Отговори
# 345
Шантал ,успех ти желая .
Фаона Честит рожден ден . Да си жива и здрава и нека ти се сбъдне най-съкровената мечта.
Сноу Късмет !
Наси За какво ти е тревожно ?

# 346
Фей, честита да си! Пожелавам сбъдване на мечта опакована във сладичко,пухкаво, гукащо вързопче!
Шантал, винаги има следващ опит!
Анди, винаги има шанс!
Сноу, желая ти късмет!
Аниго и на теб!
Eunoia , Rocket  желая само здраве и спокойствие по пътя към щастието!
Аа, дано вече си по-добре!(да те прочета,че и ти можеш да мрънкаш,иначе си доста прагматична)
На всички с опити, чакане и процедури желая късмет, щастие и здраве ,и от  каквото друго се нуждаете! Хубав ден!
И аз сядам на розовите облаци!

# 347
Оставям го това тука, малко като холистичен хомеопатичен подход срещу тревожността. 

Скрит текст:

# 348
  • София
Фей, честита да си!
Ех, тези скорпиончета Grinning невероятни сте, ако не ви настъпи човек /ММ е скорпион/
АА, изпуснала съм скрития текст - малко верочтно да е от кестените, по-скоро вирусно нещо с тия хахави температурни амплитуди!
Рокет, дишай си спокойно и те чакаме с хубави новини след прегледа!
Аз вече не се затварям в себе си - старая се да се радвам на чуждото щастие, капсулирам всички тревоги в една кутия и ги заключвам.

# 349
hardcandy, това пожарникарят от Надежда ли е?
Иначе рязко спрях да съм тревожна Grinning Трябва да добавим и календара на австралийските пожарникари, който е същият замисъл, но с малки кученца в ръце.

# 350
Честит рожден ден Fayona! Бъди здрава и нека ти се сбъднат всичките мечти!

# 351
hardcandy, това пожарникарят от Надежда ли е?
Иначе рязко спрях да съм тревожна Grinning Трябва да добавим и календара на австралийските пожарникари, който е същият замисъл, но с малки кученца в ръце.

Не точно, оня държи малка брадвичка и те гледа в очите, докато те бодат Grinning

Иначе да, малките кученца са винаги бонус.

# 352
Аз не знам дали не сглупих, ама вчера се възвърнахме към опитите, най-сетне след 2 аборт.
Септември на биопсия ми откриха уреаплазма и гарднерела. Бяхме 3 седмици на АБ. Вчера бях на микробиология, защото лекувахме и гъбички от АБ. На 30.10 имам контролна биопсия да видим уреаплазмата дали се е изчистила.
По принцип цикълът ми последните години беше дълъг 35-37-40 дни. Може би заради ИР, която открих август месец.
Ходила съм на фоликулометрия два пъти- 1 път овулация беше на 28 ден, и 2рия път когато забременях за втори път - на 24 ден.
Този месец октомври ми дойде Ц на 28 ден(ура). И вчера като бях при нормалното АГ ми на 11 ден каза че имам Дф и че до 2-3 дни ще настъпи овулация. Та, предвид че и двата ми аборта са с късна О, много ме заинтригува тази нормална О.
АГто, която ми знае цялата история ми каза да действаме, че така или иначе и добрия и лошоя вариант са пак АБ. И аз не се сдържах.
Сега дилемата ми е на 17 ден от Ц имам час за Чапанова за контролна биопсия на ендометриама, ппц и да стане нещо на тази о, то 17 ден ще е още в тръбите. Та,  ще видим дали ще ми прави биопсия или да видим друг начин за контрол за изчистване на уреаплазма.

# 353
Фей Честита да си! Бъди здрава и всичко, за което тайно копнееш да се сбъдне! ❤️
АА Има вирус.... аз така започнах преди повече от 2 седмици и нямам оправяне още напълно (дори и след 2 АБ).

Едит: аз си записах час за ехограф на млечни жлези и щитовидната, защото това, което ви обяснявах, че ме опъва в района на лявата гърда и което според ЛЛ е лимфен възел ме притеснява. Да, поотшумя след като онзи ден ми дойде Ц, но все го мисля.....и реших, че вместо да се тормозя с черни мисли, то нека мина за мое успокоение. Та, записах се чак за 5.11., за тогава имаше най-ранен час...

# 354
Фей, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и се сбъдне най-съкровеното ти желание! ❤

АА, надавам се всичко да е отминало от вчера.
Последните ми изследвания са от април, пускам ги отдолу 😁

# 355
Fayona, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Gift Heart
Пожелавам ти най -пухкавия и ревящ подарък People Baby
Алина, аз не бих рискуваля с биопсия. Пусни си Мултиплекс Real-time PCR тест за детекция на следните патогени:
1. Chlamydia trachomatis
2. Neisseria gonorrhoeae
3. Mycoplasma genitalium
4. Mycoplasma hominis
5. Ureaplasma urealyticum
6. Trichomonas vaginalis
7. Ureaplasma parvum
Аз го правих преди година в Бодимед.

# 356
Patencce1, йее, благодаря за препоръката. Ще проверя.

Fayona, честит рожден ден и от мен 💐

# 357
Фей, да си жива  и здрава , мило момиче 🌺 Пожелавам ти догодина да сте трима на тази дата ❤
АА, бързо оздравяване . ММ също го е тръшнал някакъв вирус .
Сноу , стискам палци 🤞
Кенди , айде вече да пада до 0 това ЧХГ🌺
Стискам палци на всички НЕчакащи тези дни , на всички в процедури и на всички бременни  мамчета от темата 😘

# 358
Файонка, да си много здрава, щастлива, обичана и обгрижвана! И на 35 с пълни ръце и сърце❤

Eunoia, Rocket, да си вървят добре нещата до финал! ❤

АА, бързо оздравяване, радвам се, че си по-добре днес! ❤Има някакви вируси пак еднодневки..

Анди, стискам палци за теб!

Сноу, и за вас стискам, да успеете да стартирате процедурата и всичко да мине гладко! 😊

Кенди, благодаря за хубавият пост! И аз съм им голям фен на тези пожарникари, даже търсих миналата година да си купя календар с тях, че нали за благотворителност беше, не за друго 😉😁

# 359
Здравейте, аз също лепнах някакъв вирус. Имам лека температура 37.2, кашлица, болки в гърлото и много дрезгав глас. Сега се чудя какво мога да пия, тъй като съм 10 дни след инсеминация?
Ибупрофен и Нурофен май не може, нали?
За гърло смуча стрепсилс с мед и лимон и днес пих 2 пъти геломитрол. Ама тази лека температура малко ме притеснява да не се вдигне довечера...

Общи условия

Активация на акаунт