Отговори
# 285
  • На изток от Ада
При нас, свекървата беше инициатор на прегледи в Надежда, при Сигридов и Матев.
И при Ковачев.
Ходили сме в Надежда,.при Матев .

Тя има 2ма внука. Мен не иска, как реши за АГ да натиска. Смятам че просто за да не тирмози по този начин!

Майка ми няма други деца. Последно ми даде идея за Минев .

# 286
  • Be realistic - plan for a miracle.
Fayona, разбирам Neutral Face
Не ти се бъркам по никакъв начин, но знам със сигурност, че е неетично да се приемат близки едновременно...
Моята психоложка ми го обясни още като тръгнах при нея и исках да запиша при нея и един близък приятел.
Разпита ме много подробно какъв ми е и доколко сме близки (ние се виждаме чат-пат веднъж месечно по семейно,през останалото време си пращаме смешки в общи чатове) и отказа.
Доводите й бяха, че възприятието на психолога за клиента трябва да е "чисто". Тоест, тя трябва да чува моите перспективи и моите факти от живота и не може да рискува друг да й говори за мен и да "чуе" разминаване, което би повлияло на нейното отношение към мен и изобщо на нашата работа. Тя не трябва да работи с мен базирано на нищо друго освен това, което аз самата избирам да споделя и говоря. Сещаш се, че всеки от семейството има случки с мен и мисли за мен и ако те тръгнат да й ги споделят, всичко се замърсява някак...
Също това "поиска да види и мен" нещо не ми харесва...
Все пак е добре, че е сложила граница като са я питали, но ако сега ходи някой друг твой близък продължително при нея паралелно с теб... за мен не е добре.
Всичко това ти го казвам най-приятелски и знам, че сама ще си прецениш и изобщо за нищо не те навивам, просто реших да споделя.

# 287
Алелуя, Кенди! Според мен не е било хич ИМБ.

При МамаБеар как е? Почна ли дуфастона в крайна сметка?

АА, започнах го. Никакви неразположения нямам. Даже си признавам, че съм за бой, защото онзи ден забравих да го пия. Просто толкова работа ми се насъбра, че съм като ходещо зомби последната седмица. Лягам посред никое време, ставам към 6 и имам чувството, че ще се спомина скоро от недоспиване. Междувременно къщната работа си върви, тасманийския дявол вкъщи цъфна със зачервено гърло и по цял ден върше. Та с две думи - хич сила и за креватна акробатика нямам. 👀🤯 Чакам и аз ваканция като учениците, па барем ме огрее да поспя малко повече от 5ч за денонощие.

# 288
Preggo, няма проблеми, и на мен ми е любопитно да чуя странично мнение за ситуацията. Hug

Иначе има доста семейни психолози, така че в този случай така или иначе чуват различни гледни точки и не би трябвало да им пречи да си вършат работата. Аз имах нужда тогава, от доста време обмислях дали да не отида на психолог и "поканата" добре ми дойде откъм побутване. Иначе се раздвам, че го коментираме, че все пак по-назад в темата я бях препоръчала и ако някой смята това за нередно или неетично е хубаво да го знае предварително и да я подмине. Аз лично само позитиви си извадих от това, че виждаше цялостната картина на нещата. Като плюс виждам и това, че знаейки за нашия проблем (което нямаше как да се коментира на тяхната среща), може да разбере и защо ММ понякога държи техните на страна, което отстрани може би иначе би изглеждало студено.

# 289
Наси, как свекървата ще е инициатор на ходене по репродуктивни? Нищо лично, просто много ме изненада

Моята психоложка също не иска никакви познати или роднини (мои) да ходят при нея.

# 290
  • На изток от Ада
Ами тя слуша разни интервюта.
За Надежда, док помогнала на роднини. С деуплодна била жената. Явно едното е било умряло или болно та Чапанова вади мъртвото и запазва другото..
Та нали тъй ми откриха адемиозата с ехограф и мислеха че Чапанова ще помогне.
В крайна сметка ми предложиха екьомно секвестиране за 4600 и пид или донорство!.
Умуввахс с ММ и приключихме с Надежда.

# 291
Знаете ли за колко време излизат резултати от Микробиология от влагалищен секрет в Надежда?

# 292
Мисля доста бързо. На мъжа ми микробиологията беше готова за 1 ден, мисля че се изследват на един и същ принцип.

# 293
3-5 дни. Ако са ми взели петък - излиза вторник. Ако вземат в понеделник, сряда е готова обикновено. При ММ спермограма с фрагментация стана по-бързо от микробиология.

# 294
Не знам каква киста е видял този ,но ходих при жена и има течност в кавум Дъглас . Каза да правим опити днес и утре ,назначи ми ЛХ, Естрадиол и Прогестерон.спродд нея съм в овуалция и от миналия месец един задържан фоликул ,никаква двукамерна киста няма ,а просто са били два  фоликула  един до друг . Simple Smile

# 295
  • На изток от Ада
Сиси, ние ходихме и.при Станулов!
Сега вече знам че Надежда не Беше за нас!

# 296
Момичета, включвам се последно по темата с тая митична еднорога матка, че байгън вече от нея.

Отивам при доктора, предавам папката с изследвания, подавам снимката за десерт и чакам. Отдели им доста време, за да ги разгледа хубаво и като стигна до снимката, само метнах едно "еднорога матка". Почна да се смее, хора. Взе снимката и ми показа къде е дясната тръба и как контрастът излиза от нея. Препсува тоз, дето я е правил и тоз, дето я е разчел и взе едно листче да ми нарисува нагледно какво и как е станало. По същество - инструментът с контраста е избутал матката и при снимката вместо тя да се визуализира като круша, се е обърнала настрани и се е визуализирала в профил. Ако лекарят е бил дръпнал малко този инструмент, за да даде шанс на матката да заеме нормалното си място, е щяла да излезе една съвсем нормална снимка. Та, толкова по казуса "еднорог".

Прегледа ме подробно, разгледа всички изследвания, включително спермограмата на мъжа ми и каза, че няма видима причина да не се получават нещата. Беше скептичен към ПКЯ. Заръча ми на 16-17ти ден да прелъстя съпруга и до 6 часа след това да цъфна при него, за да направим посткоитален тест, сиреч да видим войниците как се справят на бойното поле. 

Като цяло ми омръзна от доктори и смятам да спра да съм на абонамент при тях. Лятото ми беше толкова хубаво като не се занимавах с изследвания, диагнози и пр. Май сега ще направя същото, но за по-дълго време. Мисля, че е време малко да се отдръпна и няколко месеца да се фокусирам върху другите важни неща, които ни се случват. И без това до Калчев има 6 месеца, до Сенкова - един Бог знае колко, та поне да поживея малко в мир с матката си.

# 297
raus, не очакван, но пък най-добрия възможен развой! Отдъхни си.
За ходенето по лекари добре те разбирам. Аз си знам, че при нас без лекари шанс няма, но въпреки това си позволявам да си взимам по някой друг месец почивка, защото иначе ми се трупа много стрес и напрежение. Ха дано сега като се успокоиш, че няма сериозен проблем да се случат бързо нещата.

# 298
Браво, Раус! Хубав развой, с ясно обяснение и евала на доктора, че е вникнал в казуса Hands Point Up

# 299
Момичета, ще прекъсна темата за кафето, че моята кутия със сок от филми взе да прелива. Така.....на 22.10 ( 2-ри ден от МЦ) бях на преглед за започване на стимулация. Док видя в десния Я нещо, дето й заприлича на параовариална киста (никога не съм имала кисти, ама с тия хормони и стимулация явно е "бонус"). Та каза ще пуснем хормони и ако те са добре започвам Фемара/ Летрозол за 5 дни. Пуснахме, хормоните супер като за втори ден и започнах Фемара. Да, обаче днес ми е 4-ти ден от МЦ и започна да ме боде десния Я. И аз като се вкарах във филма, че това чудо, дето киста ли какво беше, сега едва ли не го храним с тая Фемара и дали се пука, дали расте и цяла нощ не съм спала. Слава Богу , болката не е силна, по-скоро като по време на овулация, ама каква овулация по ягодите, едва 4-ти ден ми е......Съмнявам се въобще нещо да е тръгнало да расте от фоликулите толкова рано, аз дори и на 10-ти ден нямам доминантни, по принцип съм с късна О на 18-24 ден от МЦ. Но се притесних да не расте кистата. Та, имам въпрос (ще пусна снимките от УЗ и хормони), тези от вас, които са имали киста как се лекува това нещо, товари ли се от стимулация Фемара/ Летрозол, как така хем има киста, хем хормоните са ми ок? Док каза, че при кисти Естрадиола бил висок, а моя си е нисък. Имате ли странични ефекти от Летрозол?

Следващия ми преглед е на 8-ми ден и ще ги питам, но до тогава ще откача. Аааа да, и на 2-ри ден от МЦ лигавицата ми беше 8.5 мм, wtf? Предния цикъл бях на АГ три дни преди О. и тя каза че лигавицата ми е удебелена. Ама пък чак толкова удебелена, на цикъл би трябвало да е най-тънка. Даже правих тестове, защото цяла нощ "сънувам че правя тест за Б с две чертички, но той беше фалшиво положителен". С две думи, побърках се....

Общи условия

Активация на акаунт