съм забелязала че феъри и финиш са прекалено агресивни и вече не мия с такива. Ако ползвате от тях, помислете да ги смените..
    Не позлвам нито едно от двете. С феъри пробвах веднъж но миризмата на препарат направо ме задушаваше всеки път като пусна миялната. Не ми харесаха. Със Сомат сме от много време.
    Аз също имам комплемт тенджери wmf от около година и са надрани. Аз мисля, че това е нормално.

И аз не харесвам силната миризма на препарат. Също се обедих, че сомат са оптимални за нас!

# 2 339
    • Melmak
    Вчера си взех сешоарчето от Златна рибка. Като за парите е ок. Най-после ще имам сешоар, който мога да влача по самолети и да не ме е страх дали ще се разлее нещо и дали ще го счупя или забравя.
    Би ли дала линк за сешоара ?

https://zlatnaribka.com/products/butikov-seshoar-ceriotti-super- … ight-4500-cherven

Общи условия

Активация на акаунт