Отговори
# 300
  • Be realistic - plan for a miracle.
Salsera, спокойно. Според мен яйчникът просто прави яйчица. И все пак си на Фемара. Това го "побутва". Не може всеки месец/стимулация да са еднакви усещанията. Организмът реагира, понякога може да има боцкания, приболяване, тежест, и то още на 4-5 ден от стимулацията. Така мисля аз Simple Smile

# 301
  • На изток от Ада
Аз от Летрозол и Регулон получих прицапване . Няколко месеца преди МЦ кафяво, спре МЦ пак кафяво..

# 302
Салсера, хормоните наистина са супер, мисля че, ако има киста, щяха да са друго яче. Не знам какво е това на снимката, но щом са ти дали зелена светлина за стимулация (каквато не се прави при кисти), значи всичко е наред! А тези пробождания са нормални, аз също имах такива при прием на фемара, все пак лекарството стимулира яйчниците и реално те дават някакъв отговор. Кийп калм и си пий фемарата 😀❤

# 303
Салсера ,добре са хормоните . Не виждам киста !

Аз се разписвам с второ мнение - Течност за матката и съм в О днес. Надеждите ми са малки ,но онзи ден имахме опит ,вчера пропуснахме ,днес вечерта ще е другия. Реално ако днес  е отделена дали ще преживее толкова часове яйцеклетката до довечера  . Иначе ще си ползваме и гелчето Simple Smile

# 304
Благодаря ви, момичета, успокоихте ме Sparkling Heart

Кети, действайте си и днес, яйцеклетката мисля че живее до 12-24 ч

Кенди, много добре пада ЧХГ и аз мисля, че си била някаква вътрематочна, но тип БХ или кухо яйце. Пожелавам ти един хубав цикъл ( докъде стигнахме да си пожелаваме цикъл, хаха)

Успех момичета, дано на останалите не ви идва Ц Simple Smile

# 305
Салсера, да не би лигавицата да не се е излющила още и тези 8.5 мм да са старата лигавица? Все пак на 2-ри ден не мисля, че може да е нова.

# 306
  • На изток от Ада
Ванила как си? Пусна ли чгх ?
Кога си при Станулов?

# 307
Ванила как си? Пусна ли чгх ?
Кога си при Станулов?

Пуснах - продължава да си е под нулата, то беше ясно.

Утре ще ида при доктора евентуално да стартираме инсеминация. Аз нали пусках и други изследвания за ендокриноложката в понеделник и там пък излезе много висок пролактин (1085, при горна граница 487). Мисля, че е от стимулацията и утрогестана, защото миналата седмица много ме боляха гърдите, но не знам дали няма да кажат да се регулира първо.

# 308
  • На изток от Ада
Нз Ванила може би ще искат да се регулира

# 309
Високия Пролактин блокира овулациятя ! Търсете причината.

# 310
Излезнаха ми резултатите на чист ден. Витамин Д и филата са ниски. Според мен и желязото, но за него не съм запозната, ще почета по-късно вечерта. ТСХ е паднало, но трябва още, фт4 също е ниско и се чудя дали да не вдигна дозата на хормона. Вие виждате ли нещо друго?

# 311
Сиси с Хипофункция ли си ? Желязото е нисичко, яж повече спанак ,лапад ,смутита спанак ,коприва ,телешко  . Хемоглобина ти е супер за сметка на това .
ТСХ трябва да е под 2 за забременяване .

# 312
Момичета, ще дам малко ъпдейт за мен в скрит текст:
Скрит текст:
Днес минах през АГ и видяхме сакче и малко ембрионче с пулсации. Дотук добре.
Има и 5см киста, която леко притесни АГ и въпреки, че според него ще изчезне от самосебе си ми изписа Утро*естан 2*2 до следващия преглед. Освен това ще съм пак на АП и НМХ през ден и ще следим кръвта на 3 седмици за евентуална корекция.
Не я очаквах тази киста и тези високи дози прогестерон. Та малоко ми е притеснено, ама да видим.

# 313
Ох, сега пък моето АГ каза че това е фоликул, а не киста. Киста се водело над 3 см и с друга структура. Тия доктори въобще могат ли да различат киста от фоликул.
Ванила, то не знам вече дали и за лигавицата да вярвам, ще видим в понеделник.

# 314
  • Замък сред облаците
Ванила❤

Салсера, присъединявам се към мнението на Ви Simple Smile

Рокет, аз с успешната също имах киста 4см, до 14 седмица нямаше спомен от нея. Бях на 800мг прогестерон също така. Тъй че споко.

Сиси, можеш ли да кажеш кога ти бяха предните изследвания и колко ти бяха ТСХ, фТ4 и фТ3 тогава? Имам нещо на ум затова питам. Вит Д ти е прекрасен, за завиждане (виж мерната единица), също и Б12. За фолата си взимай редовно метафолат, за желязото може да вземеш нещо от типа билкова кръв ако искаш, но хемоглобина е прекрасен и не ти е критично нисък.

Аз минах през ендото вчера, засега си запазвам 50мкг. Вит Д обаче с оглед че вече 4г все суплиментирам форми за усвояваме през лигавицата на устата ще пробваме с едни ударни капсули по 16 000 единици два пъти месечно вместо това.
Назначи ми след 2 седмици да изследвам един куп неща - пролактин, тсх, липиден профил, чернодробни ензими, пикочна киселина, глюкоза и инсулин, май и друго имаше.
Скрит текст:
Да измрънкам. Още от следобеда вчера ме наболяваше главата. Отдавах го на недоспиването предната вечер, може би и малко течности през деня. Към 18:30 като си тръгвах от доктора вече доста се усили главоболието, в метрото ми стана лошо. Как да е, добрах се до вкъщи и право в леглото (жив и здрав да е ММ). Върнах поръчката, то нищо нямаше за връщане де, ама пуст рефлекс. Пих упсарин, обикновено ми помага. Главата ми тупти като легна, почна да ме втриса по едно време - мерих 35.8. Мерих кръвно - нормално. Айде, пак върнах поръчката, продължи да ме втриса без температура и към 20:30 вече ме отпусна. Чудих се да не е хранително натравяне, че си сварих и ядох кестени по обяд ама нямах други оплаквания стомашни. Не знам какво беше това чудо, ама на жените с мигрена, ако ги боли така, им се кланям доземи как оцеляват въобще. Като цяло се чудя дали не е от вируса дето караме - нали 2 дни ме боля гърло, сега от 2 дни е лека хремичка, ама наистина съвсем лека, ама знам ли как реагира тялото.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 04:24 от АА

Общи условия

Активация на акаунт