Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 309
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 310
Да си измрънкам и аз недоволството от цените у нас и по света Trollface На Черния петък от еМаг си купих корейски пачове за очи, които бяха на подозрително ниска цена. Поръчах малко за проба, защото се усъмних, че може да са някаква имитация или с изтичащ срок на годност. С голямо закъснение дойдоха, но пътят им тръгна от Унгария, мина през Румъния и постояха доста по складове у нас преди да ми ги доставят. Оказаха се напълно оригинални и със срок на годност до 2027 г. Сега пуснах нова поръчка и се подсигурих с маски за очи за цялата следваща година, като още се чудя защо от Унгария /+ безплатна доставка/ са по 2,50 лв. опаковката, а тук са по 4,50 - 5 лв. Rolling Eyes
Покажете ги тия пачове ако може

# 2 311
В Хеликон има до днес намаление 20% на доста книги. Доволна съм, тъкмо трябва да купувам

# 2 312
Да си измрънкам и аз недоволството от цените у нас и по света Trollface На Черния петък от еМаг си купих корейски пачове за очи, които бяха на подозрително ниска цена. Поръчах малко за проба, защото се усъмних, че може да са някаква имитация или с изтичащ срок на годност. С голямо закъснение дойдоха, но пътят им тръгна от Унгария, мина през Румъния и постояха доста по складове у нас преди да ми ги доставят. Оказаха се напълно оригинални и със срок на годност до 2027 г. Сега пуснах нова поръчка и се подсигурих с маски за очи за цялата следваща година, като още се чудя защо от Унгария /+ безплатна доставка/ са по 2,50 лв. опаковката, а тук са по 4,50 - 5 лв. Rolling Eyes
Покажете ги тия пачове ако може
Разбира се, в сайта обаче снимката е различна, но получих точно от този вид, който се продава и в нашите аптеки:

https://www.emag.bg/kolagenova-maska-za-ochi-purederm-30-br-purd … 12/pd/D86CP3MBM/?

# 2 313
взимам ги от дм, страхотни са
и аз ще поръчам от емаг, щом са същите
търсих ги в тему, но не ги открих

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:14 от The Invisible

# 2 314
  • Варна
Answear, 20% ненамалени
PDN6C288C
4112496012F

# 2 315
Бясна съм на Сиела.Поръчката от 29.11 днес е вече затворена,поради не наличен продукт. Затова ли ги чаках толкова време?Детето ще е разочаровано!:anguished:

# 2 316
И аз все още мрънкаща за поръчката в zora.bg
Чакам от 18.11..
Звънях им днес, позвъни няколко пъти и прекъсва линията..
Според мен,  умишлено направено..
Разочарована съм, поръчах нещо лично за себе си, и то да не дойде.🤷‍♀️

# 2 317
Някой виждал ли е във физически магазин пеещ кактус Алехандро? С този черен петък много от вас обиколиха детските магазини. Преди месец видях в ЛИДЛ и не го купих и сега го няма ...

Днес го видях в китайския мол. Проверете, ако имате наблизо.

# 2 318
Аз съм купувала от джъмбо такъв кактус, иначе в Гърция на пазара беше пълно

# 2 319
Вчера си взех сешоарчето от Златна рибка. Като за парите е ок. Най-после ще имам сешоар, който мога да влача по самолети и да не ме е страх дали ще се разлее нещо и дали ще го счупя или забравя.
Би ли дала линк за сешоара ?

# 2 320
Здравейте, купихме си два сервиза за хранене от WMF, след като ги измих в миалната машина, всички вилици и лъжици са надрани. От WMF ми казаха да ги полирам с лимонов сок, но без резултат. Моля за съвети дали мога да направя нещо или така ще си останат. Много съм разочарована, защото изрично попитах в магазина, дали мога да ги мия в миалната.

# 2 321
  • София
И аз мрънкам за моята поръчка от емаг от 15.11, която платих онлайн. Днес сме 11.12 и нямам никакви данни за доставка, нито нищо, което е безумие. Замислям се дали да не я откажа.

# 2 322
Не съм разбирач, но ми се струва, че това с надирането на приборите е съвсем нормално. Няма как да останат лъскави за цял живот дори и с гъбата на мивката да ги миете. Имам комплект прибори на wmf от повече от година, слагам ги само в миялната и да, не изглеждат както като ги купих, но това е нормално. Мивката ми е също е от стомана и се надра още на първото ползване. Няма как.

# 2 323
Не ви помагам особено, но съм забелязала че феъри и финиш са прекалено агресивни и вече не мия с такива. Ако ползвате от тях, помислете да ги смените..

# 2 324
И аз мрънкам за моята поръчка от емаг от 15.11, която платих онлайн. Днес сме 11.12 и нямам никакви данни за доставка, нито нищо, което е безумие. Замислям се дали да не я откажа.
Поръчах от Емаг в неделя, днес си взех пратката.

Общи условия

Активация на акаунт